samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 üstteki kızın ayrı topici yokmuydu olm zaten http://forum.paticik.com/read.php?62,6957300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bu Finklorpeyniri kimin kaçıncı hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 copry said: wastyrx said: Velev ki adresi buldun, ne yapacaksın abi? Velev nasıl bi kelime lan , cogzel ^^ Normal sordular cevap alınamadı bende biraz daha eski dil kullanayım dedim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 shitstorm nası döner dersi şu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ugurz said: olm noluyor lan sabahtan beri birbirinize sövüyorsunuz tehdit ediyorsunuz. birden bana yüklendiniz. fotoğrafı da ben çıkartmadım ki. baktım kız güzelmiş işte. kötü bir şey mi dedim ? benim böyle kızım olsa ben de laf etmelerine kızarım. kızın çirkinse bırakcan mı sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ELLİ KERE YAZDIM VINGTHOR diye bıngıldak insanlar ARAS diye sesleniyor yazıyor falan. aldığım ilk 'feyk' hesap bu arada bu benim. önceki banlanmamda 1 ay banlanıp 6 ay açılmadı. yine bir önceki öyle sanırım 5 ay banlı kaldı. yine banlandım yine açılmadı bende finklor olarak aldım. ki 1 hafta falan söylemedim sanırım sonra yazdım zaten vingthor diye. İKİNCİ hesabım bu. ban süresi çoktan geçti bitti yine ama inatla açılmıyor asıl account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 arkadaşlar çetintaş ve kızı: uyarı resim temsilidir kaynak http://forum.paticik.com/read.php?62,6957300,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: neden sürekli banlanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 pis bir dilim var. banlanmaların yüzde doksanı falan haklı ban. o yüzden feyk alıp gelmedim hiç. NEYSE ÇEKERİZ KARDO diyip. ama arkadaşıma 'sus lan salak' yazdım diye de banlandığımı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oha 68 sayfa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 60-65 arasında bi yerde özeti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Redeagle said: ugurz said: GwindonSurion said: http://i.imgur.com/PY9jEon.jpg çetintaşın kızı bu muymuş lan vahşşş neyse tartışma boşa değilmiş en azından. Şu bildiğin herhangi bir forumda okunabilecek en aşağılık muhabbettir. Resim legit olsun veya olmasın. Troll yapmaya kasacağınıza biraz karakter sahibi olun. valla karaktersizlik diz boyu olmuş forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi başka bir hatun o, alakası yok çetintaşla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çetintaş bikez daha kalibresini belli etmiş. Çetintaşı şu konuda savunanlarda ölsün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://i.imgur.com/PY9jEon.jpg Cameltoe demek ban sebebi mi degil mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Lan adamın kızı o olsa alayınız götünü yıkarsınız zaten adama yaranmak için. Şu çeto da çok irrite edici bi laf kullanan hepiniz pis insanlarsınız. Çetin abi de aşırı tepki verdiğinin farkına varmıştır sanırım ya da işi var bakmıyor her türlü kapatın abi konuyu ölsün bu topic mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tamam zaten herkes onun kız olmadığını biliyor. onun kızı sanıp utanmadan sıkılmadan adamın yaptığı muhabbete milletin verdiği tepki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Griswold said: abi başka bir hatun o, alakası yok çetintaşla falan. olay adamın kızının o resımdeki olması değil ki zaten. böyle saçma sapan resimler koyup onun kızıymış gibi paylaşmak ona laf atmak falan bu mu yanı ahlak anlayışı forumdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şimdi olacakları söylüyorum. gwindon'un koyduğu UĞURZ'un yazdığı şey moriarty'e consa bana kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ben yazdığımı gören biri onaylasın bari , ona göre forumu renklendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: şimdi olacakları söylüyorum. gwindon'un koyduğu UĞURZ'un yazdığı şey moriarty'e consa bana kalacak. Bence kendini baya iyi anlattın sen yazma abi daha kapansın konu. Sakin kafayla bi kere daha okusa zaten çetintaş da uzatmak istemeyecektir diye düşünüyorum hani bizden çok görmüş geçirmiş olgun bi insan olarak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ÇETOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 uyandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çeto uçakta şu an. tura başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Olm size ölebir dalacakki yönetim taksimdeki polisler bile kıskanıcak içimde öle bir his var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar