Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ben okumadım. cin ali'de bıraktım okumayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 KidLazer said: yok da afiyetle bok yemen sayesinde öğrendim smaug zati 2. filmde bariz belli oluyo 3. filmde nasıl öleceği ki? eşşek gibi oku gözümüze soktular yok işte babası vuramamış yok işte ejderha zırhını delebilecek tek maddeden yapılmış ok. bütün şehir yıkılmış ama ejderhayı öldürecek crossbow sağlam kalmış 15 dakika yayın yanında yayın yapıldı göstermek için aletin büyüklüğünü. yetmedi bilbo eşşek kadar aaaa zırhın burası deliiiiik vurmuşlarr onuuuu diye gözümüze gözümüze soktular falan. halen spoiler yapmadınız allahsızlar diye dövünmenin alemi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ya orası öyle ama adam belki twist bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 madem öyle mesaj at yönetime spoiler'ı kaldırsınlar. forum hıyar dolu zaten kullanan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 şu mc_lovine game of thrones vs spoileri versen ağlar 40 saat kesin he burda ibiklik yapıyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 İzlediğimiz filmlerin bir çoğu kitaptan uyarlama zaten, bir çoğunuzun böyle olduğundan haberi bile olmuyor. Adam kitabı okumamışsa okumamıştır, gelip film başlığında sonunu söylemenin bir anlamı yok. Şu alt kültür hareket ve tavırlardan bir arındırın kendinizi ondan sonra milletle daha kitabı okumamış falan diye dalga geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://i.imgur.com/sNQlQcW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 KidLazer haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 KidLazer said: var bi eziklik ancak çözemedim. senin bu yaptığına halk arasında açık net ibnelik deniyor. sol altta da spoiler butonu vardır bilmiyorsan dene derim hani hobit bir çocuk kitabıdır gibi gerzekce bi açıklama yapma içerisine girmenden bu seviyede olduğunu çıkardım. üçüncü hobbit filmini izlerken tüm film boyunca ben ve attığım mesaj gelir aklına umarım ne filmden ne de film sonrası arkadaşlarla çevrilen geyikten zevk alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 son 15 dakka uyudum lan filmde bildiğin. ejderha geliyor kaçalım hehehehe şeklindeydi anasını satim. yorgundum diye mi öyle geldi acaba ama yanımdaki insanlarda baymış son dakikalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Bayıktı, çünkü o kovalamacayı anlamlandıramıyorsun. Belki görüntü kalitesinden kaynaklı çok karma karışık geldi o sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ezikliğin tavan yapmış suçlu halinin üzerine sıçıp sıvamaya çalışıyosun liseli ergenler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 "yetemeyince hakaret edeyim, belki siniri bozulur da kendini banlatır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kimin yetersiz olduğu ortada ya. ne pis adammışsın mc_lovin bi bok yedin, suçlusun otur işte sessizce niye uzatıyorsun hala. hobbit gibi 200 yıllık bişey olmasaydı bölüm banı gelirdi her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 cahilin seviyesine inip kitabı onlarca sene evvel yazılmamış gibi mesaj atmak istemiyorum ben sana mı soracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 haydi spoiler tartışmasını yeniden başlatalım lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 http://i.imgur.com/FZIpGCw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Aluriel said: kimin yetersiz olduğu ortada ya. ne pis adammışsın mc_lovin bi bok yedin, suçlusun otur işte sessizce niye uzatıyorsun hala. hobbit gibi 200 yıllık bişey olmasaydı bölüm banı gelirdi her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 barnacle said: son 15 dakka uyudum lan filmde bildiğin. ejderha geliyor kaçalım hehehehe şeklindeydi anasını satim. yorgundum diye mi öyle geldi acaba ama yanımdaki insanlarda baymış son dakikalarda this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 In breaking news, - A film adapted from a children's book turned out to be childish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mc lovin tam bir dingilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 dün 12 matinasına gittim güzelmişte ejderhanın ingilizce konuşmasına bir ben mi güldüm, bir de sonu ne la öle arka sokaklar dizisi gibi bitti, MESUUUUT! 342. Bölüm Sonu - bambaşka bir şehiiir vaaaar arkaaa sokaağklardaaa - Sıralı otogaz sistemi Hobbı Sundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 @somon yüzüklerin efendisi üçlemesinden de 3er saatlik üç film çıktı tek hobbit kitabından da 3er saatlik 3 film, sen düşün neden arka sokaklar finali gbi olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Somon said: dün 12 matinasına gittim güzelmişte ejderhanın ingilizce konuşmasına bir ben mi güldüm/quote] evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 nası bi post attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 40 41 42 43 44 45 46 47 Sonraki 45.sayfa (Toplam 47 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 nası bi post attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar