Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

KidLazer said:

yok da afiyetle bok yemen sayesinde öğrendim

smaug

zati 2. filmde bariz belli oluyo 3. filmde nasıl öleceği ki?
eşşek gibi oku gözümüze soktular yok işte babası vuramamış yok işte ejderha zırhını delebilecek tek maddeden yapılmış ok. bütün şehir yıkılmış ama ejderhayı öldürecek crossbow sağlam kalmış 15 dakika yayın yanında yayın yapıldı göstermek için aletin büyüklüğünü.

yetmedi bilbo eşşek kadar aaaa zırhın burası deliiiiik vurmuşlarr onuuuu diye gözümüze gözümüze soktular falan. halen spoiler yapmadınız allahsızlar diye dövünmenin alemi yok bence.

Sosyal ağlarda paylaş

İzlediğimiz filmlerin bir çoğu kitaptan uyarlama zaten, bir çoğunuzun böyle olduğundan haberi bile olmuyor. Adam kitabı okumamışsa okumamıştır, gelip film başlığında sonunu söylemenin bir anlamı yok. Şu alt kültür hareket ve tavırlardan bir arındırın kendinizi ondan sonra milletle daha kitabı okumamış falan diye dalga geçersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

var bi eziklik ancak çözemedim. senin bu yaptığına halk arasında açık net ibnelik deniyor. sol altta da spoiler butonu vardır bilmiyorsan dene derim hani hobit bir çocuk kitabıdır gibi gerzekce bi açıklama yapma içerisine girmenden bu seviyede olduğunu çıkardım.

üçüncü hobbit filmini izlerken tüm film boyunca ben ve attığım mesaj gelir aklına umarım ne filmden ne de film sonrası arkadaşlarla çevrilen geyikten zevk alırsın
Sosyal ağlarda paylaş

dün 12 matinasına gittim güzelmişte ejderhanın ingilizce konuşmasına bir ben mi güldüm, bir de sonu ne la öle arka sokaklar dizisi gibi bitti, MESUUUUT! 342. Bölüm Sonu - bambaşka bir şehiiir vaaaar arkaaa sokaağklardaaa - Sıralı otogaz sistemi Hobbı Sundu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...