Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Sadece mantik abi, yoksa o mallarin kac para kazandigindan banane, bes para etmez adamlar sonucta.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 60 milyondan duzgun futbolcu cikmiyosa, niye futbolumuz kotu olsun, klup duzeyinde basarilar kazanmak icin careler varken. klupler para kazandikca futbolcu yetistirmeye de yatirim yapar.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ucuza oynatip, pahaliya satmak icin.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Yabanci sinirinin hic bir faydasi yok Turk oyuncuya. 1970lerde hic yabanci yokken veya 80lerde 1-2 yabanci varken uzaya cikmisiz sanki dunya kupasinda. Sinir oldukca yerli topcu gelismeye kasmiyor ve kasmayacak. Buyuk takima kapagi atana kadar oynuyorlar sonra yatis ve pascal bizi diskoya gotur... Yerli topcu yetismesine faydasi dahi olur Drogba Chedjou Kuyt Yobo gibi markalarin daha cok gelmesi. Misal Hagi bir Emre yetistirdi, hala yerine adam bulunamiyor gobekte.
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 yobo gibi markalar sdfs bari sow meireles falan diyeydin
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Abi Kasımpaşa Ryan Babel'i almış?!?!?!!!!?!
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Vlemincxx mi ne haltsa Kayseri Erciyes almış. İyi para bayılmışlardır.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben bu Vlemincxx in 3-4 maçını izledim.4 gol attığı maçıda izlemiştim. hani öyle ahım şahım bi topçu değil ama avrupalı topçu işte nerde ne yapcağını nasıl duracağını biliyor.bu yüzden anadolu takımlarında iyi iş yapar. anadolu takımları zencilere yönelceklerine bu tip oyunculara yönelseler daha iyi olur.
Livered Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kasımpaşa,kayseri ve bursa avrupada ne yapar sizce. Bursa şl eleme turunda elenir uefaya gider oradada tokat yer gibime geliyor. Kayseri belki bir iki ön eleme geçebilir ama gruplara kalamaz. En şanslı kasımpaşa beşiktaşın oldugu yerden seri başı girecek. ve gruplara kalacak gibime geliyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 tarihinde ilk kez gidip nasıl seri başı olacak?
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bu sene uefa dan ceza alan takımların senesi olur... Malum komple lig e odaklanacaklar artık Ben ptt ligini izleyeceğim için artık ilgilenmiyorum tüm takımlara başarılar
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, eğer UEFA'ya giderlerse Türk bayrağı ve Türk futbolu adına iyi bir elçilik yapacaklarını belirtti.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bursaspor Taiwo yu almış. Helal olsun.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 O taiwo bu meşhur taiwo mu ya? Sağ bek değil miydi o
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Taiwo meşhur ama hiç bi yerde dikiş tutturamadı çok takım gezdi, zaten o yüzden TRye geliyordur
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 marsilyali taiwo evet ama o adamda bir olay var cidden dikis tutturamadi gitti.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Milan'da bir ara form tutmuştu aslında da çıkışı gibi inişi de çabuk oldu. Zati yanılmıyorsam 1 sene falan da kulübede tıkılı kalmıştı. Yok kulübede değilmiş o arada baktım, QPR'a gitmiş asfdfad
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Sonra dinamo kieve de gitmiş, sol bek. Galatasaray carlinhos marlinhos için uğraşacağına sol beke şunu alsaymıştı riera yerine. Sağdan eboue soldan bu ne güzel zenci timi olurdu.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Carlton Cole > Karabük imza için tesislerdeymiş şuan vay ak
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Daha atmamış ama. İleri uca bak: Lua Lua - Cole - Shelton Herkersin hayallerindeki 3'lü kobra saldırısı
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 O zaman zayıf, çelimsizdi. dsadasd
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ya yabancı sınırı olmamalı bence de ama olay yabancı sınırı olup olmaması değil ki yıllardır yanlış şeyler tartışılıyor işte. ünal reyiz güzel öneri sundu, yabancı sınırsız olsun ama belli bir yabancıdan sonrası için alınacak her yabancı futbolcu için alt yapı yatırımı zorunluluk olsun. yani atıyorum 5 sınır olsun. 6. yabancı oyuncuyu aldınız, 6. yabancı oyuncunun takıma yıllık maliyeti 3milyon euro. o zaman minimum yıllık 300 bin euro yatırım yapılsın altyapıya. 7. yabancıyı aldınız bununda yıllık maliyet 2milyon euro burdan da 200 bin euro ettimi sana 500.000 sırf şu sistemle bile altyapılar kalkınır takımların. ki bunda da güvenceye almak için bu parayı klüpler kendi altyapısına yatırmasın. havuz oluşturulup ortak havuzdan doğrudan altyapılara tff yatırım yapsın. yani şey gibi sen alt yapını kur klüp olarak ben senden aldığım yabancı oyuncu destek parası ile buralara yaptığın yatırımların daha iyi olmasını sağlayacağım tahaddütü versin. bizde bu fenerbahçe,galatasaray oldukça, digiturk bu paraları yatırdıkca 5 seneye kalmaz barcelona'nın alt yapı okulu gibi okul kurulur zor bişey değil yani. bizde sorun bu işleri hakkıyla yapacak sistemi kuracak bir tff,futbol kooridnatörleri, başkanlar,klüpler yok.
Öne çıkan mesajlar