Miraul Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 780 satiorum 1200tl varmi isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 r9 390'da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 cmrownz said: 1350-1400 rangeinde gtx970 var artik piyasada bu aralar ve bence fiyat/performans icin ideal urunlerden biri. suan 800tlyi 128bit karta vermek buyuk kerizlik olur hakkaten, bir sure daha bekleyip 970 almak varken. işte gittim 800'e 380 aldım, gidip 1400 vermem yani 970'e eski makinede. yeni makinede bile vermem hatta, 450$ nedir ekran kartı için şaka gibi. dışarıda f/p'si iyi olabilir ama facia tr'de, 380'in iki katı neredeyse fiyat ama performansı iki katı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 goygoyu bırakın da girenler az daha hayp bassın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Character Customization'da Male 04 direkt ben, ben memnunum o yüzden dsjfşnsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Editor said: Elemanı ddos lasakmı ? yap lan bende acayip gıcık oldum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 olm 11 saat sayıyor ps 4 de bende ya 00.00 da oynayabileceğimi sanmıyorum pek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bağlı olduğu region'ın 00:01'inde. US filan olabilir mi account'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Sizin tavsiyeniz nedir r7 370 mi gtx 950 mi division için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ya ayni sey bende de var. psn us 11 saat diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Şunu da ekleyeyim, Destiny'yi kendine bağlayan en önemli etkenlerden biri Crucible. Division'ın da bu tarz PvP arenalara ihtiyacı var bence. Sadece DZ ile yürümez end game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 degisik pvp modlariyla ilgili bi dedikodu var ama aciklama yok. allahsiz amazon oyunu 2 gun sonra yolluyo, nasil is anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 abi degisik pvp modlariyla ilgili olan sey insallah dedikodu olarak kalir ya. eger team deathmatch falan tarzi sacmasapan fps modlarindan bahsediliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 steam gece 1 de açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Available: March 8 This game will unlock in approximately 5 hours hakkaten açılıyormuş yalan değil. oh be asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 PC'den oyunu alanlar 8 mart 07:00'den önce giremiyolar bildiğim kadarıyla, gece 1 olayı ne ola ki? "PC will be available worldwide on March 8 at 6 am CET / 12 am EST / March 7, 9 pm PST." nerden bakıoruz o kalan zaman olayına steamde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yok yok giriyor artık duzenleme yapmislar sanirim. zaten pcde suan giremiyor olmamizin sebebi oyunun kilitli olmasiydi sunucularin kapali olmasi degil. o kilit 5 saat sonra kalkacak, girebileceksin mosqui :D p.s: division store page'den goruyosun onu kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Hadi bakalım, işallah Steam boş yere ümitlendirmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Steam store'a gir yazıyor işte oyunun sayfasında; Available: March 8 This game will unlock in approximately 5 hours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Steam'de 6am CET'e göre ayarlı olan unlock süresi 5saat sonraya değiştirilmiş. cy-x yazmadan evvel baktığımda 6am CET'e göre gösteriyordu süreyi. böyle bir değişiklik yapıldığına göre oynayabilicez sonucuna vardım ben asjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 valla pek zannetmiyorum girebileceğimizi boşuna gaza getirmeyin kendinizi bence update: OMFG 5 saat dioo, direk işlerimi tamamlıyım, belki gireriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 olm dur hevesimizi kursağımızda bırakma ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yatin uyuyun olm yarin oynarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Düşündüm de Steam'in oyunu unlock etmesi hiç bir anlama gelmiyor ki? Asıl engel Uplay'de zaten. Şu an oyunu Uplay'den alanlar zaten unlock edilmiş halde oyuna sahipler ama oynayamıyorlar çünkü uplay'deki lock sabah 7'de kalkacak. Tahminimce Steam insanı çıldırtan unlock süresinden kurtulalım diye sadece önceden unlock şansı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 sadece steamde deil ama uplayin stiesinde de 4 saat filan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar