Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2013 / 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kongrede gelecek olan yeni yönetimin önünü açmak için görevi bırakacağını açıkladı

- firatgunayer
"Tahminim..Gaziantep'de Ocak'ta kongre var..Sergen Yalçın, seçilecek yönetime "beni istiyorsanız şu kadar transfer bütçesi ayırın" diyecek.."
Mesaj tarihi:
LordVithar said:

Rıdvan stili işte, yorumculuk ücretini ikiye üçe katlayarak tekrar bir kanalda işe başlar.

Sergen zor, kanaldan kanala savrulur. Rıdvan gibi beslendiği ve yaranmak zorunda olduğu bir zümre yok çünkü. Adamın dilinin kemiği yok Bjk,Gs,Fb farketmeden geçiriyor, uğraşırsa yeni Hıncal olur
Mesaj tarihi:
Sergen benim izlediğim kadarı ile futbol oyunu, taktiği vs. çerçevesinde eleştirdiği için yorumları zararsız bir seviyede kalıyor. Acun da kankası zaten, td'lik biterse direk tv8'de alır soluğu gibi.
Mesaj tarihi:
http://www.elazigsporfan.net/newsdetails.asp?id=994

Zaman varsa okuyun.

Başgan biraz maldır bizim ama doğrucu adamdır. Şu konuşması aslında bir nevi "Anadolu kulüpleri niye hep belirli bir seviyenin üstüne çıkamıyor" sorusunun güzel bir cevabı olmuş.

Elazığ da herkes kulübe giydirir, giydirirken de tribünleri full doldurur ama gerisi yok. Lisanslı ürün satışı çok az, kulübe destek yok, siyasilerden destek yok.

Açın fikstürlere bakın, şu çözüm süreci ayağından sonra Kürt bölgelerinin takımları kaçar maç kaybetmiş. Diyarbakır takımları falan namağlup gidiyor 2 aydır, ondan önce beraberlik bile alamayan takımlar. İki hafta önce mesela yine 10. dakika da rakibe kırmızı ve katletmeler ile lig favorilerinden Alanyaspor'u deplasmanda yendiler. Bu hafta mesela 7. dakika da Bozüyükspor deplasmanda 1-0 öne geçti, 8. dakika da direkt kırmızıdan en etkili adamları atıldı. İkinci yarı 2 golle maçı verdiler.

Antep'in siyasi dalgası ortada, diğer şehirlerin ortada... Kulüplerin varlığı resmen siyasetin bölgedeki varlığıyla bir ilerliyor...

Elazığ da AKP çıkıyor 2 dönemdir ama bir dönem daha çıkmasına zor gözüyle bakılıyor. Zaten göç vermeden önce MHP'nin sağlam kalelerindendi, halen ırkçılığın vs. üst düzey olduğu bir il ki AKP seçim kazanmasına rağmen bir türlü orada tutunamıyor. O yüzden de 2 dönemdir zerre yatırım yok ama işte köy nüfüsuyla, bölgedeki Kürt ve Zaza nüfusuyla falan işi götürüyorlar. Bu sefer ona da zor diyorlar ama neyse yeri değil :D

Hal böyle olunca siyasi destek beklemek saçmalık oluyor.

Ha bir de konuşmada birkaç güzel başlık var özet geçeyim.

- Sollied bize büyük geldi. Kariyeri boyunca başarısız olduğu tek kulüp biziz ama olmadı. İlhan Cavcav günlerce görüştük, anlaşamadık. Biz anlattık, inandı geldi. Başarısı ortada ama bütçesi olmayan takımlara Sollied büyük gelir.

- Elazığspor'a oy birliği ile verilmiş bir arsa var ama resmen tahsis edilmemiş, edilecek gibi gözükmüyormuş. O arsanın tahsisi ile kulüp nefes alabilirmiş ama verilmiyor. Verilmezse anahtarı bırakıp gideriz diyor.

- Şirketi derneğe çevirdik. Zaten federasyonda A.Ş yok diyor. Şirkette pay 1000TL, sadece gelip [b]bir kişi[/b] pay almış. hiçbir destek çıkmamış, derneğe döndürmüşler.

- Sene başında Beşiktaş gelip Serdar Gürler'i istemiş, kulüp için satmamışlar. Şuan Deniz Yılmaz'ı isteyen dört kulüp varmış, yine satmıyorlarmış. Kulübü düşünmeseydim satar, trilyonlar kasaya girerdi ama takım kaybederdi diyor.

Kısaca böyle adfasdf

Okuyun işte hoş.
Mesaj tarihi:
ha bir de bu konuşma artık net bir şekilde Elazığ'ın lig de kalma umudu yok demek gibi bir şey oluyor.

Erciyes - Elazığ netleşti gibi bir şey düşme adına, ben bir de Antep diyorum. Sergen varken de diyordum, halen diyorum. Yeter artık düşsünler.
Mesaj tarihi:
es-es veysel'i süresiz kadro dışı bırakmış, sebebi sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması ve futbolcunun sözleşme yenilemek istememesi...

açık açık yüzsüz bir şekilde yazmışlar resmi sitede
Mesaj tarihi:
ne diye 3 sene imzalıyorlar o zaman ? ona göre 2.5 sezon falan imza attırsınlar oyuncularına.

akıllarınca oyuncuyu zor durumda bırakıp koca 17 hafta klübede oturan oyuncu alınmış olmasın diye transfer edecek takıma da geçirmeye çalışıyorlar akıllarınca.

bu durumda futbolcuları koruyan bir madde olması gerekir, iyice cocuk oyununa döndü
Mesaj tarihi:
sezon sonuna kadar sözleşmemiz var, max verimi alır yollarız bu kadar basit.

sonra cıkıp ağlarlar anca etik bilmem ne falan diye.

olay beşiktaş olayı değil, tarık da kadro dışı, onu da gs'nin alacagı konusuluyor.

olay futbolcunun mağduriyeti
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Fernandes beleşe gitmeye kalkışırsa görürüz sizi de, ufak takımlar için bunlar büyük paralar ve dışarıdan atıp tutmak kolay

Yanlış

Adam gitmek istiyorsa 4 büyük takıma O zaman devasa rakamlar çekmeyeceksin. 6+0+4 var nasıl olsa paşa paşa alacaklar diye trip atmayacaksın. Normal Anadolu takımının oyuncusuna 10 milyon dolar çekmek nedir yahu!!!

Bayern Münih lewandovskiyi aldı Dortmund süresiz kadro dışışın falan demiyor

Şu yazacağımı şimdi düşünüyorum yanlışım olursa linç etmeyin. Esk süresiz kadro dışısın diyor bir futbolcuya Ör: Tarık. Gs Bu adama sene sonuna kadar soğumasın diye özel teknik direktör, danışman tutsa ne olur.
  • Yeni Oluştur...