jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 büyük ibneler ama kapattılar sistemi alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Üzgünüz! Üzgünüz, isteğiniz şu anda gerçekleştirilemedi. Aşağıdaki butona basın ve tekrar deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Erken davranıp bilet aldım da şerefsizler 2 kez para çekmişler karttan. Geri alabilmenin tek yolu da kimsenin iplemediği çağrı merkezleri. 3 saattir tek bir tane bile mi operatör olmaz şu telefonu açabilecek. Edit: Bir de telefonla arandığında uyarı veriyolar, bilet satışlarımız 13 aralık'a kadar sadece gişelerden olacaktır diye. İnternetten almaya kasmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 21inde gidebiliyorum ben buna ya = 1 hafta konusmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ne zaman geliyor bugun mu yarın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Dedim sana. Ben de sandım bir şey var... Site zaten sorunlu şu an. Millet aç gibi saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben istinye park'ta gişedeki elemana sormuştum. daha biz bile bilmiyoruz önceden satış olup olmayacağını demişti. sistemlerini değiştiriceklermiş. haberimiz yok, biz de merak ediyoruz dedi. alanlar patlamasın diyim de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 be sene hiç öyle erkenden izleyeyim çabam yok ya. fakirim ondan mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ataköy plusta hfr varmış, iyi mi orası yoksa başka yerde mi gideyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Cumartesi gününü seçin 01:00'a alın hala iyi yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İnternet satışı açık şu anda, karttan parayı da çektiler, biletler iptal derlerse kavga çıkar zaten gece 1 de gidip geri mi döneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Orasını sen düşüneceksin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 GENCOSMAN said: ataköy plusta hfr varmış, iyi mi orası yoksa başka yerde mi gideyim ? HFR 48 FPS söyleyim şimdiden. Yani normal bir sinema filminde olanın iki katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 orasını onlar dusunsun 17 kişi gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben barbu'nun yalancısıyım kardeş. Benden demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aracı kurumu aradan çıkarıp hizmet bedeli almak büyük terbiyesizlik olmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 LordVithar said: orasını onlar dusunsun 17 kişi gidiyoruz. Koğuşla birlikte mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hizmet bedeli mi? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 JestersTear said: LordVithar said: orasını onlar dusunsun 17 kişi gidiyoruz. Koğuşla birlikte mi? Aynen the more the merrier hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hay ebesinin hizmet bedeli ya. neyin hizmeti oç zaten bileti senden alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Twitterda aynen ''e herkes alıyor ehe'' gibisinden bir cevap var, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İlk film imax'te 2 ay kadar kaldı ya aldılar paranın kokusunu çakallar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ama bu kadar da annesizlik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben aldım 3 adet cumartesi 21:30 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar