Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2013 / 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galatasaray zaten seneye Emirates'i bağlayarak formanın her tarafını bomboş bırakabilir gelecek parayla. Nikon pek bir para ödemiyordu, şortta da kötüydü sanki görsel olarak reklam. Ama ben Bursa'nın sponsor bulamamasını anlamıyorum, adamlar şampiyonluğunun ertesi senesinde bulamadılar resmen -ki Bursa endüstriyel bir şehir, herhalde parayı beğenmediler
Mesaj tarihi:
Burax said:

Türk Telekom KAP'a, Digiturk'ün yüzde 53 oranındaki hissesini almak için teklif verdiğini açıkladı.

Digitürk altyapısı Tivibu sistemiyle birleştirince Telekom açık ara yenilmez güç olur. Zaten gelecek ihalede her şekilde ligi alacaklardı ama böyle almaları daha inanılmaz olur.
Mesaj tarihi:
Bu sene özellikle bursaspor ve kasımpaşa gümbür gümbür geliyor gibiler. Özellikle 4 büyügü bir hayli zorlarlar gibime geliyor.

Bana göre 2013-14 sezonunda sıralama şu şekilde olabilir lig sıralaması.

1-gs
2-fb
3-bjk
4-kasımpaşa
5-bursa
6-trabzon
7-kayseri
Mesaj tarihi:
bursa ndiaye'yi satıyor şimdi

güzel takımları var ama sezon başından 2. sıraya yazılacak kadar güçlü değiller

kasımpaşada aynı

boşuna komik komik beyin zorlamaları yapmayın

sezon sonu puan sıralamasında ilk 3'e en büyük aday 3büyüklerdir daima.
Mesaj tarihi:
scorch said:

İyidir ya futbolcunun adını bulamıyorduk formalarda her yerde bir yazı logo

Sanarsın motorsiklet rallicisi.

Mis gibi tek reklam olsun göğüs logosu yeterli

reklam olsun sorun değil ama sırt reklamları beni ayar ediyor

futbolcunun isminin yazması gereken yerde ülker yazısı görmek beni sinirlendiriyor
Mesaj tarihi:
fenn said:

Playoff varsa adam gibi şimdi söylesinler. Tam gs nin şampiyon olacağı sırada aradaki farkı 3 e böl 5 çıkar gibi matematik işlemleri ile milletin kafasını karıştırmasınlar.

playoff yok ama bir hatırlatma yapmak istiyorum

playoff sistemi gs-fb'nin fln önünü kesmek için değil

tirabzon averajla şampiyonluk kaçırıp mağdur ağlaması yapmasın diye getirildi , direk tepeden gelen bir emirle geldiği besbelli

türkiyede futbolun nasıl yönetildiğinin güzel bir göstergesi değil mi ?
Mesaj tarihi:
Sırtta isim yerine reklam koyulmasına bende kıl oluyorum, düzeltseler ya şunu artık. Almanyada başladıydı o furya sonra onlar bıraktı biz hala devam ediyoruz

Bursa CLye gidecem diye Taiwo, Frey falan bastı 2m euro yıllıklar verip ama CL yalan oldu, sezon ortası mali kriz patlarsa şaşmam.

Trabzon Maloudadan sonra Bosingwayı getirmiş ama anlaşamamışlar, Kalou da gelecekmiş, adamlar Chelseanin artıklarından kuracak takımı sdf
Mesaj tarihi:
bursaya birşey olmaz yeni başkanın arkası sağlam , bursa futbolu destekleyip seven bir şehir.

trabzonun transferleri bence iyi . tanımayan slak polonyalıları getirmekten havada karada iyidir.
Mesaj tarihi:
Attığı gollerle Akhisar'ı Süper Lig'de tutmayı başaran Yunan golcü Theofanis Gekas, Elazığspor'la anlaşmaya vardı. http://spor.mynet.com/sanica-boru-elazigspor/54754-iste-gekasin-yeni-takimi.html?utm_source=facebook&utm_medium=wallpost
Mesaj tarihi:
Gekas yalanlandı, daha doğrusu anlaşamamışlar ama bizim yetolar görüşmedik diye açıklama yapıyor sdfsd

Yoksa adam 2 gündür Elazığspor kampında, fotoğraflarını yayınlamışlardı geçen
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Sırtta isim yerine reklam koyulmasına bende kıl oluyorum, düzeltseler ya şunu artık. Almanyada başladıydı o furya sonra onlar bıraktı biz hala devam ediyoruz

Bursa CLye gidecem diye Taiwo, Frey falan bastı 2m euro yıllıklar verip ama CL yalan oldu, sezon ortası mali kriz patlarsa şaşmam.

Trabzon Maloudadan sonra Bosingwayı getirmiş ama anlaşamamışlar, Kalou da gelecekmiş, adamlar Chelseanin artıklarından kuracak takımı sdf

Malouda bitmiş bir adam. Bosingwa over-rated'ın kralıydı her zaman, Mendes Beşiktaş'a kakalamaya çok çalıştı, Demirören bile almadı düşün. Kalou'nun piyasası hala var, Fransa'da takılır
Mesaj tarihi:
uzun/kısa isimlerde bi problem olmaması lazım yanlış anlamadıysam maddeleri. min harf büyüklüğü verilmemiş, max büyüklük de öküz kadar zaten. öyle bi vennegoor of hesselink de yok ligde pek.

arial çok saçma olmuş ama. madem tek tip yapacan, az uğraş da premier lig gibi kendi fontunu yap, bi işe yarasın. tabi yd yönetiminde comic sans olmadığına şükretmek lazım.
Mesaj tarihi:
En büyük fail Arial fontunu dayatmak. Lan nasi rezil durur hic mi canlandiramamislar herifler. Belli ki bu islerden anlamayan adamın biri önüne gelen yazışmaların fontunu göstererek bundan olsun hepsi demiş.
Mesaj tarihi:
birincisi tek tip olması sacma degil aksine gerekli, öyle her formanın arkası baska olcagına tek tip olması mantıklı, ha arial olur baska bişey olur o cok fark etmez, uzun isimleri fail edecek ne var ben onu çözemedim
Mesaj tarihi:

Arial leş

http://www.football-shirts.co.uk/fans/new-premier-league-lettering-numbers_67
Şu olaya özenmişler Herhalde ama leş font seçimi ve üst reklam varken dandik durur
Mesaj tarihi:
Apple gayet sacma abi font olayı. Dayatıyorsan bari düzgün bi dayanagın olsun. Bi font tasarlat özel bir sey olsun filan. Aha bak sizin formada örnegi var ve biseye benzemiyo yukarıdaki fotoda.
Mesaj tarihi:
Onu demeye çalıştım işte dentinho ve töre formalarına baksanıza madem kural koyuyorsun de sabit ölçü o olsun böyle çarşı pazar olmuş resmen birde rakamlar kötü duruyor bu fontta
Mesaj tarihi:
yok ben seni anlıyorum ama olması gereken tek tip font, bunun arial olup olmaması tartısmaya acık, hatta olmaması gerek :D düzgün iyi görüncek bişey olmalı, genelde daha yuvarlak hatlar göze hoş geliyor, böyle keskin kenarlı yerine.

benim savundugum tek tip font olayı dogru, arial degil
  • Yeni Oluştur...