Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xbEhByk4Icg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bu rap battle'lara gülemeyen bir tek ben miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 yalnız dilsin tebessüm edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ingilizceniz yetmemiştir olm şlaksdf hani şunun sözlerini anlayıp eğlenmemek ilginç got izliyor veya okuyorsan. hani ben de kahkahalarla yerlerde sürünmedim ama gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 lol başarılı, öyle komik olmasa da düz özetlemesi olayları eğlenceli. barristan paşa eksik yalnız. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 jorah çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Jon snowun bölümünde hunharca güldüm, defalarca geri sardım. O yüz ifadeleri, hareketler falan, CAEF SEYX. Mesele rapi battleı değil, presentationu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Bir de littlefingerin sansaya bakışları ahshıausdhsdjlasdş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 jorah cuk ve samin araya attığı laflar :D you know where to put it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 aa gülünüyor muydu bunlara? Öyle ya da böyle başarılı bir çalışma olmuş. Kostümler, izlenimler, dekorasyon, tasarım, sözler, karakterler gerçekten başarılı.. Ortada sıkı bir çalışmayla yoğurulmuş eğlenceli bir yapım var ve bence bu çalışmalara değmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 you know nothing jon snow bekledim tamamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=j45x9ranFH0 izledikten sonra ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Jon için izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 hitap yaşı: 10-18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar