Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bb reloadları o kadar uzunki bayıyo abi bi yerden sonra. turret gibi oynuyosun oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Open beta degil mi? key mi gerekiyor su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yok dahah deıl sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 key gerekmiyor direk indir oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 sifreyi degistirince oldu. Ne gitmek lazim simdi pro tips? neler op? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ha ıopen betamı oldu? avrupa peki? bu arada oyun cok net %15 hızlanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Cok keyifli arcade olmus oyun. Dun ilk bbye dayanicak kadar oynayabildim. bugun bakalim waifuyu acabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 tavsiyem fusou'yu al ve onda devam et, sonrasında hiçbir zaman o ateşgücünü ve dayanıklılığı yakalayamıyorsun tekrar, cv'ler tanrı oluyor haritanın köşesinden batırıyorlar endgame'de. amagi ile tier 8'e kadar oynamıştım. amagi efsane kötü bir gemi, (kağıt gibi direkt patlıyorsun) yamato da maalesef montana kadar iyi değil gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 cruiserlar çok pis nerflenmiş diyorlar bilemiyorum. şimdilik kawachiden çok memnunum. bb kafası devam ederim herhalde özellikle sadece torpido açıp kaçan sivrisinek ddleri tek salvoda 75%lemek anlatılamaz bir zevk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 offf sonunda açılmış oyun acayip zevkliymiş japon kanadından gidiyorum. tier2ye geçtim cruiserda ama pek begenmedim bb 5-6 oyun sonra acılır ona kayacam bakalım nasılmış. 5maç oynadım daha batma yada kaybetme olmadı gemi tavsiyeniz nedir bol top atışı istiyorum torpidolarla uğraşmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 biliyorsun değiştirmediysen sistem otomatik seni botlarla oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 kaede, kawachi oyunun en ilkel bb'siydi, (iki yana birden ateş edemeyen taretler filan) onu beğendiysen sonrakiler çok daha iyi gelir. kongou özellikle ilk geldiğinde çok iyi, herkesten uzun menzili tier 4'te 21km filan. torpido cruiser sadece japonlarda var bildiğim, abd kruvazörleri tamamen top ateşi ve aa üzerine. NolaxThensbane said: gemi tavsiyeniz nedir bol top atışı istiyorum torpidolarla uğraşmak istemiyorum bol bol deyince destroyer veya cruiser. torpido olmasın deyince amerikan cruiser. battleship deyince 30sn'de bir ateş eder, bol değil yani ama citadel'e vurunca göçertiyor. battleship olmayan herkes keskin manevra yapıp kaçar ama uzun menzilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 amerikan curiserlarındada toprpedoda var ama daha z ve dah sonra acılıyo, menzilide daha az topları daha iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yok yani hala battlecruiser olarak geciyor ww1 antikasi. Ilkelligi asikar Demek istedigim genel gameplayi tatmin etti bblerin. Yavasligi, pozisyon almanin onemi, hatayi kurtarmanin zorlugu vs verdigi tatmin muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 işte myogi ve kongou da battlecruiser, (sonradan upgrade'lerle fast battleship oluyor) ama fusou'yu eminim çok beğeneceksin çünkü ateş gücü, menzili ve zırhı çok iyi, mobilitesi de. kendi tier'inde en çok eğlendiren gemiydi çünkü bir üst tier'le kapışıp yenebiliyorsun, bir alt tier'in şansı yok. cv'ler henüz biplane uçuruyor, kaçış manevraları esnasında uçak bile düşürebiliyorsun. kurvazörler konusunda evet cüce'nin dediği gibi, ama böyle super kitakama-sama, ooi veya kiso istiyorsan japon her şekilde. :p bb'lere karşı avantajın var ama kruvazörlere karşı o kadar değil toplar daha zayıf olduğu için. sık ateş eden iyi toplar bayağı hasar veriyor, kruvazör manevraları da torpidolardan kaçabilecek seviyede max menzilde. bb'de işte en önemli iki husus kişisel olarak uzun mesafede hedefe tutturma (bb veya cv filansa, herkes kaçar onun haricinde) ve torpidolardan kaçma. uçakların sana 5-6km kadar yaklaştığını görünce manevraya başlaman lazım, kurtarmıyor yüksek tier'lerde aksi halde. bir de takım oyunu yapılıyorsa kruvazör yakınında durmak lazım, onların aa performansı iyi genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Anladim. Kanmusulari bitirmeden abyssallara gecmem zaten hepsini acip her tierin tadini cikaririm. Nagatoyu merak ediyorum esas. Shipfuyu oyniyamiyoruz bari baldiza hallenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ya nagato hayalkırıklığı olur fusou'dan geçerken, çok beklentin olmasın. fusou ile dövüyorsun nagato'yu, nagato ile de fusou ile zorlu bir kapışma oluyor. birisinde 12, öbüründe 8 top var. kalibreler dmg için dramatik farkettirmiyor sadece bir seviye geçişte. 46cm ile 36cm arasında büyük fark var ama 41 ile 36 arasında hissedilir fark yok, daha çok ateş eden kazanıyor yani. yani şöyle diyim nagato ile bitmeyen daily fusou ile cart bitiyor heh. ps: ağustos başındaymış summer event. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 oynuyan varsa eklesin beni nolax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Eve gecince eklerim. CVler basladi. Cruiser eskort lazim artik asdf Myougiden hic memnun kalmadim ama essek gibi de oynamam lazim meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 beni de ekleyin mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Lvl7de gelen 1 gunluk premium var bugun. Aksama kadar ona asilip myougi iskencesini minimuma indirmeye calisicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 myogi genebir günde filan bitiyor, katlanarak artacak o gereken xp'ler ve para lol. amagi'ye geldiğinde geminin tamir parası bile çıkmıyordu artık, premium almadan max nagato oynanır değiştirmedilerse kazanılan parayı ve repair fiyatlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Oha oyle sacmalik mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 mulgear6 said: beni de ekleyin mulgear bulamıyor mulgearı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ÇÜNKÜ BEN NA REGIONUNDAYIM open beta olduysa bari geçeyim europe'a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar