souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 6,5/10 Boş zamanda izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mc_Lovin said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b6/American_Beauty_poster.jpg Şu anda izliyorum. 78. dakikadayım. Artık böyle filmler yapmıyorlar. Zaten bu 1999 yılında bir acayiplik var. Çok süper filmlerin bir anda vizyona girdiği acayip bir yıl olmuş. Fight Club American Beauty Matrix hep 1999, bu kafalar bir harika dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAwNDIxMjk2M15BMl5BanBnXkFtZTcwOTUyNzgxMQ@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_.jpg imdb nin beni kandırdığı filmler fermanına katıyorum bunu. vasat gerilim filmi, 7.6 puan verilmiş ama film kocaman bir 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 abi.. :) biraz okuma yaparsan film üstüne niye öyle not aldığını anlarsın aslında baya geçiştirmişin, çok çerezlik film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 abi filmden yılllardır haberim var, 4-5 senedir mi ne izlicem diye duruyordu bilgisayarda. hakkında öncesinde fikir sahibi olmasam, methini duymasam, bi yerde gözüme ilişmese, bi şeyler okumuş olmasam zaten bu kadar beklentiyle izlemezdim. ama gerçekten entel kitlenin öve öve bitiremediği özünde bi halta benzemeyen filmlerden. yok burjuvaziyi eleştirmiş, yok sistemi şey etmiş, yok holivud klişelerine gönderme yapmış. başka film o kumanda sahnesini yapsa itin bi yerine sokarlar o filmi. bunda yapınca seyirciye suça ortak etmiş falan deniyor asdfghj hani bi sahnede golf topu yuvarlanıyor, adam oradan gidip golf->burjuvazi->sömürü->şiddet->değer yargıları falan diye kopmuş gitmiş. sofistike bir şekilde çaybardağımı okşayıp koca bir yudum altıktan sonra imdb nin beni kandırdığı filmlerden çıkarıp, entel kitlenin elinde zorlaya zorlaya sağından solundan anlamlar çıkarılan filmler kategorisine koydum bunu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://ptpimg.me/fe5x92.jpg 85/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTEwNjE2OTM4NDZeQTJeQWpwZ15BbWU3MDE2MTE4OTk@._V1_SX214_.jpg 8.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 goldbären said: hunger games tam bir yeto dedektör ya. beğenenle görüşmeyi kesiyorum..... ahaha aynen konuyu kitliyorum yeni başlıtan devam edelim 100 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 imamizer said: uzun olduğu için puan kırdım. 2 saat 15 dakika film lan. o kadar uzun film yapıyorsun ama ne bi karakterleri irdeleme var, backroundlarını deşme var, ne bi o korsan aşiretleri, patronları, oradaki kirli düzeni adam gibi anlatma var, ne o afrikanın sömürülmesi, insanların açlığına, çaresizliğine gönderme var. ne adam gibi diyolog var. yok oğlu yok. ama film 2 saat 15 dakika. excuse me WTF? imam kusura bakma da bütün bu mesajları da 2.15'e sığdırmaya kasınca güneşi gördüm veya beyaz melek oluyor o film. 2 saat içinde o kadar emperyalist anlatım istiyorsan git banu avar belgeseli izle abi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Tori said: Mc_Lovin said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b6/American_Beauty_poster.jpg Şu anda izliyorum. 78. dakikadayım. Artık böyle filmler yapmıyorlar. Zaten bu 1999 yılında bir acayiplik var. Çok süper filmlerin bir anda vizyona girdiği acayip bir yıl olmuş. Fight Club American Beauty Matrix hep 1999, bu kafalar bir harika dostum. e tamam üç tane. 200 tane de boktan film çıkmıştır 99da abi. komple 90lar deseniz neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 goldbären said: imamizer said: uzun olduğu için puan kırdım. 2 saat 15 dakika film lan. o kadar uzun film yapıyorsun ama ne bi karakterleri irdeleme var, backroundlarını deşme var, ne bi o korsan aşiretleri, patronları, oradaki kirli düzeni adam gibi anlatma var, ne o afrikanın sömürülmesi, insanların açlığına, çaresizliğine gönderme var. ne adam gibi diyolog var. yok oğlu yok. ama film 2 saat 15 dakika. excuse me WTF? imam kusura bakma da bütün bu mesajları da 2.15'e sığdırmaya kasınca güneşi gördüm veya beyaz melek oluyor o film. 2 saat içinde o kadar emperyalist anlatım istiyorsan git banu avar belgeseli izle abi sdfs belgesel beklemiyorum adamlardan. 2 dakikalık diyalog bile yeter çoğu zaman mesajı verip, dikkati konuya çekmek için. kuru kuruya rehine filmi izlesem bunu çok daha kısa sürede, çok iyi şekilde başarmış örneklerinden birini izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 imamizer said: abi filmden yılllardır haberim var, 4-5 senedir mi ne izlicem diye duruyordu bilgisayarda. hakkında öncesinde fikir sahibi olmasam, methini duymasam, bi yerde gözüme ilişmese, bi şeyler okumuş olmasam zaten bu kadar beklentiyle izlemezdim. ama gerçekten entel kitlenin öve öve bitiremediği özünde bi halta benzemeyen filmlerden. yok burjuvaziyi eleştirmiş, yok sistemi şey etmiş, yok holivud klişelerine gönderme yapmış. başka film o kumanda sahnesini yapsa itin bi yerine sokarlar o filmi. bunda yapınca seyirciye suça ortak etmiş falan deniyor asdfghj hani bi sahnede golf topu yuvarlanıyor, adam oradan gidip golf->burjuvazi->sömürü->şiddet->değer yargıları falan diye kopmuş gitmiş. sofistike bir şekilde çaybardağımı okşayıp koca bir yudum altıktan sonra imdb nin beni kandırdığı filmlerden çıkarıp, entel kitlenin elinde zorlaya zorlaya sağından solundan anlamlar çıkarılan filmler kategorisine koydum bunu o zaman. abi ne bekleyerek izledin ki o zaman, hayır 6 verirsin bişi de diyemem en nihayetinde herkes kafasına göre puan veriyor. de niyesini merak ettim daha çok ? İstesen de istemesen de film o göndermeleri yapıyor, klişelerle uğraşıyor kendine has bir şekilde şiddeti yorumluyor. entel meselesi diye bakmamak lazım olaya, ekşide falan epik saçmalayan insanlar oluyor da bunlardan irrite olarak filmi gömmemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 imamizer said: kuru kuruya rehine filmi izlesem bunu çok daha kısa sürede, çok iyi şekilde başarmış örneklerinden birini izlerdim. izleseydin o zaman :s:s:s:s:SSS:S:SS:s:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 7thBreath said: imamizer said: abi filmden yılllardır haberim var, 4-5 senedir mi ne izlicem diye duruyordu bilgisayarda. hakkında öncesinde fikir sahibi olmasam, methini duymasam, bi yerde gözüme ilişmese, bi şeyler okumuş olmasam zaten bu kadar beklentiyle izlemezdim. ama gerçekten entel kitlenin öve öve bitiremediği özünde bi halta benzemeyen filmlerden. yok burjuvaziyi eleştirmiş, yok sistemi şey etmiş, yok holivud klişelerine gönderme yapmış. başka film o kumanda sahnesini yapsa itin bi yerine sokarlar o filmi. bunda yapınca seyirciye suça ortak etmiş falan deniyor asdfghj hani bi sahnede golf topu yuvarlanıyor, adam oradan gidip golf->burjuvazi->sömürü->şiddet->değer yargıları falan diye kopmuş gitmiş. sofistike bir şekilde çaybardağımı okşayıp koca bir yudum altıktan sonra imdb nin beni kandırdığı filmlerden çıkarıp, entel kitlenin elinde zorlaya zorlaya sağından solundan anlamlar çıkarılan filmler kategorisine koydum bunu o zaman. abi ne bekleyerek izledin ki o zaman, hayır 6 verirsin bişi de diyemem en nihayetinde herkes kafasına göre puan veriyor. de niyesini merak ettim daha çok ? İstesen de istemesen de film o göndermeleri yapıyor, klişelerle uğraşıyor kendine has bir şekilde şiddeti yorumluyor. entel meselesi diye bakmamak lazım olaya, ekşide falan epik saçmalayan insanlar oluyor da bunlardan irrite olarak filmi gömmemek gerek. anlatayım madem. spoya alayımda rahat rahat yazayım. hangi holywood klişesine gönderme yapıyor? sonunda ölmeleri mi? stephen king uyarlamalarının çoğu öyle abi. mist falan mesela sonu gayet holivud klişesine ters. zibille film sayarım sana sonunda kötülerin kazandığı, izleyicinin mutlu olmadığı. uzakdoğu gerilim filmlerinin %90'ı falan kötülerin kazandığı, sonu kötü biten filmlerden oluşuyor. şiddet konusunda kabul psikolojik şiddet boyutu işlenmiş. filmin olayı o zaten. diğer türlü hangi şiddeti kendince yorumlamış. sille tokat dayak var, darp var. kanlı vurulma sahnesi gösterilmiyor sadece. ee bu mu yorum? bu mu farklı? ben filmin isminden ve kısa anlatımından 2 ruh hastasının aileye yaptığı psikolojik ve fiziksel işkence diye beklentisiyle izledim. yani hasta bilinçaltlarının ürünü oyunlar bekledim. şişko olanın sorunlarını dışa vurmasını bekledim, oradaki insalara aile rolu oynatmalarını ona göre geçmişlerini yaşamalarını falan bekledim. kocasına karısını soydurttu abi sadece. bu mu yani? bu kadar mı psikopat, ruh hastası insanın şiddeti. al bak ilk aklıma gelen örnek; http://www.youtube.com/watch?v=M4Wek1VIfjA bi şu sahneyi izle bi de bu filmi izle. şu kalitede bi baskı nerede var filmde? kaldıki fiziksel şiddet tehditiyle uygulanan psikolojik şiddet nedir? gayet yavan basit değil mi? soyun yoksa çocuğunu incitirim. bu mu yani? bu kadar mı basit amk bu işler? bu tip şeyler mi baş tacı edilip, kült film oluyor. al üstteki sahneye bak. filmin ana konusu olmamasına rağmen adam filme sokuşturduğu 5 dakikalık sahne ile psikopat bir adamın psikolojisini, algısını, insanları nasıl gördüğünü, yargıladığını ne güzel anlatmış. burjuvaziye duyulan öfke, eleştiri falan lafları var bolca film için. ee? 1 cümle geçti siz zenginsiniz, biz zenginleri soyuyoruz diye. bu mu şimdi eleştiri. lan zengini soyacaksın tabi, lüks evlere dadanacaksın. kaldıki benim filmi izlemeden önceki tahminim ev soyan psikopat hırsızlar yerine daha çok işin mental doyumu üzerine milleti rehin alıp hastalıklı dünyasına onları dahil etmesi şeklindeydi yani amaçları ev soymak kadar basit değildir diye tahmin ediyordum. yani o 2 tip ev soymak yerine o aileye musallat olup oyunlarını oynasaydı, şiddetini uygulasaydı farklı bakardım olaya. şu haliyle gayet normal bir gerilim filmi hatta türk filmi vardı 'barda' mı ne. o bile bundan daha etkileyici bir filmdi şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://img14.imageshack.us/img14/52/forumdasnetcagatayuluso.jpg askerde havacı çıktık bi gaza gelem dedim çok fena gaza geldim. napsam askerden sonra sözleşmeli havacı mı olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 7thBreath said: ya şimdi baktımda tekrar... ben ettim wot döşedim sen yapma ya. he de geç. haklısın imam de, sen de wot döşeme. okutma bana wotunu argüman ürettirme, bana da uzunca yazdırtma. lütfen. çok yorgun sidderiyorum kendimi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 imam, seni kınıyorum ve sana laflar haz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 imamizer said: 7thBreath said: ya şimdi baktımda tekrar... ben ettim wot döşedim sen yapma ya. he de geç. haklısın imam de, sen de wot döşeme. okutma bana wotunu argüman ürettirme, bana da uzunca yazdırtma. lütfen. çok yorgun sidderiyorum kendimi :| OFFF BORU GİBİ WOT değil merak etme. tamam, zaten teker teker şu vardı o vardı yazmak baya saçma zaten basitçe demeye çalıştığım o da değil. Demek istediğim olaya yanlış yaklaşıyorsun senin sevmemenin sebebi bence cayır cayır filmle özdeşleşmek içinde eriyip kaybolmak istemen (yanlış anladıysam özür.) ki funny games bunu vermek isteyen bir film değil zaten. neyi izlediğine dair bir farkındalık yaratmak amacında yönetmen. Bunun için kullandığı teknikler sana yavan gelsede herifin amacı o özdeşleşmeyi kırmak sana bir şey anlatmaya çalışmak ki bu bile başlı başına hollywood sineması ile ters bir şey. Mesela benim filmde hatırladığım karakter kameraya dönüp seyirciye soru soruyordu, bu da klasik filmlerde göremeyeceğin bir teknik, benzer örnekleri de mevcut amacı o özdeşleşmeyi kırmak anlatmak istediğinin altını çizmek. çok tatminkar bir şey yazmadım film aklımda değil pek ama hala israr ediyorsan sahne sahne inceleme yapan 2 makale var kitaplıkta onları da dayarım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 funny games sıkılarak izlenilen bi film biz yetolar da anlayamıyoruz kime gönderme var ne demek istediler burada acaba diye düşünmüuoruz. Film akmıyor sorunu o. istediği kadar göndermesi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 souldarkorn said: 6,5/10 Boş zamanda izlenir. 2/10 o da say cheese sahnesi hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 yine red ve yine ayrı bir entellektüellik. yapıyo bu adam engelleyemiyoruz. google a elit yazdım red çıktı. -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 hahahasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 çok kötü olm film. geceleri kanald'de falan yayınlanan delta force , dövüşçü 4 , çöl operasyonu isimli dolp lundgren filmleri gibiydi. işte stallanoe ve civardagezer ismi var sadece. dünyanın en kötü hapishane filmi. hangi kategoriye soksan kötü. oyunculuk zaten hiç yok. john reese başkan bile kurtaramamış filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 captain philips son sahneye gelene kadar bildiğin uyutuyor ya. boş boş diyaloglar falan anlamsız bir film cidden. 6 üzerini haketmiyor ne yazık ki. 6'yı da tom hanks olduğu ve son sahnesi için alır tom amcamız da olmasa çöpe atın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Red said: çok kötü olm film. geceleri kanald'de falan yayınlanan delta force , dövüşçü 4 , çöl operasyonu isimli dolp lundgren filmleri gibiydi. işte stallanoe ve civardagezer ismi var sadece. dünyanın en kötü hapishane filmi. hangi kategoriye soksan kötü. oyunculuk zaten hiç yok. john reese başkan bile kurtaramamış filmi. ADAM DELTAFORCE LARIDA PİÇ ETTİ YA. LAN KÜÇÜKLÜĞÜMDE SAT KOMANDOSU OLUCAM DİYE EN BÜYÜK İLHAM KAYNAĞIMDI LAN. -olamadı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar