Trias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Jim_E_Rustler said: goldbären said: buraya da koyayım merak edenleri varsa düştü nete http://media2.firstshowing.net/firstshowing/img6/OnlyGodForgivesNeonposterGosbig3.jpg beğendim 8/10. 720p seyretmediğime pişman oldum, hep tembellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Yok abi symbolism kasılmalık film değil, üzgünüm. Ama 7/10 for good edit goes to Trias. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 art house aşağı hipster yukarı geziyorsun ondan sonra indirmedenizle.net kafasındaki adamlarla aynı kalitede mi izliyosun filmleri? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ben blueray izledim abi. Öyle bi yatırım yaptım bir de. Degmedi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Trias said: Jim_E_Rustler said: goldbären said: buraya da koyayım merak edenleri varsa düştü nete http://media2.firstshowing.net/firstshowing/img6/OnlyGodForgivesNeonposterGosbig3.jpg beğendim 8/10. 720p seyretmediğime pişman oldum, hep tembellik. kafanız iyi izlediniz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 şşş lesserpiggot şşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 goldbären said: yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. Mud baya baya iyi bir film abi. Tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Hazır izni koparmışken şu boş vakitlerimde Mud ve ONLY ALLAH CAN JUDGE ME'yi izliyim bakiym neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 jonq said: 8/10, izlenmelik film. cok guzel filmdi ya ufak tefek eksiklikleri vardi bence senaryoda o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 goldbären said: yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. len kendiniz gibi milleti kro sanmayın gençler. aksiyon yok diye dandik film demedim, filmde bi halt olmuyor dedim. çarpıcı bir olay yoktu, hikaye gayet tırtoydu, karakterler yeterince işlenmemişti vs vs bence. mud ile çocukların oturup baya konuşmalarını falan bekliyordum vs. olmadı yani, olamadı. would not bang "solid 8" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 hikaye istesek roman okurduk kardeş...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-vrV6Ot65KeY/UMnW-505IkI/AAAAAAAABVU/XKlFsB7-Nxw/s640/sevenpsycopaths.jpg Eğlenceliydi. Buna puanım 7.5 panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 çok boş vakitte izlenir. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sabonis said: goldbären said: yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. len kendiniz gibi milleti kro sanmayın gençler. aksiyon yok diye dandik film demedim, filmde bi halt olmuyor dedim. çarpıcı bir olay yoktu, hikaye gayet tırtoydu, karakterler yeterince işlenmemişti vs vs bence. mud ile çocukların oturup baya konuşmalarını falan bekliyordum vs. olmadı yani, olamadı. would not bang "solid 8" :D Ben de sabonis gibi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 "Off ya film mi yoktu da bunu seçtim" dedirtebilecek cinsten bi film. Son 15 dakikasını ileri ok işaretlerinin yardımıyla izleyebildim. /5 http://collider.com/wp-content/uploads/goats-poster-414x600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://www.coverportal.com/trick/zcover/In_einem_Land_vor_unserer_Zeit_1_a.jpg 10/10 Bu kasetle büyüdüm. Su an bile müzigini duysam bogazim dügümlerin, duygulanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 http://nerdsontherocks.com/wp-content/uploads/2013/07/JUSTICE_LEAGUE_THE_FLASHPOINT_PARADOX.jpg DC Animated filmler güzel oluyor. Birde böyle bir çizgi filmden beklemediğim kadar şiddetli ve kanlı olmuş. Güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 olm niye çıkmıyo lan bu yeni filmlerin hd leri pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sabonis said: goldbären said: yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. len kendiniz gibi milleti kro sanmayın gençler. aksiyon yok diye dandik film demedim, filmde bi halt olmuyor dedim. çarpıcı bir olay yoktu, hikaye gayet tırtoydu, karakterler yeterince işlenmemişti vs vs bence. mud ile çocukların oturup baya konuşmalarını falan bekliyordum vs. olmadı yani, olamadı. would not bang "solid 8" :D My little pleb can't be this new. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 7/10 film güzel de içim daraldı vallahi tarzım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mr_Hand said: http://3.bp.blogspot.com/-vrV6Ot65KeY/UMnW-505IkI/AAAAAAAABVU/XKlFsB7-Nxw/s640/sevenpsycopaths.jpg Eğlenceliydi. Buna puanım 7.5 panpa. güzel kısımları vardı ama genelde sıkıcı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 colin farrell'ın oynadığı herhangi bir filmin 7'den yukarı alması insanlık ayıbı ya. yaşayan en kötü ünlü oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 buruj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 aquila said: buruj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Sonraki 18.sayfa (Toplam 82 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Yok abi symbolism kasılmalık film değil, üzgünüm. Ama 7/10 for good edit goes to Trias. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 art house aşağı hipster yukarı geziyorsun ondan sonra indirmedenizle.net kafasındaki adamlarla aynı kalitede mi izliyosun filmleri? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ben blueray izledim abi. Öyle bi yatırım yaptım bir de. Degmedi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Trias said: Jim_E_Rustler said: goldbären said: buraya da koyayım merak edenleri varsa düştü nete http://media2.firstshowing.net/firstshowing/img6/OnlyGodForgivesNeonposterGosbig3.jpg beğendim 8/10. 720p seyretmediğime pişman oldum, hep tembellik. kafanız iyi izlediniz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 şşş lesserpiggot şşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 goldbären said: yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. Mud baya baya iyi bir film abi. Tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Hazır izni koparmışken şu boş vakitlerimde Mud ve ONLY ALLAH CAN JUDGE ME'yi izliyim bakiym neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 jonq said: 8/10, izlenmelik film. cok guzel filmdi ya ufak tefek eksiklikleri vardi bence senaryoda o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 goldbären said: yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. len kendiniz gibi milleti kro sanmayın gençler. aksiyon yok diye dandik film demedim, filmde bi halt olmuyor dedim. çarpıcı bir olay yoktu, hikaye gayet tırtoydu, karakterler yeterince işlenmemişti vs vs bence. mud ile çocukların oturup baya konuşmalarını falan bekliyordum vs. olmadı yani, olamadı. would not bang "solid 8" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 hikaye istesek roman okurduk kardeş...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-vrV6Ot65KeY/UMnW-505IkI/AAAAAAAABVU/XKlFsB7-Nxw/s640/sevenpsycopaths.jpg Eğlenceliydi. Buna puanım 7.5 panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 çok boş vakitte izlenir. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sabonis said: goldbären said: yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. len kendiniz gibi milleti kro sanmayın gençler. aksiyon yok diye dandik film demedim, filmde bi halt olmuyor dedim. çarpıcı bir olay yoktu, hikaye gayet tırtoydu, karakterler yeterince işlenmemişti vs vs bence. mud ile çocukların oturup baya konuşmalarını falan bekliyordum vs. olmadı yani, olamadı. would not bang "solid 8" :D Ben de sabonis gibi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 "Off ya film mi yoktu da bunu seçtim" dedirtebilecek cinsten bi film. Son 15 dakikasını ileri ok işaretlerinin yardımıyla izleyebildim. /5 http://collider.com/wp-content/uploads/goats-poster-414x600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://www.coverportal.com/trick/zcover/In_einem_Land_vor_unserer_Zeit_1_a.jpg 10/10 Bu kasetle büyüdüm. Su an bile müzigini duysam bogazim dügümlerin, duygulanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 http://nerdsontherocks.com/wp-content/uploads/2013/07/JUSTICE_LEAGUE_THE_FLASHPOINT_PARADOX.jpg DC Animated filmler güzel oluyor. Birde böyle bir çizgi filmden beklemediğim kadar şiddetli ve kanlı olmuş. Güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 olm niye çıkmıyo lan bu yeni filmlerin hd leri pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sabonis said: goldbären said: yildirimokur said: Mud : Uçan adam, nitrolu araba, robot falan yok. Düz film işte güzel. /8 aynen öyle ya. 6 verenler transformersta karı götü izleyenler herhalde. benden de solid 8 alıyor. len kendiniz gibi milleti kro sanmayın gençler. aksiyon yok diye dandik film demedim, filmde bi halt olmuyor dedim. çarpıcı bir olay yoktu, hikaye gayet tırtoydu, karakterler yeterince işlenmemişti vs vs bence. mud ile çocukların oturup baya konuşmalarını falan bekliyordum vs. olmadı yani, olamadı. would not bang "solid 8" :D My little pleb can't be this new. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 7/10 film güzel de içim daraldı vallahi tarzım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mr_Hand said: http://3.bp.blogspot.com/-vrV6Ot65KeY/UMnW-505IkI/AAAAAAAABVU/XKlFsB7-Nxw/s640/sevenpsycopaths.jpg Eğlenceliydi. Buna puanım 7.5 panpa. güzel kısımları vardı ama genelde sıkıcı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 colin farrell'ın oynadığı herhangi bir filmin 7'den yukarı alması insanlık ayıbı ya. yaşayan en kötü ünlü oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 buruj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 aquila said: buruj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar