Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Suark biz oyunu konuşuyoruz zaten, denizaltı olsaydı diyordun, ben de oyundaki torpidolardan bahsediyorum. Başka oyundaki durumları veya gerçekte nasıldı değil yani. Ama gerçektekine gelirsek de evet torpido en güçlü silah çünkü su altı açılan delikler en tehlikeli hasar cephane patlaması hariç (oyunda da böyle, repair cddeyse gg gemi) ve gemilerin zırhı su altına kadar uzanmıyor genelde. Tek torpido ile batan japon zırhlı uçak gemisi de var. 3-5 torpido ile gayet batar savaş gemileri, kargo gemisi follofoş olur. Oyunda zaten 1920 model gemiye 1940 model torpido sıkılıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 da torpidolar cok da stabil silahlar degil swordfishler 20 tane torpido atizolar (bismarck sandiklari kendi gemilerine) 18-19 tanesi suda duser dusmez patliyo birini de dodgeluyo gemi denizaltidan atilanin dodgelanmasi zor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 wowdaki torpları bilmiorm tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 İşte oyunda öyle şeyler yok, geçen hafta en son maçımda 10 tane uçak üstüme direkt sürüp 10 tane torpidoyu bıraktı, fuck carriers dedim kapattım oyunu. Destroyerle filan kaçılıyor da savaş gemisiyle yapacak pek bişi yok combattaysan. destroyerler de 6kmde invisken torpidoları sallıypr beşer beşer, ateş bile edemiyorsun çünü görmüyorsun. Görecek menzile girersen bu sefer torpidolardan kaçman imkansız. Bir de denizaltı gelecek ona da vuramayacaksın depth charge yok. Bblerin tonla counterı var zaten. Aman denizaltı eksik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Beta istiyorum =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Yok mu betası olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 olduğunu sanmamda twitter ve facebooktan takip etsen yakalarsın herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 off the record : parayla da alınabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Sam said: İşte oyunda öyle şeyler yok, geçen hafta en son maçımda 10 tane uçak üstüme direkt sürüp 10 tane torpidoyu bıraktı, fuck carriers dedim kapattım oyunu. Destroyerle filan kaçılıyor da savaş gemisiyle yapacak pek bişi yok combattaysan. destroyerler de 6kmde invisken torpidoları sallıypr beşer beşer, ateş bile edemiyorsun çünü görmüyorsun. Görecek menzile girersen bu sefer torpidolardan kaçman imkansız. Bir de denizaltı gelecek ona da vuramayacaksın depth charge yok. Bblerin tonla counterı var zaten. Aman denizaltı eksik olsun. fyuga kongo üzerinden gidiyorum 1 haftadır. hemen herkez cruiser ve üstü. tier10 bile gördüm. bs le baya iş yapılıyor. destroyer ler yakalarsa alıyor ama menzilde hele AP mermi varsa tek atışta patlatabiliosun denk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 gelen expler falan çok azaltılmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 amerikan savaş gemileri ve japon uçak gemileri gelmiş nihayet, montana'yı da koymuşlar. (tu) 2,5gb yama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 https://www.humblebundle.com/twitche3 burdan key alsın isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 (NOTE: All codes are only usable on the World of Tanks and World of Warships North American server, but may be used by persons anywhere worldwide. Content is only accessible on the North American server.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 meh, wipe gelmiş open beta başlayacak diye, iyi ki yamato almak için kasmamışım. neyse artık fuso ötesine geçmem en azından yok yere, tanıdım gemileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 preminyum gemi vericez diyorlardı vermişler mi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 evet, 50 maçtan fazla oynayanlar için tier 4 battleship uss arkansas vermişler. statlarına dikkat etmedim ama myogi'den iyi demişler. http://worldofwarships.com/dcont/fb/image/38b6b4cc-0f80-11e5-98a9-000c29e7faeb.jpg 12 top ve 280mm zırh var ama atış menzili kısa sanırım, bakamadım sunucular bakımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 obt mi başlıyacakmış bakım bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ne zaman başlayacak launcher'da bilgi göremedim ama başlamadıysa bile yakındır, anlayamıyorum kendim zaten girdiğim için. arkansas beta tam bir çöpmüş, wyoming-class ama wyoming upgrade alınca ondan daha iyi hale geliyor. dahası research'ü hiçbir gemiye aktarılamıyor. hiç vermeseler de olurmuş, slot tutuyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ben de bugun başladım da e3 humble bundle'ından gelen kod çalışmadı onun süresi mi doldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Simdi telefondan baktim download game cikti aww yiss Cbt bitip obtye gecildigi icin senin kod artik gereksiz diye calismiyor malciyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 indirdim ama girilmiyor? girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 seslerde sıkıntı mı var ya çok cızırtı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 basları yüksek seslerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 neyseki seslere rağmen kuso teitoku değilim http://i.imgur.com/ik8wpPr.jpg sanırım bb gidicem ilk etapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Glatheros said: indirdim ama girilmiyor? girebilen var mı? acc actınmı bu arada ben yanlıs keyi firidm bekleidm 3-4 gün öle gelsin diye beta sorna fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar