nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 cempostaci ve saatini bile sevdi bu gönül şu direnişler sayesinde ama sana karşı halen mesafeliyim... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sufi said: seçimlere daha var. size son söyleyeceğim akp'den uzaklaşan insnları tekrar akp'ye mecbur etmeyin. daha da söylediğimi anlamazsanız ne halimiz varsa onu görürüz zaten. ne bu şimdi tehdit mi uyarı mı nedir yani? yedik bi bok deyip kabul ediyorsunuz sonra terkrarlarız aynısını mı diyorsunuz? keşke daha da güçlü gelse akp yeni seçimlerde de inceldiği yerden kopsa bitse herşey. bi yandan bu yazdığımı diyesim var sana. bi yandan da empati kurmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum inan. hak vermeye çalışıyorum ama yok olmuyor yani. sorun aslında din istismarı. o bitmediği sürece bitmez akp gider bkp gelir ama aynı bok olur yine. bu kaypak medyaya da hiç kimse güvenmesin boşa bu arada. polisin yaptığının büyük bi kısmını, ve özellikle en şiddetlilerini göstermediler hala hiç bi kanalda. olaylar kızışmadan hemen öncesinde gayet medeni bir şekilde oturan gruba polisin müdahelesini hiç bi kanalda göremedim ben. yine aynı gün ordaki polislere börek vermeye çalışan kızı tekmelemerini de göremedim. evlere, balkonlara gaz atan polisleri de göremedim. uzayıp gidecek yazmaya devam etsem bu şekilde ama sen de izledin nasılsa hepsini ikimize de faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bu tayibin bu kafada olduğu en başından beri söyleniyordu. sürpriz çıkmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 AKP ilk partiyi kurduğunda şu anki duruma göre baya liberal bi parti idi. Özellikle Kemal Dervişin politiklarını (Ali Babacan sağolsun). Çok iyi uyguladı, çoğu komşumuz ile aramızı düzeltti, Ermenistana gittiler felan. Askeri politadan sildi (yapma şekilleri çok adeletsiz ve çirkindi). vb çok iyi işler yaptılar. En son Kürt açılımına bile giriler. Hatta bunlara oy vermeyi bile düşündüm. Fakat körle yatan şaşı kalkar misali, ikdidar, güç adamları değiştirdi. Güç ellerine geçtikçe daha tutucu ve sağ (yobaz sağ) kesme kaydılar. Bu onların tüm politikalrını değiştirdi, kurdukları bütün bağları kopardılar. Buda uzun süreli iktidarlarda normal :) Önemli olan bundan sonra geliceklere bu güçü vermemek olması lazım amacımızın. Sonuç olarak Merkezde bi partiye oy verdin diye üzülmene gerek yok. Dün merkezdeydiler bugun uç sağdalar. Önemli olan Uç partilere oy vermemek; BDP, MHP, TKP gibi Mesela MHP'nin kafası çalışsa bi dahaki şeçimlerde kesin ikdidar olabilirlerdi. Ama Bahçeli fırsata çaktı tekmeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 mhp seçmeni öyle garipki isterlerse apoyu başkan seçsinler yine eleştirmezler. adamlar tapınma halindeler partiye. kaç tanıdığım var mhp li hani çok akıllı uslu adamlar ama iş partilerine gelince kaplan kesiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesela AKP bu şekilde ikdidara geldi, ANAP, DYP, DSP deki tüm liberalleri kendine topladı. CHP o gün uyguladığı politika ile sadece tutucu sol (buda Türklere özgü kavram) oylarını aldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Remus çok güzel açıklamış durumu bence (eagleeye'ın açtığı topikte öyle). Dün ve bugün de klasik ulusalcı tavrıyla toplumun tamamının tepkisi sahiplenilmeye çalışıyo. azcık uyanık olun lütfen, öyle bi potansiyele sahip olsanız yıllardır bi kere olsun iktidara ucundan yaklaşırdınız. hele ki spark ve aluriel'in tavırları da çok enteresan. ilk günlerde direnişle dalga geçenler şimdi hakikaten radikal kesildiler. hesap sormaya başlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 @aluriel tehdit mi? abi nasıl anlıyorsunuz cidden şaşırıyorum. yeni bişey söylemiycem izah etmek için. unity başlığında yazdığımı koyayım: Sufi said: tamam sam'dir, nefr'dir ya da benim gibi zamanında akp'nin herhangi bir olayına destek vermiş insanlar tutup da siz böyle abuk subuk laflar ediyorsunuz diye doğru gördüğü şeyden vazgeçmez. karşı durma zamanı olduğunu düşünüyorsa karşı durur. tıpkı 2002'de karşı durma zamanı olduğunu düşündüğü gibi. ... hadi dedik sam, ben tutup da sizin bu tavrınız yüzünden şimdi inatlaşmaya girişip "ulan alın o zaman başınıza tayyp'İ bi daha" mantığına girecek değiliz. ama yanımıza almamız gereken daha bir sürü insan var böyle şeylere hiç kafa yormayan. edit: 2. paragraf olmadan yarım kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Olay şu biber gazını yemiyen, biber gazını yemişin halinden anlamaz. Ben zamanında sağolsun Kadıköyde, Galatasarayla olan playoff sampiyonluk maçında yediğimden cuma günü çılgına döndüm mesela nasıl taksime biber gazı atarlar diye :) O maç günüde, aynı polis aynı biber gazını çocukların, yaşlıların, sporcuların üzerine sıktı. O gün bizi bugün satan kanalların canlı yayınlarını hatırlayın. Fenerbahçe taraftarını ezik ilan ettiler, ne kadar ayıp dediler. Astılar kestiler, sike mike ayağı yüzünden sesimiz çıkmadı. İnsallah o görüntüleri şerefli bir yayıncı arşivden çıkarır ve bugünkü olaylarla karşılaştırır o zaman AKP'nin otoritesinin ne mal olduğu daha çok anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Remus said: biber gazını yemiyen, biber gazını yemişin halinden anlamaz. katılmadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 spiyesin yandaşlığı çekilmiyordu hakkaten çok samimiyetsiz geliyordu, yapaydı doğru yolu bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Remus said: Mesela AKP bu şekilde ikdidara geldi, ANAP, DYP, DSP deki tüm liberalleri kendine topladı. CHP o gün uyguladığı politika ile sadece tutucu sol (buda Türklere özgü kavram) oylarını aldı sadece. Bir liberal olarak asla AKP'ye oy vermedim, kötünün en az kötüsü kategorisinden CHP'ye verdim hep. AKP'ye oy veren liberalleri son derece saf buluyorum, çünkü AKP'nin liberallikle hiçbir zaman alakası olmadı. Sadece kendini o şekile pazarladı. Askerin siyaset üzerindeki etkisine son vermek AKP'yi liberal yapmaz. Kendi işine gelen konularda demokratlık taslamak çok kolay. Hiçbir komşumuzla da aramız düzelmedi. Ermenistan'a gidildi de ne oldu, neticede yine aynı noktada duruyoruz. PKK ile de şu an tek taraflı ateşkes ilanından başka bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 akp ye oy verenler liberaller değil zaten onlar ldpye oy verdi. akpye oy verenler liboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ya da sipeys gibi sam gibi nefr gibi (nefr verdi mi bilmiyorum gerçi) olsun da nası olursa olsun diyenler. taviz verenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ben hatırlıyorum 2007 de bi rüzgar esti işte chp baskıcı otoriter darbeci şerrreeeefsiz bi parti akp özgürlükçü barışçı demokrat şahane bi parti gibi konuşuyodu herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/2011613/186435_s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Komutan said: Remus said: Mesela AKP bu şekilde ikdidara geldi, ANAP, DYP, DSP deki tüm liberalleri kendine topladı. CHP o gün uyguladığı politika ile sadece tutucu sol (buda Türklere özgü kavram) oylarını aldı sadece. Bir liberal olarak asla AKP'ye oy vermedim, kötünün en az kötüsü kategorisinden CHP'ye verdim hep. AKP'ye oy veren liberalleri son derece saf buluyorum, çünkü AKP'nin liberallikle hiçbir zaman alakası olmadı. Sadece kendini o şekile pazarladı. Askerin siyaset üzerindeki etkisine son vermek AKP'yi liberal yapmaz. Kendi işine gelen konularda demokratlık taslamak çok kolay. Hiçbir komşumuzla da aramız düzelmedi. Ermenistan'a gidildi de ne oldu, neticede yine aynı noktada duruyoruz. PKK ile de şu an tek taraflı ateşkes ilanından başka bir şey yok. Liberal yerine liboş daha uygun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Akp de taraf olduğu kesimin hakları dışınad kimsenin hakkını gözetmedi ki hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Akhlaur said: Akp de taraf olduğu kesimin hakları dışınad kimsenin hakkını gözetmedi ki hiç. SOn zamanlara kadar görmezden geldi, orduyu attı hapse rahatladı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 en basitinden daha türbanı çözemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 geç dahi olsa birşeyi anlamak hiç anlayamadan ölmekten güzel. Peki ya şimdi akpyi desteklediğin sürecin yarattığı açığı ne şekilde kapamayı düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Dürüm ısmarlayabilir bence ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: geç dahi olsa birşeyi anlamak hiç anlayamadan ölmekten güzel. Peki ya şimdi akpyi desteklediğin sürecin yarattığı açığı ne şekilde kapamayı düşünüyorsun ? Açığı kapatmayı bir keşten öğrenecek değilim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 BA DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeyskeyk said: Noyzura said: geç dahi olsa birşeyi anlamak hiç anlayamadan ölmekten güzel. Peki ya şimdi akpyi desteklediğin sürecin yarattığı açığı ne şekilde kapamayı düşünüyorsun ? Açığı kapatmayı bir keşten öğrenecek değilim ya? tam kafayaaa http://i.imgur.com/9a5fUTj.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar