Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Öyle yapmak zorunda kalmış biri olarak, sakın ha. Üşenme git altyazılı izle canına kıymet veriyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 7.sanata biraz sayginiz varsa sunu dublajli seyretmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 12 yaşından küçük değilseniz şunu dublajlı seyretmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bence ikincisi daha iyi zaten ilkinide 3 gün önce izlemiştim filme gidiyom bari 1. sini izlemiş olayım diye. Aksiyonda gayet güzel ne az ne çok hatta film biterken üzüldüm ben keşke devam etseydi devamını çok merak ettim açıkcası. Kitabı okuyanlar anlattı biraz eğer 3. sü filan çekilecekse 3. sü en güzeli olur full aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bilbo yerine örümceklerden cüceleri elfler kurtarıyor. top lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Of o kadar kotuydu ki begenenlere bile sinirlenebilirim. Tamamiyle zaman kaybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 O kadar para verdim, sonuna kadar izliyim mi dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Deacon said: Of o kadar kotuydu ki begenenlere bile sinirlenebilirim. Tamamiyle zaman kaybi. yok artık ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Ya ilk filmde kitaba eklemeleri falan rahatsız etmemişti de bu filmde çok rahatsız oldum. Yani saate baktım ilk defa. Demek ki bir sıkıntı var. İlk filmde bile heyecanla izlerken film bitince üzülmüştüm. Normalde öle kolay kolay beğenmemezlik yapna bir adam değilimdir. ama bunun için öyle diyemiceim ya . Bitince böyle neyse hadi bakalı mdiip çıktım. Sondaki şarkı da alakasızdı hiç atmosfere uymadı. hafif sinirliyim PJ'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://i.imgur.com/c9Smr7X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi gerçekten yani... sonunda isa ölüyor diye incilden spoiler vermek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ya beyler o zaman siz rp cisiniz ben hatta bu savunmacı ezik zihniyetten bıktım hep bir saldıran var bunlarda hep savunmacı. Bir kere de orkların gözünden izleyelim şu şeyleri nasıl saldırma planı hazırlıyorlar. Neden saldırıyorlar? Bunların hiç eşi anası bacısı çoluk çocuğu yok mu? Hobitler dwarflar mis gibi kaşarları peynirleri yerken şarapları içerken bu orklar ne yiyor mesela. Anavatanlarını görelim veya o ejderhanın hayat hikayesini öğrenelim. Ne bu böyle hep birileri saldırıyor birileri savunuyor ve sonunda allem edip kullem edip kurtuluyorlar. Hadi lan nereye kurtuluyorsun öyle dümdüz. Bir kere de saldıran tarafı izleyelim bıktık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Soris hakli ejdarha da olsa o da bir canli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Şimdi geldim sinemadan. HFR izledim mükemmel ötesi olmuş. Böyle aksiyon sahnelerine ve görüntüye laf atanlar lütfen bizi uğraştırmasınlar kendilerini atsınlar camdan. spo Bombur'un varil sahnesi harika ötesiydi. Müthiş kurgulanmış. Genel olarak HFR geleceğin sinema filmi formatı olacak ahanda buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 HFR'deki gibi akici ve net 3D gormedim ben de, IMAX o kadar iyi degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 uff gerge nin algıları inanaçları ve diretmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 text dosyalarına 137$ verdiren gerge miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 xpand 3d izledim ben şu sikko gözlüklerle http://www.mediacollege.com/3d/systems/images/XpanD-glasses.png renk olarak cam.xvid görüntüye yakındı (bulanık falan değildi tabiki de) http://i.imgur.com/5wCExfs.png verdiğim paraya çok acıdım bütün film boyunca 3d olmadan düz izlesem çok daha zevk alırdım. 3d bokuda yeni çıktı zaten 3d olsa nolur olmasa nolur çok mu fark ediyor çok mu zevk alıyorsunuz. olan zaten gözlüklü izleyicilere oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 progamer said: http://i.imgur.com/c9Smr7X.jpg allahım sonunda beni anlayan gerçek bir sanatsever. KİTABI OKUMADAN GÖRSEL MATERYALİ İZLEYEN KÖYLÜLER SİZE GELSİN BU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 lan bu arada Hfr gitçem, gergenin lafına uyduk, imax daha mı iyi, nesi iyi. ses efektleri önemli değil kaliteli olsun 3dsi o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 JestersTear said: Deacon said: Of o kadar kotuydu ki begenenlere bile sinirlenebilirim. Tamamiyle zaman kaybi. yok artık ali sami Fast and Furious kafasinda bi film olmus. Die Hard: Middle Earth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Sparkcaster said: lan bu arada Hfr gitçem, gergenin lafına uyduk, imax daha mı iyi, nesi iyi. ses efektleri önemli değil kaliteli olsun 3dsi o önemli. imax git once. kuyuya inme bilmedigin iple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 nihayet bugün izledim film güzeldi, sadece o bitiş nedir lan dedim ajhdgsjfkdg bu arada ben de HFR izledim kesinlikle 3D izleyecekseniz HFR olanını izleyin klasik 3D filmlerde olan göz yorulması vs de olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Dediklerine göre HFR bir hafta duracakmış ardından kaldırıyorlarmış. Acıbadem Carrefour'da iki gün vardı sadece ikinci günü tek seans o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hfr her yerde iyi değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar