Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 said: Wargaming is once again headed to E3 to show off their latest Free-to-Play offerings. The trailer features much of what you would expect from a game called World of Warships. Lots of ships and lots of war. And while the trailer is probably a little more sensationalized then what we can actually expect in terms of real gameplay, it does give us a good idea of the types of ships and weaponry we will have at our disposal. World of Warships is a free-to-play naval action MMO that plunges players into the era of the XX century devastating sea wars. Dive into the massive naval battles and tame the overwhelming power of multiton titans to conquer the high seas. The MMO war series—World of Tanks, World of Warplanes and World of Warships—will soon unite to create the ultimate gaming universe gathering millions of players into a single community of war gamers. Common economics will allow the transfer of resources between all three games. A single global map will gather tankmen, pilots and mariners under a common tussle for world domination. http://www.youtube.com/watch?v=UJGrFnofTnE http://www.youtube.com/watch?v=S0x-yMXGUSo http://worldofwarships.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Çok basit olmamışmı ya? En azından bullet drop olayını oyuncunun kontrolüne bıraksalarmış. Eleman sadece cursoru hedefe yöneltip ateş etmiş, ai otomatik range hesaplıyor meh. hp+ap fazla olan alır olmuş. mış muş edik: Sırf şu videoya bakarak yorum yaptım, hiç yazı okumadım oyun hakkında. Zorluk seviyeleri vardır heralde dimi manuel kontrole izin veren? Olmaması çok saçma çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Beta olan video fake başka oyunun videosu. Diyorum bi yerden tanıdık geliyo. Battlestation pasific yada midway olabilir. Herneyse oyun online bişey olcak bu tarz olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Dediğin gibi başka bir oyunun videosu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 alpha coming soon :) alpha gelmeden beta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 BS:Midway/Pacific vidyolarıyla iyi fake atıyorlar watch almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 açmıştım ama adını değiştirmişler anlaşılan oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 vidyoda logoları bile altın rengi, o derece eski :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 up up haftasonu betasına adam alıyolar başvurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 kapanmış bile. carrier eklenmişken oynayasım yoktu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 valla kod dağıtıyolardı kaptım bala bi tane. indirdim oyunu haftasonunu bekliyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şöyle guns of icaruns online'ın gelişmiş bi versiyonunu yapsalar dev steampunk gemiler, dümen, turretler, küçük hunter gemiler, boarding, fps silah falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 merakla beklediğim bir oyundu yarın için beta yollamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 account level, autopilot gibi yenilikler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Cvler cop etmis oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 war thunder gemi ekleyince bütün dertler çözülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 wt'nin denge ayarına güvenim sıfırlandı, zerre beklentim kalmadı. carrier thunder olur o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ruslar pre dreadnoughtlarıyla king george vlerden iowalardan daha iyi broadside ateşler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Torpidolarda iyi olmus baya. Geminin burnuyla ortasina vurmasi bi degil. oyunda bi cvlerle bblere eskortluk etmeyen cruiser ve dd sorunu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 gerçek çok başarılıymış oyunun ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 navyfield 2 yi çıkarmışlar. http://www.navyfield2.com/Main.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 O cikali baya oldu. beta mi alfa mi oyle biseyde oynamistim ve cidden kotuydu. onu oynayacagina bunun alfa/beta icin kod kovala daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 http://worldofwarships.eu/tr/news/common/cbt-announcement/ allahım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 titreme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Navyfield 1 i oynadım uzun süre. Navyfield 2 yi de denedim. World of warship te alpha zamanından beri oynuyorum ara ara. WOW en iyisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar