Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Hacıt izleyip sevmek kadar izleyip sevmemek de var bu işin ucunda. Napalım izledik sevmedik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 f. u. s. h. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ben Bard sonrasında hafiften baydım açıkçası. Öncesinde eklenen karakterler falan çok batmadı. Hatta "legolas'ı her sahneye yapıştırcaz, her sahnede orkların üzerinden kaymalı" manyaklığı yerine başka yeni karakterler ve olaylar koyulabilirmiş. Bir de şu orklardan iki tanesi helms deepte olsaymış bütün orta dünyayı işgal edebilirlermiş arkadaş: Elf ormanında yüzlercesi keyfi biçimde takılıyor, elf yerleşkesini scoutluyorlar, kimse varlıklarını fark edememişken duvarlardan saldırıp içeri giriyorlar, sonra hala çok sayıda olan işgal birliği insan yerleşkesinin çatılarında komando oynuyor. Fantastik evren tarihinde aynı hafta içinde, kimse fark edemeden, elf yerleşkesine bodoslama saldırı düzenleyen, sonra hızını alamayıp insan yerleşkesinin çatılarında halay çeken bir ork sürüsü gördüğümü hatırlamıyorum. Legolas'ın eli meşgul olsun diye orkun yancısı orku da boss yaptılar zaten. Birde herkes Sauron'un geldiği anladığına göre Gondor, Rohan falan süpriz yemez artık herhalde /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 spoiler banada aşk muhabbeti çok salakca geldi, yapmacık olmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Redeagle said: Ben Bard sonrasında hafiften baydım açıkçası. Öncesinde eklenen karakterler falan çok batmadı. Hatta "legolas'ı her sahneye yapıştırcaz, her sahnede orkların üzerinden kaymalı" manyaklığı yerine başka yeni karakterler ve olaylar koyulabilirmiş. Bir de şu orklardan iki tanesi helms deepte olsaymış bütün orta dünyayı işgal edebilirlermiş arkadaş: Elf ormanında yüzlercesi keyfi biçimde takılıyor, elf yerleşkesini scoutluyorlar, kimse varlıklarını fark edememişken duvarlardan saldırıp içeri giriyorlar, sonra hala çok sayıda olan işgal birliği insan yerleşkesinin çatılarında komando oynuyor. Fantastik evren tarihinde aynı hafta içinde, kimse fark edemeden, elf yerleşkesine bodoslama saldırı düzenleyen, sonra hızını alamayıp insan yerleşkesinin çatılarında halay çeken bir ork sürüsü gördüğümü hatırlamıyorum. Legolas'ın eli meşgul olsun diye orkun yancısı orku da boss yaptılar zaten. Birde herkes Sauron'un geldiği anladığına göre Gondor, Rohan falan süpriz yemez artık herhalde /= elvenkingin sarayına o kadar yaklaşacak falan laketownda çatılarda takılacak ork diye bir şey yok zaten o saçmalık ötesi şeyleri söylemiyoruz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Post kasan hareketler bunlar... Kötülemeyin la işte. Çok biliyorsanız kendiniz yapın asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 https://www.59saniye.com/hobbit-hayde-gidelum-3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Beorn Bişeyi merak ettim, bu Azog bütün shape-shifterları esir etmiş, işkence edip öldürmüş madem, cücelerin peşindeyken eve direk saldırmak yerine Beorn'dan neden çekindi ki? Yani tüm shape-shifterların soyunu kurut, sonra bir tanesinden kork. Niye? Bi de, Bolg Bolg kim lan? Cast'te var ama ben filmde hiç görmedim http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20130709130957/lotr/images/b/b0/Bolg1.jpg Edit: Tamam 2.kısımı çözdüm, fotodaki başka bi CGI versiyonuymuş, ondan tanıyamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi öyle bir ork ubermech'i olamayacağının bilincinde olabilmek için yönetmen olmaya gerek olmuyor işte. Çok ayrıntılı baksan saçma başka çok şey var ama bazı şeylerde hiç öyle küçük şeyler değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Azog da başlarda farklıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Film zaten epic, yorumları takmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben daha izlemedim. iyi mi kötü mü o zaman anlarız. beğenmezsem hakkaten kötüdür sdfjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Aluriel said: peter jackson akıllı olsun Yeni Lucas abi. Hobbit A phantom menace'ın karsılıgı. Howtoruinafranchise.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi afedersiniz de, hepiniz bok yemişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Marv said: Revenge said: Marv said: Bu gün gittim pek beğenmedim filmi ya. İlk film çok daha güzeldi. Hatta ilk filmden aldığımız gaz ve büyük beklentilerle gittik ama hayal kırıklığına uğradık. LOTR üçlemesi ve An Unexpected Journey'den sonra serinin en kötü filmiydi bence. Zevksizsin abibence Saygı duyarım. Oo kimse beğenmemiş yalnız demek ki bende terslik var özür dilerim hocam :) heralde standartlar farklı veya bakış açısı..bir de imaxten olabilir ben imaxte izledim..saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 şey sorayım (kitaplardan, ilk üçlemeden, son üçlemeden her birinden spo içerir) gandi sauron'u kendi gözleriyle gördü mü hiç? savaşta falan parmağı koparken lavuğun, gandi neredeydi? hiç hatırlayamadım bunu filmde bunlar göz göze gelince. daha önce hani kristal topa bakıp gördüydü hobbitin elinden kapıp, o sahne geldi aklıma. burada "lan öyle şey mi olur?!?" diye okuyunca üzüldüm ya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 neyse ilk 1-2 gün izleyen fanboi'lardan ziyade daha mantıksal bakanlar da izlemeye başlamış filmi. daha önce dediğim gibi cüce-elf aşkı bile, tek başına 2. filmi, ilk filmin altına çekiyor kalite olarak. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Hee mantıksal yorumun bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 huun said: şey sorayım (kitaplardan, ilk üçlemeden, son üçlemeden her birinden spo içerir) gandi sauron'u kendi gözleriyle gördü mü hiç? savaşta falan parmağı koparken lavuğun, gandi neredeydi? hiç hatırlayamadım bunu filmde bunlar göz göze gelince. daha önce hani kristal topa bakıp gördüydü hobbitin elinden kapıp, o sahne geldi aklıma. burada "lan öyle şey mi olur?!?" diye okuyunca üzüldüm ya lan. film hilesi abi onlar, gercek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 yildirimokur said: Abi afedersiniz de, hepiniz bok yemişsiniz. Ya normalde bu tür tartışmalara girmek çok mantıksız geliyor, zira ben kitabı okuduğumdan film beklentilerimi karşılamadı ve tam da o sebepten "Kötü olmuş..." diyorum, "...ama kitabı okumadıysan sen beğenebilirsin" diye ekleyerek. Gel gör ki bunu yaptıktan sonra birisi gelip, filmi beğenmeyenlerin hepsini kapsayacak şekilde "Hepiniz bok yemişsiniz" dediğinde, okkalı bir hassiktir ordan dingil diyesim geliyor, keza diyorum da. Mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Sen de haklısın tabi..mesela ben de kitabını okumadım ve filmi beğendim..peki kitabı okuyup filmi de beğenen var mı hiç,ben daha rastlamadım da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Revenge said: Sen de haklısın tabi..mesela ben de kitabını okumadım ve filmi beğendim..peki kitabı okuyup filmi de beğenen var mı hiç,ben daha rastlamadım da? Zor, çünkü tek kitaptan üçleme yaptığı için hikayeyi uzatması gerekiyor adamın. Tolkien'i iyice incelemiş bir adamın ekleyebileceği bir sürü "filler arc" varken, kalkıp Elf-Cüce aşkı gibi ucuz mu ucuz, üstelik Tolkien lore'una resmen hakaret olan bir konu var önümüzde her şeyden önce. Üstüne üstün, Mirkwood'un girişinden (örümcek sahnesi) çıkışına (fıçı sahnesi) kadar olan kısmı (kitapta çok farklı ve daha önemlisi çok çok çok detaylı anlatılmıştır) o kadar sallapati ve çabukça geçmiş ki, ben gerçekten beğenmemeyi geçtim, sinirlendim adama artık. Kitabı birebir yapması gerektiğini savunmuyorum kesinlikle, dediklerimden o çıkarılmasın. Mesela Legolas'ın Hobbit'e eklenmesi bence şahane bir fikir. Ama kalkıp hali hazırda bir terbiyesizlik olan elk-cüce aşkının şamar oğlanı yapma yani. Kullanılabilecek şeyleri dışarıda bırakıp, amiyane tabirle götünden uydurduğu sahnelere boğmuş filmi. Ego patlaması yaşamış adam, o sebeple de Tolkien'i hayatında özel bir yerde tutan bir kişinin filmi kolay kolay beğeneceğini sanmıyorum. Ha ama ne olmuştur, adam kitabı okumuştur ama kitap adamın hayatında o kadar da özel bir yer edinmemiştir, o adam beğenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 aBi ben kitabı da okudum y efendisini de okudum Silmarilion 'u da okudum. Güç yüzüklerine Dair'i de okudum. Y efendisinin kapak resimlerini kara kalem A3'ê de çizdim gaza gelip 7-8 sene önce. falan da filan feşmekan. Eee ne demiştin unuttum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Kitabın aynısını izlemek isteyenler 10 sene öncede kaldı zannediyordum, hala yaşıyorlarmış. Aslında ben de onlardandım. Ama boşvermek lazım, ve zevk almak lazım yapılan filmden. Filminden zevk almasını bilmiyorsan, ben kitaba sadığım gerisi boş diyorsan zaten izlemezsin filmi 10. dakikida sinemayı terkeder gidersin. Gitmiyorsan eğer laga luga yapıp sağda solda ağlamazsın. Geçen de go oynuyoruz cafe'de geldi biri ben beğenmedim filmi dedi yanımda çarpıyordum suratına az kalmıştı. Sinirlendirmeyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar