Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Red said:

imdb puanı fazla kaçmış

6.5/10 veririm. oyunculukları beğendim ama konu tıkandı. 2 buçuk saat fazla kaçmış filme.

film gizemini son ana kadar götüremiyor. yengeyi ilk görünce zaten anlıyorsun. ona rağmen bi ters köşe bekledim ama yapmadılar. o elbise çalan manyakta fazla zorlamaydı. zaman dolsun diye koymuşlar filme. daha karanlık ve gizemli bir son gidermiş filme açıkcası.

rede bakmayın 6.5tan daha iyi. 7.5 eder.
bunun gibi yetolar filmde 50 tane twist olsun istiyolar. ondan beğenmemişler. soğuk ve kasvet gayet hoşuma gitti
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Red said:

imdb puanı fazla kaçmış

6.5/10 veririm. oyunculukları beğendim ama konu tıkandı. 2 buçuk saat fazla kaçmış filme.

film gizemini son ana kadar götüremiyor. yengeyi ilk görünce zaten anlıyorsun. ona rağmen bi ters köşe bekledim ama yapmadılar. o elbise çalan manyakta fazla zorlamaydı. zaman dolsun diye koymuşlar filme. daha karanlık ve gizemli bir son gidermiş filme açıkcası.

rede bakmayın 6.5tan daha iyi. 7.5 eder.
bunun gibi yetolar filmde 50 tane twist olsun istiyolar. ondan beğenmemişler. soğuk ve kasvet gayet hoşuma gitti

7.5 hatta 2 saatten uzun oldugu icin 8, plotta hikayede catlakliklar var / mantik disi seyler var ama guzel cekilmis bir film. Ben ne oldugunu bilmeden izledim sevdim..
Sosyal ağlarda paylaş

http://collider.com/wp-content/uploads/the-hunger-games-poster.jpg

Bu mal filmi izledim. Abi niye bu kadar tantana yapıldı bu filme lan? 2 kuruşluk çakma bilim kurgu arkaplanı hazırla, üstüne kolpa cnbc-e gençlik dizisi + tırt bi aksiyon filmi serp; aha sana hangır geyms. Kitabını okumadım, muhtemelen çok daha iyidir.

edit: hayır metafor, alt hikaye falan dicem de orda da bi nane yoktu pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

Bu mal filmi izledim. Abi niye bu kadar tantana yapıldı bu filme lan? 2 kuruşluk çakma bilim kurgu arkaplanı hazırla, üstüne kolpa cnbc-e gençlik dizisi + tırt bi aksiyon filmi serp; aha sana hangır geyms. Kitabını okumadım, muhtemelen çok daha iyidir.

kitabı çok kötü değilde ilk filmi baya bi tırttı.2. yi bilemiycem ama sırf merakımdan izlemeyi planlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

valla gayet yapıldı tantanası, doğru diyorsun. ben de vay be bakalım neymiş bu diye izledim. amanın ya. iddialı kötü bir film resmen. jennifer iyi oynamış o ayrı da. film leş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...