Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orijinal Dejavu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bakın dün sabah solfej dersime geç kaldım sabah derse girdiğimde hoca henüz girmemiş ve murat denilen arkadaşım Piyano başında Texas Blues türü bir parça çalıyordu...

Herkeze selam verip yerime oturdum hoja elinde Nescafesi ile içeri girdi ayağı takıldı ve bardağı yere düşürdü Siyah kumaş pantolonu rezil oldu çıktı.... Yerden Fincan parçalarını topladı ve 5 dakka sonra gelicem dedi ve çıktı.........

Bu sabah solfej dersim için sınıfa girdim ... Geç kalmamıştım Sınıf tam doluydu ve murat gene Texas Blues çalıyordu Şaşırdım dejavuya bak çorba pişir dedim sonra Camiden çıktım hala Enercayzırım dedim NEee kadar enercayzırım dedim tam sırama oturcam hoca girdi ve elinde kırmızı Nescafe bardağını yere düşürdü 5 dakka sonra gelicem diyip gitti ölece kala kaldım ders bitti ve eve şoke biçimde gittim sizce bu nedir ??[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Mesaj tarihi:
Dejavu :-)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Ben şöyle yaşamıştım bi dejavu. Kafam güzeldi. 10 sn sürdü. Sürekli biraz sonrasını hatırlıya hatırlıya 10 sn geçti. Bende şoka girmiştim..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Mesaj tarihi:
dejavu'dur[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
Matrix'te oynama yaptılar :)

Oluyor arada ben, de rüyamda neleri önceden görüyorum da sonra "oha ben bunu rüyamda görmüştüm" diyorum bilsen :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Alexi Ve Troile gerçekten çok teşekkür ederim Sizi Jim Morrison a Havale Ederekten ..........

Arkadaşlar Bakın dejavu yu biliyorum ok dir ulan ben bu anı daha önce yaşadım olayı vardır ama hatırlamassınız ben bi gün önce gördüğüm şeyin aynısını gördüm bu sabah başka bi adı yokmu çıkıcam konservatuardan Psikoleji okuyacam Deli oldum[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Mesaj tarihi:
sen kısa devre yapmışın o ara bilgiler tekrarlanmış[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Yetkili arkadaşlara burdan söylüyorum gözünü seveyim Apperentice Komik insanlar bölümü açılsın Nerde kendini komik sanan bi insan taklitçisi ustası var beni buluyor ağlıyacağım (doğru yazdım inşallah) Bu arada sanırım saçma bir topic oldu Dejavudan başka birşey olabilirmi die düşündüm bi an Herkez espri yapsın Biz Cyborg olup Kısa devre yapalım

Jim Duy Beni WE WANT THE WORLD AND WE WANT IT EXPLODING EXPLODING EXPLODING[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Mesaj tarihi:
seninle tartışmaya girmeye gerek görmüyorum. bu forumu açarak nasıl yorumlar almayı bekliyodun ama onu çok merak ettim[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
eheh. isyan etme hemen dur.

dejavu nedir önce onun bi tanımını şeettirmek lazım. bişeyin tekrar etmesi diye biliyorum ben. sende de bişey tekrar etmiş. dejavudur o zaman. biraz daha genellersek tesadüftür, olur böle şeyler.

ama sağlam bi tesadüf olmuş, hakkını yemeyelim :)[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 02 Aralık 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
Ekmek.

saksı[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
Git siz bu bardağı 2 gün üstüste düşürdünüz mü aynı şekilde diye sor eğer doğrularsa ya hocanız baya sakardır yada tesadüf . Doğrulamassa hacıya hocaya danışcan[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
Gecen yıl arkadaşımı arıyordum..Adı goze.
Neyse tam araracaktım kı dunku gordugum bır olay aklıma geldı..Ben onu arıyordum ve bu anı gordugumu hatta yaptığımız konusmayı hatırladıgımı soylıyecektım;
kendimi tuttum..Zamanı degiştirecem diye kastım..
Elim telefona gitti..Ecel terleri dokuyordu..Tam onu arıyacaktım kı efe dıye bır arkadası aradım..
Ona olanları anlattım zamanı nasıl degistirdigimi belkide tum dunyanın bır kaosa fln suruklenebılecegını fln soledım..İkimizde fantastık manyaklar oldugmuzdan baya bi konustuk..
Telefonu kapattım ardından gozeyı aradım.
Ona zamanı nasıl degıstırdıgımı;Su ankı konusmamızı hatırladıgımız soyledım.Tabı soylerken sok oldum cunku zaten gordugum su an oluyordu..Yanı bı skım degistrimemiştim..
İşte oole bi anı :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
dejavu derim
ama bence sadece bir tesadüf[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Yeni Oluştur...