Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Sen niye celallendin deli oğlan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 GET REKT ÇETOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 açılın erkek geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yieea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Akhlaur said: Okudum bitti.Diyecek söz bulamıyorum. Bitmemiştir abi. Bitmiyor F5e bastıkça geliyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 GEK REKT AHMET GELDİ BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Jim_E_Rustler said: Çeto sen baya baya dümdüz gerizekalısın, kızın da çok büyük ihtimalle genetigin kurbanı olarak gerizekalı. Adım da ahmet salih bozdaş. 1.75, tüy siklet. Gel zibidi. xunn bi dur ödül lafını duyunca sende hemen atlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 orrrraaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Adam agroyu almaya geldi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bütün parçalar yerine oturdu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KenshinHimura said: açılın erkek geldi ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 di said: KuddusiMavra said: di said: Valla su dakkadan sonra memleketi kurtarsan bos Ceto ya. Bisey diyecem laf anlaticam diye kasma hic o yuzden. niye ki? bu da geri vites? adam değil misin oğlum sen? sallayıp sallayıp ondan sonra kendince racon kesmeler falan,kurtlarvadisine çevirdiniz lan burayı. iftira atıp ondan sonra yok öyle bir şey deyince daha hala "al şu şurda dursun" falan. ne dursun? hani çük boyu? hani kim kime kaç posta attı anketi? He Ceto he. Anlasamadigin herkes aptal, herkes geri vites he. Milletin cinsel iliski yasini sorgulamak ile kimin kime kaydigini sormak arasinda pek bir fark yok. Hele senin gibi biri olunca soran, hic hic yok. şu da klasik paticik trüğü..."he bilmem kim he"...ne he çeto hesi? kaç kişi girmiş o ankete, kaç kişi okumuş,yazmış? abuk bir ankette değil, anlı şanlı istatistik firmaları yapınca iyi, biz paticikte(hem de paticikte)yapınca kötü. ne diyim ben de şimdi, "he di, he"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tam topic duruldu yatıcam derken... yarında sınavım var uykusuzluktan düşük alırsam ben gelicem xunn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Jim_E_Rustler said: Çeto sen baya baya dümdüz gerizekalısın, kızın da çok büyük ihtimalle genetigin kurbanı olarak gerizekalı. Adım da ahmet salih bozdaş. 1.75, tüy siklet. Gel zibidi. AHAHAHAHA. Ama bu nasil bi kasinmaktir ya. Geldim zibidi diye konu acip tecavuze ugramis fotolarini yayinlana yarin oburgun gulerim hani sundan sonra. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 GET REKTTTTTTTT ÇETOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 eee çeto adres ver. ağzını kırıcaz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 artık biz mi adres istesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 xunn u bir gece ansızın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Jim_E_Rustler said: Çeto sen baya baya dümdüz gerizekalısın, kızın da çok büyük ihtimalle genetigin kurbanı olarak gerizekalı. Adım da ahmet salih bozdaş. 1.75, tüy siklet. Gel zibidi. abi sequo degil bu yanlis geldin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adam yaşlı lan uyumuştur zorlamayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Abi gelemez ki, yuvarlasan buraya gelmesi 2 ay sürer. Hayır uzaktan 50 metreden birbirimize koşsak düşüp kalp krizinden gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yok yok burda di ile ugrasıyodu daha demin hala alakasız yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 lan yeni işe girdim yarın sabah başlıyorum allah belanızı versin of. yatıyorum ben 5 saatlik uykuyla gidicem. lanet olası patileller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 50 metreden koşmayın zaten birbirinize aşil misiniz abi siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yarına pafta hazırlıcam bende ama topik akıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar