Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adını hatırlamıyorum da geçen gün izlemiştim filmi.

Bi eleman vardı filmde, baya sıkıntılı bir ailesi var bu çocuğun. Aile maddi açıdan normal seviyede yaşıyor, ancak mesela evde kaybolan 98$'ı çocuğun çaldığını söylüyorlar falan. Elemanın bir kız arkadaşı var, kız arkadaşı eve geldiğinde annenin taytları kayboluyor, yine tabii ki hırsız kız.

Çocuğu annesi, abisi falan 2 senede bir bıçaklıyor.

Çok kötüydü ya.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

Adını hatırlamıyorum da geçen gün izlemiştim filmi.

Bi eleman vardı filmde, baya sıkıntılı bir ailesi var bu çocuğun. Aile maddi açıdan normal seviyede yaşıyor, ancak mesela evde kaybolan 98$'ı çocuğun çaldığını söylüyorlar falan. Elemanın bir kız arkadaşı var, kız arkadaşı eve geldiğinde annenin taytları kayboluyor, yine tabii ki hırsız kız.

Çocuğu annesi, abisi falan 2 senede bir bıçaklıyor.

Çok kötüydü ya.

98$ hangi tarihin kurundan sdşgklj
Mesaj tarihi:
42 yasindayim eskileride zamaninda izledim nerdeyse.

ne olacak simdi ?

keyif meselesi, niye baskasinin keyfini kendi keyfine benzetme cabasi icinde millet.

sen begenmessin o begenir ben begenirim benim begenmedigimi sen begenirsin, isin guzelligi burada zaten.
Mesaj tarihi:
yeni star trekler baya güzel.
8/10 çıkar benden de.
imax olarak izlemiştim, belki de izlediğim en güzel imax deneyimlerinden birisiydi...
Mesaj tarihi:
Kıyasladığınız filmlerin arasında epey zaman var, teknoloji farkı, imax falan göz boyuyor o yüzden.

İlk yeni star trek'in teaser'ı inanılmaz iyiydi mesela geminin yapılışı falan. Sonra film çıka çıka ergen macerası çıktı.

Beğenmekte özgürsünüz tabi. Recep İvedik'i de beğenen var, banane.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...