Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 abiiiii ali adnanın golü :S http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-gol-roberto-carlosu-kiskandirir ünal başgan fatih terim falan kessin kendini ne diim
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 trabzon yine her zamanki gibi alt sıralarda takılarak başlıyor lige. sene sonuna doğru ittire gazla ilk 10'a girerler sdfs maluda falan aldılar bile gidip. uefa'da da tokatlayıp eve yollarlar. ne başarısız bir camia ya.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Liebe said: abiiiii ali adnanın golü :S http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-gol-roberto-carlosu-kiskandirir ünal başgan fatih terim falan kessin kendini ne diim gs Ali Adnan'ı keyfi yüzünden alamadı diye bir olay yok ki. Yabancı sınırı var, bunu oynatırsan kimi kesicen?
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 alıp kiralayabilirlerdi gayet,rieraya yol verilip süper ligte eboue -> sabri yapılıp sol bekte yerine fırsat verilebilirdi daha bir kaç olasılık daha uydurabilirim. hakan balta bu sene oldukça iyi ama böyle bir adamla ilgilenip de gs nin almaması acayip oldu kiralama olayı gayet mantıklı bir seçenekti dediğim gibi.
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Gekas cuma günü Antalyasporlu bir yönetici ile Antalya Ramada otelde idi.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Antalya da ne yapacak 3.yabancı forveti. Baros ve Diarra var bir de.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hala galatasarayin mali acidan guclu oldugunu dusunenler var cok keyifli. her adami alırken 100 gun pazarlık ediyoruz ali adnanı satın alıp kiralıycak gucumuz olsa yapardık buyuk ihtimal. ki adnandan once freilar karacanlar saraerler vardı o paralara almamız gereken cogu yedek kalmayı reddettigi icin ve turkiyede oyuncu sınırı yuzunden +3m yazıldıgı icin alınmayıp kaldı.
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 souldarkorn said: Antalya da ne yapacak 3.yabancı forveti. Baros ve Diarra var bir de. Diarra'ya biraz daha sabredebiliriz, ancak Isaac derhal gönderilmeli. Ayrıca bizzat başkandan duydum kimseye söylemeyin, Gekas Antalyaspor'a yok parasına gelecek. Yan mahallenin en iyi topçusu bana bi öğle yemeği ısmarliyin, sizin takımda oyniyim dese siz de oynatırsınız. ANTALYASPOR'UN ADINI DA AĞZINIZA ALIRKEN ÖNCE BİSMİLLAH ÇEKİN.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 said: Mersin İdmanyurdu'nun, sezon öncesi 5 binden fazla satmayı hedeflediği kombine biletlerden sadece 18'ini sattığı bildirildi. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'den düşen bir takım olarak "Sıkıntıları hep birlikte aşıp, yeniden Süper Lig'e çıkacağız" paralosıyla yeni sezona hazırlandıklarını söyledi. Bu kapsamda teknik heyetle bir araya geldiklerini ve hazırlıklarını ona göre yaptıklarını anlatan Kahramanlı, "Son aldığımız Karşıyaka galibiyeti de gösteriyor ki bu lig için çok iyi bir kadromuz var. Her takımı yenebilecek gücümüz var. Biz bu anlamda üzerimize düşeni yapmışız" dedi. Sezon öncesi 5 binden fazla kombine bilet satışı hedeflemelerine rağmen 18 biletin satıldığını bildiren Kahramanlı, "Hedeflerimizi buna göre yapıyorduk. Eğer 5 bin kadar kombine bilet satabilseydik takımın itici gücü olan taraftarlarla stadı doldurabilirdik. Karşıyaka maçında bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz ama stat tam anlamıyla dolu değildi" diye konuştu.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Gekas Konyaspor ile anlaştı! Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de bir çok takımın gündeminde olan 33 yaşındaki Yunanlı golcü futbolcu Theofanis Gekas ile prensip anlaşmasına vardı.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Liebe said: hakan balta bu sene oldukça iyi http://www.youtube.com/watch?v=5Fyar4wJ3-Y
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 http://media1.sulia.com/static/user_images/6/2013-09-05/9cab2a86-312d-4bb7-8638-8b555d6fa7d3.jpg
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 90da galibiyet golünü attı tabi prim vermişler adama
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 feykmiş resim, de niye la? https://twitter.com/sakkoyun_/status/375206361904054274
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hmmffss şimdi ryan golü atıyo başkan odasına çağrıyo seç bi tane diyo hmsfsds
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bu Şota çok iyi ya ahahah http://www.skorer.tv/video-izle/Sota-yine-kirdi-gecirdi----JS5jO2PLmw65.html
screwy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Yılmaz Vural: Türk futbolundaki sistemin çarpıklığından şikayet ederken acı bir itirafta bulunan tecrübeli teknik adam, "2007 yılında Antalyaspor ile küme düştüğümüzde canıma kıyıyordum. O kadar etkilendim bu olaydan. Şaka değil. Resmen intihar ediyordum. 15 tane polis geldi elimden silahı aldı. Beni bu hale düşürdü bu sistem. O kadar etkilendim. Çünkü engellemeye çalışıyorum olayı ama bir türlü engelleyemiyorum. Sistem böyle, biri aldı, eritti, öğüttü" ifadelerini kullandı. bu herifin takımımı yok suan nedir surekli bi ilgi pesinde.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Ryan babbel'in altına biri KASIMPAŞA SWAG yazmış sdffd. Yaptığı da ayrı yetoluk.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Yılmaz Vural harbi adamdır ve gayet aklı başında saptamalar yapar, onu komik duruma düşüren bazı hareketleri olmasaydı büyük takımları da yönetirdi gayet. Geçen TRTde yaptığı açıklamalarda bomba gibi düştü gündeme... "Yılmaz Vural" said: Çaykur Rizespor'un başındayken takımı şike yaptığı için bıraktığını açıklayan Vural, "Haluk Ulusoy ve Mustafa Çulcu ilişkileri anlatılsın. Ulusoy'un nasıl manipülasyon olaylarına karıştığı araştırılmalı. Ulusoy dönemi ve özellikle Galatasaray'ın üst üste kazandığı şampiyonluklar araştırılmalı. Ben bu ülkede maçı yarıda bırakıp gittim. Kimse ne oluyor demedi. Komisyon çağırdı, üstünü kapattılar" Fenerbahçe'nin şike davasıyla ilgili konuşan Vural, "Fenerbahçe şike yapmış. Tek mi yaptı bunu? Diğerleri nerede arkadaş? Ben kimin ne yaptığını söylesem, şike o zaman başlar" dedi. Başbakan'ın futbolla ilgilenmemesi gerektiğini dile getiren başarılı hoca, "Başbakan kahvaltıda Terim'i istemiş. Bırak Başbakan futbolu. Senin onca işin var. Bırak futbolu... Futbol özerk bir yapıdır. Bu işler neden siyasetsiz olmuyor? Milli Takım hocası açıklanmadan Başbakan ve Terim yemek yiyorlar önceden. Birilerinin adamı olduğun zaman ter dökmene gerek yok. Bir şekilde yürütüyorlar seni" şeklinde konuştu. Oh be sonunda şu Haluk Ulusoy mafyasının hakkında konuşabilen biri çıktı, köyün delisi korkmadan gerçekleri anlattı diyelim ya da...
Öne çıkan mesajlar