benjani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bugün dren i çıkarttılar da, 10cm filan varmış boru.içim gitti adam çekerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Flap yöntemi ile bende oldum. Diren de taktılar. Diren baya 10cm gidiyor evet. En dikkat etmen gereken yer dikişlerin tutması. Bende 2 tane dikiş tam iyileşmedi bu yüzden 1 ay aralıksız agresif pansuman(kanatıp kanatıp pansuman yapıyorlar) yapıldı. Bir tarafın ağrıdıkça pozisyon değiştir. Bi sola yat bi sağa bi yüzüstü yat. Maksimum 10 günde iyileşirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 şu başlığı okumak bile kıllarımı diken diken etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bu arada patidede baya götü kestiren var hani ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi ben kendi kendimi tedavi etmiştim zamanında yeminlen aynı şu karikatür misali tırnaklaya tırnaklaya çıkardım parmağım uzunluğunda kıl yumağını sonra kendi kendine kapandı yara http://www.alpaylas.com/resim/05022014115516-21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Todesengel said: Flap yöntemi ile bende oldum. Diren de taktılar. Diren baya 10cm gidiyor evet. En dikkat etmen gereken yer dikişlerin tutması. Bende 2 tane dikiş tam iyileşmedi bu yüzden 1 ay aralıksız agresif pansuman(kanatıp kanatıp pansuman yapıyorlar) yapıldı. Bir tarafın ağrıdıkça pozisyon değiştir. Bi sola yat bi sağa bi yüzüstü yat. Maksimum 10 günde iyileşirsin. bugün 8. gün oldu, doktor yaran iyi durumda dedi.dikişleri haftaya perşembe alcakmış.valla hem düz hem zımba dikiş atmış, inş sorunsuz atlatırım. en sevindiğim durum da yarın banyo yapabilcek olmam, leş olduk 8 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Tekrar baş gösterebilir dikkat edin, yaz ayları yada hava sıcak iken seksi boxxer tercih etmeyin, salın arada rahat takılın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Ben direkt pansuman varken yaranın üstüne yatıyordum bu arada. Çok hafif acı oluyor ama kanama yapmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 tam 2 hafta oldu bugün, dikişler alındı.sol lobu hisstemiyorum hiç, oturamıyorum o yüzden rahat rahat.ayrıca çok kötü bir şekil ortaya çıktı ama doktor izler geçer diyor.flap yöntemi ile ameliyat olan var mı, ne zaman rahat rahat oturmuştunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 beyler aksam doktora gidiyorum. neticemde sivilce gibi birsey cikti. Catalin iki santim üstünde. dokununca hafif sizliyor. bana sans dileyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 şans dileyecek bişi yok kıl dönmesidir o. ameliyat gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 anlamadigim dün bisi yoktu nasil cat diye ortaya cikti. bir günde kendini belli eder mi bu dönek kil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 içerden yer yapmıştır kendine ztn bi süredir o kesin. ama dışarıya etkisi yeni başlamıştır. erken gitmen önemli yoksa içeriyi temizlemeleride zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Daha once de vardir, sen fark etmemissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 abi nasil farketmeme olur. normal simdi sivilce gibi ufak bir cikti var. elim deyince sizliyor. bu cikinti 2 gün önce yoktu yani %100 eminim. sagimi solumu neticemi sürekli yikayan biriyim farkederdim. ha icerden yer yapmissa serefsiz onu bilemem tabi. hayir ayin 20sinde türkiyeye gelicem. bir sürü plan program yaptim/yapiyorum. bu durumda hersey gg olmusmudur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Olmamistir, aylarca bekletebilirsin ameliyattan once. Ben beklettim epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 farkedemiyorsun abi, daha doğrusu farkedince çok geç oluyor. ben de bekletmiştim baya, 8 yıl önce falan olmuştum ameliyatı. zaman ne çabuk geçiyor ya. geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 yıkama değil de eğik oturma yüzünden oluyomuş diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Yıkama ile temiz tutma ile hiç alakası yok. Kıl içeri doğru büyüyor yani. Dışarıda küçük bir sivilce çıktımı bil ki içerde baya var. İltihap yapıp dışarı atmış demek. Bendede küçücük sivilce vardı adam elimin yarısı kadar eti kesti neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kuyruk sokumu üzerine oturunca kılın bi yerden girmesi daha kolay oluyor tabi. bi de terlemeden dolayı vücuttaki en ince deri orası. kıl da s.a. ben geldim diyor giriyor içeri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 gote netice diyeni ilk defa goruyorum. gecmis olsun cok acaip. netice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 haticeye değil neticeye bakıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 baksaydi kil olmazdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sivilce geçiyorsa problem yoktur dimi? DİMİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 benim koltuk altında vardı antibiyotikle geçti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar