Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kil donmesi hastaligi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Flap yöntemi ile bende oldum. Diren de taktılar. Diren baya 10cm gidiyor evet. En dikkat etmen gereken yer dikişlerin tutması. Bende 2 tane dikiş tam iyileşmedi bu yüzden 1 ay aralıksız agresif pansuman(kanatıp kanatıp pansuman yapıyorlar) yapıldı.

Bir tarafın ağrıdıkça pozisyon değiştir. Bi sola yat bi sağa bi yüzüstü yat. Maksimum 10 günde iyileşirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

Flap yöntemi ile bende oldum. Diren de taktılar. Diren baya 10cm gidiyor evet. En dikkat etmen gereken yer dikişlerin tutması. Bende 2 tane dikiş tam iyileşmedi bu yüzden 1 ay aralıksız agresif pansuman(kanatıp kanatıp pansuman yapıyorlar) yapıldı.

Bir tarafın ağrıdıkça pozisyon değiştir. Bi sola yat bi sağa bi yüzüstü yat. Maksimum 10 günde iyileşirsin.

bugün 8. gün oldu, doktor yaran iyi durumda dedi.dikişleri haftaya perşembe alcakmış.valla hem düz hem zımba dikiş atmış, inş sorunsuz atlatırım.

en sevindiğim durum da yarın banyo yapabilcek olmam, leş olduk 8 günde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
abi nasil farketmeme olur. normal simdi sivilce gibi ufak bir cikti var. elim deyince sizliyor. bu cikinti 2 gün önce yoktu yani %100 eminim. sagimi solumu neticemi sürekli yikayan biriyim farkederdim. ha icerden yer yapmissa serefsiz onu bilemem tabi. hayir ayin 20sinde türkiyeye gelicem. bir sürü plan program yaptim/yapiyorum. bu durumda hersey gg olmusmudur :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...