BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Arkadaşlar her yeri takip edemiyorum yiyecek içecek ihtiyacı olanları buradan yazarsanız koşarak götürmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Senin canını yerim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 adama title verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 abi mekanın adını ver, su olaylar bitince pati bulusması yapalım, ne var ne yok bitirelim, fazlasıyla ödeyelim.. hayır falan dersen kalabalık gelir döveriz ona göre :) adamsın cidden, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 abicim ne güzel bi insansın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 applev0dka said: abi mekanın adını ver, su olaylar bitince pati bulusması yapalım, ne var ne yok bitirelim, fazlasıyla ödeyelim.. hayır falan dersen kalabalık gelir döveriz ona göre :) adamsın cidden, +1 https://www.facebook.com/cakatunel?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 ortalık sakinleşsin en kısa zamanda ordayız abi. ihtiyacı olan olursa diye yeri de paylastim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Arkadaşlar çok yoruldum artık, bir iki saat kadar uyuyup dinlencem. Dükkandayım hala Kreplerimiz hala yapılıyor sıcak sıcak çayımızda var. Ben içerde uyuyorum kapı kilitli değil ihtiyacı olan uyuyorsam ben girsin dinlensin, lavaboyu kullansın, yemeğini alsın, mutfaktan çayını koysun içsin, dolaptan suyunu, ice tea sini alıp içsin. Mümkünse ben uyuyorsam uyandırmayın rica ediyorum gerçekten dinlenmem lazım artık ayakta zor duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 helal olsun sana.. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paticik'i çok seviyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 İhtiyacı olana duyuralım mı bunu yoksa paticanlar için mi bu? Helal olsun her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 applev0dka said: abi mekanın adını ver, su olaylar bitince pati bulusması yapalım, ne var ne yok bitirelim, fazlasıyla ödeyelim.. hayır falan dersen kalabalık gelir döveriz ona göre :) adamsın cidden, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 İki eli ayrı öpülücek insansın, cidden. adamın dibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Ulan Beilow, hiç sevmezdim seni ama adammışsın hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 İhtiyacı olanlara duyurun lütfen. Sadece paticik için değil herkes için. Demin babam taksiyle Balmumcudan yumurta getirdi onlarla yeni krepler yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Adamsın, helal olsun sana da ailene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 günlerdir neler kimler gördüm insanın gözü doluyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Abi bugün taksime gelemedim Ataköy'den Bakırköy'e geçtim burda 3000 kişi falan yürüdük daireler ata ata bir tane bacağı alçıda kız tekerlekli sandalyede gelmişti arada durup İstiklal Marşı okunduğunda kendini zorlayıp iki elinin üstünde saygı duruşunda duruyordu cidden gözlerim doldu. Sokaktan geçenler, camdan tencere tava çalanlar vs. derken cidden umudu artıyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Dün açık değildik Balmumcudaydım, Beşiktaştaydım bugün ise Taksimde dükkandayım acıkanlar, yorulanlar hala gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 edit: pardon yanlış konuya yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 herşey için teşekkürler BeIlow, helal olsun(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar