Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty'nin kimliğini bilen bana özel mesaj atsın, ödül var

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

ugurz said:

olm noluyor lan sabahtan beri birbirinize sövüyorsunuz tehdit ediyorsunuz. birden bana yüklendiniz. fotoğrafı da ben çıkartmadım ki. baktım kız güzelmiş işte. kötü bir şey mi dedim ? benim böyle kızım olsa ben de laf etmelerine kızarım.

kızın çirkinse bırakcan mı sdfl
Sosyal ağlarda paylaş

ELLİ KERE YAZDIM VINGTHOR diye bıngıldak

insanlar ARAS diye sesleniyor yazıyor falan.
aldığım ilk 'feyk' hesap bu arada bu benim.
önceki banlanmamda 1 ay banlanıp 6 ay açılmadı. yine bir önceki öyle sanırım 5 ay banlı kaldı.

yine banlandım yine açılmadı bende finklor olarak aldım. ki 1 hafta falan söylemedim sanırım sonra yazdım zaten vingthor diye.

İKİNCİ hesabım bu. ban süresi çoktan geçti bitti yine ama inatla açılmıyor asıl account.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

ugurz said:

GwindonSurion said:

http://i.imgur.com/PY9jEon.jpg

çetintaşın kızı bu muymuş lan vahşşş

neyse tartışma boşa değilmiş en azından.

Şu bildiğin herhangi bir forumda okunabilecek en aşağılık muhabbettir. Resim legit olsun veya olmasın. Troll yapmaya kasacağınıza biraz karakter sahibi olun.

valla karaktersizlik diz boyu olmuş forumda
Sosyal ağlarda paylaş

Lan adamın kızı o olsa alayınız götünü yıkarsınız zaten adama yaranmak için. Şu çeto da çok irrite edici bi laf kullanan hepiniz pis insanlarsınız. Çetin abi de aşırı tepki verdiğinin farkına varmıştır sanırım ya da işi var bakmıyor her türlü kapatın abi konuyu ölsün bu topic mümkünse.
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

şimdi olacakları söylüyorum. gwindon'un koyduğu UĞURZ'un yazdığı şey moriarty'e consa bana kalacak.

Bence kendini baya iyi anlattın sen yazma abi daha kapansın konu. Sakin kafayla bi kere daha okusa zaten çetintaş da uzatmak istemeyecektir diye düşünüyorum hani bizden çok görmüş geçirmiş olgun bi insan olarak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...