Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

bence ikincisi daha iyi zaten ilkinide 3 gün önce izlemiştim filme gidiyom bari 1. sini izlemiş olayım diye. Aksiyonda gayet güzel ne az ne çok hatta film biterken üzüldüm ben keşke devam etseydi devamını çok merak ettim açıkcası. Kitabı okuyanlar anlattı biraz eğer 3. sü filan çekilecekse 3. sü en güzeli olur full aksiyon.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ilk filmde kitaba eklemeleri falan rahatsız etmemişti de bu filmde çok rahatsız oldum. Yani saate baktım ilk defa. Demek ki bir sıkıntı var. İlk filmde bile heyecanla izlerken film bitince üzülmüştüm.

Normalde öle kolay kolay beğenmemezlik yapna bir adam değilimdir. ama bunun için öyle diyemiceim ya . Bitince böyle neyse hadi bakalı mdiip çıktım. Sondaki şarkı da alakasızdı hiç atmosfere uymadı.

hafif sinirliyim PJ'e.
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler o zaman siz rp cisiniz ben hatta bu savunmacı ezik zihniyetten bıktım hep bir saldıran var bunlarda hep savunmacı. Bir kere de orkların gözünden izleyelim şu şeyleri nasıl saldırma planı hazırlıyorlar. Neden saldırıyorlar? Bunların hiç eşi anası bacısı çoluk çocuğu yok mu? Hobitler dwarflar mis gibi kaşarları peynirleri yerken şarapları içerken bu orklar ne yiyor mesela. Anavatanlarını görelim veya o ejderhanın hayat hikayesini öğrenelim. Ne bu böyle hep birileri saldırıyor birileri savunuyor ve sonunda allem edip kullem edip kurtuluyorlar. Hadi lan nereye kurtuluyorsun öyle dümdüz. Bir kere de saldıran tarafı izleyelim bıktık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi geldim sinemadan. HFR izledim mükemmel ötesi olmuş. Böyle aksiyon sahnelerine ve görüntüye laf atanlar lütfen bizi uğraştırmasınlar kendilerini atsınlar camdan.

spo

Bombur'un varil sahnesi harika ötesiydi. Müthiş kurgulanmış.

Genel olarak HFR geleceğin sinema filmi formatı olacak ahanda buraya yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

xpand 3d izledim ben şu sikko gözlüklerle

http://www.mediacollege.com/3d/systems/images/XpanD-glasses.png

renk olarak cam.xvid görüntüye yakındı (bulanık falan değildi tabiki de)

http://i.imgur.com/5wCExfs.png

verdiğim paraya çok acıdım bütün film boyunca 3d olmadan düz izlesem çok daha zevk alırdım. 3d bokuda yeni çıktı zaten 3d olsa nolur olmasa nolur çok mu fark ediyor çok mu zevk alıyorsunuz. olan zaten gözlüklü izleyicilere oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...