dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 the perks of being a wallflower iyimiş, 9 da benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Adını hatırlamıyorum da geçen gün izlemiştim filmi. Bi eleman vardı filmde, baya sıkıntılı bir ailesi var bu çocuğun. Aile maddi açıdan normal seviyede yaşıyor, ancak mesela evde kaybolan 98$'ı çocuğun çaldığını söylüyorlar falan. Elemanın bir kız arkadaşı var, kız arkadaşı eve geldiğinde annenin taytları kayboluyor, yine tabii ki hırsız kız. Çocuğu annesi, abisi falan 2 senede bir bıçaklıyor. Çok kötüydü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Perks 9sa seven samurai falan kaç 11 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 emma var maks 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Elma ile armutu mu karşılaştırıyoruz sırık, yarışma mı bu. Beyinsizlerin düzenlediği ödüller bile kategorilere ayrılıyor yapmayın etmeyin az akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 + red ile aynı paraleldesin film konusunda, tehlikenin farkında mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 öyle deme ben spark'dan daha çok film beğeniyorum. onun beğenmeme oranı daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 küheylan said: Adını hatırlamıyorum da geçen gün izlemiştim filmi. Bi eleman vardı filmde, baya sıkıntılı bir ailesi var bu çocuğun. Aile maddi açıdan normal seviyede yaşıyor, ancak mesela evde kaybolan 98$'ı çocuğun çaldığını söylüyorlar falan. Elemanın bir kız arkadaşı var, kız arkadaşı eve geldiğinde annenin taytları kayboluyor, yine tabii ki hırsız kız. Çocuğu annesi, abisi falan 2 senede bir bıçaklıyor. Çok kötüydü ya. 98$ hangi tarihin kurundan sdşgklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Red said: roberhatemoya laf eden karşısında beni bulur sahnesi 10 numara adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 6/10 kitapdaki birçok şeyi atlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bok gibi. 5,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 the spectacular now da güzelmiş bir 9 da ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 spectacular now fena dilde. ben finalden -2 kırdım direk kız otobüsle gittikten sonra, bara girdiginde cocuk bitmeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTA1ODUzMDA3NzFeQTJeQWpwZ15BbWU3MDgxMTYxNTk@._V1_SX640_SY720_.jpg senenin en iyilerinden heralde 8.5/10 KALPLERİ ISITAN SICACIK BİR HİKAYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 8.0 8.5 LLAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 100 üzerinden 8.5 sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 O niye. Sen sevme istedigin kadar, bencede 10 uzerinden onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Şu yeni nesil star treklere 10 üzerinden 8 - 8.5 veren arkadaş eskilerini hiç seyretmemiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 42 yasindayim eskileride zamaninda izledim nerdeyse. ne olacak simdi ? keyif meselesi, niye baskasinin keyfini kendi keyfine benzetme cabasi icinde millet. sen begenmessin o begenir ben begenirim benim begenmedigimi sen begenirsin, isin guzelligi burada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yeni star trekler baya güzel. 8/10 çıkar benden de. imax olarak izlemiştim, belki de izlediğim en güzel imax deneyimlerinden birisiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 A softer trek lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kıyasladığınız filmlerin arasında epey zaman var, teknoloji farkı, imax falan göz boyuyor o yüzden. İlk yeni star trek'in teaser'ı inanılmaz iyiydi mesela geminin yapılışı falan. Sonra film çıka çıka ergen macerası çıktı. Beğenmekte özgürsünüz tabi. Recep İvedik'i de beğenen var, banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 cok inceee. zeki bu. kendince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 jj abrams hypeına kapılıp gidenlere üzülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
DeadSkinMask
6/10
kitapdaki birçok şeyi atlamışlar.
Sosyal ağlarda paylaş
riza_calimbay
bok gibi.
5,5/10
Sosyal ağlarda paylaş
dreagloth
Sosyal ağlarda paylaş
Daesu
ben finalden -2 kırdım direk
kız otobüsle gittikten sonra, bara girdiginde cocuk bitmeliydi
Sosyal ağlarda paylaş
Sparkcaster
senenin en iyilerinden heralde 8.5/10
KALPLERİ ISITAN SICACIK BİR HİKAYE
Sosyal ağlarda paylaş
paradoksalkedi
8.0
8.5
LLAP
Sosyal ağlarda paylaş
Flassh
Sosyal ağlarda paylaş
Kanuni
Sosyal ağlarda paylaş
neutrino
Sosyal ağlarda paylaş
Kanuni
ne olacak simdi ?
keyif meselesi, niye baskasinin keyfini kendi keyfine benzetme cabasi icinde millet.
sen begenmessin o begenir ben begenirim benim begenmedigimi sen begenirsin, isin guzelligi burada zaten.
Sosyal ağlarda paylaş
diaboliq
Sosyal ağlarda paylaş
kek
8/10 çıkar benden de.
imax olarak izlemiştim, belki de izlediğim en güzel imax deneyimlerinden birisiydi...
Sosyal ağlarda paylaş
Fin
Sosyal ağlarda paylaş
neutrino
İlk yeni star trek'in teaser'ı inanılmaz iyiydi mesela geminin yapılışı falan. Sonra film çıka çıka ergen macerası çıktı.
Beğenmekte özgürsünüz tabi. Recep İvedik'i de beğenen var, banane.
Sosyal ağlarda paylaş
Kanuni
zeki bu.
kendince :D
Sosyal ağlarda paylaş
neutrino
Sosyal ağlarda paylaş