Pascha Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 basvuru bitmis sanırım apply dedigimde indirme sayfası acılıyor sansımı denesem mi indirip bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hernagi bi yerde cbt e girebilecegimize sair biseyde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 navyfield 2 oynadım yanı guzel tabıde denızaltıları BAYA gımped yapmıslar. onun dısında arcade civcivcivcivc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hsonu etkinligine katılmıstım bunada girebiliyorum ilginc ama guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 cb daveti geldi az önce. dağıtmaya başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Pascha said: hsonu etkinligine katılmıstım bunada girebiliyorum ilginc ama guzel bak onu söylemeyi unutmuşum. alfa ve haftasonu oynayanlar direk girebilecek cbtye. nf2de baya kötü. nfden daha iyi olmayan efekt ve grafkler için daha fazla sistem istiyo kasıyo vs. [hr] nick ArtoriusCastus. oynamak isteyen oyundan yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 key'i olan bi güzellik yapıp gönderebilri mi? (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 eet oylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 12 sinde gunboyu araliklarla betaya basvurmayi denedim ama hep kapali dedi. nedir simdi oldu bitti ustune soguk su mu iciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 hsonu olayına girmediniz mi abi bas bas baardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 uçakla torpido atılması sisteminin değiştirilmesi lazım. adam aircraft ile mapin en ucuna gidiyor orada bb nin üstüne uçağı yolluyor 1.5km kala torpidoyu denize yolluyor, 2 aircraft aynı bb ye girip tek seferde batırabiliyor. torpidolar keşif uçağı yollasan bile 350-400m kala spotlandığı için herhangi bir manevrayla kaçmanın yolu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Cruiserlerle takilmak sart. Bi de cleveland gibi bi gemi varken tbler o kadar goze batmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ya ben bu adamları tanıyorsam zaten world of carriers olmuştur yani hiç battleship diye heves olmasın heh. artillery kralıydı wot'un da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 cv mi o ne http://i.imgur.com/mhM61Fu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 beta başvurusu açılmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Battleshipler için bu haritalar çok mu küçük yoksa bana mı öyle geliyor? nerdeyse haritanın bir köşesinden diğer köşesine atış yapıyoruz. e nerde manevra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 vay canına, beta için yazıldım bugün ve hemen gelmiş, sağolun haber verdiğiniz için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 fena değil oynanış da gemilerin viewrange içine girip çıkarken görünmez olması ve gene hp sistemi hayalkırıklığı. neyse artık war thunder yapana kadar oynanır. kancolle'deki gemileri burada kullanmak büyük keyif, maç arasında alt+tab yapıp onu oynuyorum bir yandan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 link burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 wot tada sinir oluyordum burda da. görünmezlik nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 hay anasını ya gene kaçtı beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 farkedersem bir daha sefere, yazarım sana. nagato'ya geldim ama premium'suz sınır ya o ya da amagi görünen o ki. tier 7-8 oluyor işte wot'ta da tier 9'du. repair masrafı çok arttığı gibi uçak gemileri aşırı güçlendi bir anda. aslında fusou en optimum yerde gibi. yamato hayal sanırım o okuduğum repair masrafları gerçekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 5km ötedeki destroyer invis geziyor tepemde recon plane, yanımda başka gemiler filan kimse göremiyor. vanish rogue gibi duman basmamış hali bu. duman basarsa 2km öteden de çıkıyor. carrier görünmeden bütün maç boyunca torpido uçak filosu yolluyor arka arkaya, oyun bir takıma carrier vermiyor öbürüne verirken. bir takıma 8 gemi, öbürüne 10 gemi veriyor filan. wargaming kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ben bu oyunu cok merak ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 güzel aslında, closed beta yakalarsanız kesin deneyin. bu tarz bir oyunun yapılıp keyifli olabileceğini kanıtlamış gene adamlar. wargaming'e bir konuda hakkını vereceksem o da her defasında hiç kimsenin denemeye cesaret edemeyeceği kadar niche ama "neden yok" dedirtecek kadar normal oyunları sıfırdan, sağdan soldan çalmadan deneyip yaptılar ve popüler hale getirdiler. anlı şanlı 20 milyar dolarlık şirketler onların üçte biri kadar yaratıcı olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar