kizillelma Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Divisionumuz Maxim dergisine konu olmuş http://www.maxim.com/entertainment/the-division-launches-march-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 hiç takip etmedim oyunu birşey soruacam sürekli karlı bir ortamda geçio ya, beta diye mi böyle. hep şehir karlar altında mı olacak? başka harita şehir vs olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Sadece karlı olacak çünkü oyun Black Friday sonrası yayılan virüs yüzüden sistemin çökmesini konu alıyor. Ama normal daily cycle ve weather conditions var. Gece gündüz oluyor, sis, kar, yağmur ve açık gibi hava durumları var. En son açıklamaları "karlı ve çökmüş bir NY hissiyatı için çok uğraştık, şu an için farklı bir tema düşünmüyoruz" şeklinde oldu. Başka bölge/şehir de şu an için olmayacak. DLC'ler ile Manhattan çevresinde yeni bölgeler gelebilir, örneğin son DLC'nin resminde Lady of Liberty olmasından dolayı Liberty Island'da geçecek diye düşünülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 DeviantSun said: 12:01AM EST, 8th is release time for USA & Canada, all platforms! Making it 09:01PM PST, 7th for those who happen to live in that timezone! XBO Preload: Now [if preloaded before Ubi's blogpost you are still good-to-go] Play: The game will be available March 8 at 12:01AM local time in each country timezone (12:01AM EST for the USA and Canada). Means 12:01AM CET for central Europe, 12:01AM EST for NA etc. PS4 Preload: March 6th at 12:01AM local time Play: The game will be available March 8 at 12:01AM local time in each country timezone (12:01AM EST for the USA and Canada) - except Japan where it will be available on March 10 at 12:01AM. Means 12:01AM CET for central Europe, 12:01AM EST for NA etc. PC Preload: Now Play: The game will be available from March 8 at 06:01AM CET (12:01AM EST) for both Steam, Uplay. Means PC release is tied to 12:01AM EST and you can't play before that no matter where you live. This makes it 6AM CET for Europe. Physical copies Console version: Can try to play early copies, may work. No official word PC version: No early play even remotely possible with early copy, 100% digital ftw! evet gördüm abi ya bunu. neden yapıyolar ki bunu sunucuyu global olarak açıp physical copyler oynarken digerlerine oyunu 1 gün sonra unlock etmek niye emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 4gb ram var inş çalıştırır oyunu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 4gb ram bilgisayar ram ı yoksa ekran kartı ram ı mı? Bilgisayar ise en düşük yarlarda çalıştırabilir ekran kartının durumuna bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Sanırım sunuculara gelen yükü dengelemek ve açılışta çıkan sorunlara hızlı müdahale etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 1.96 GB Yama iniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 4gb ram ile unutun derim, 3 working 7,5 gb committed idi betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 kizillelma said: 1.96 GB Yama iniyor.. steamden preload etmiştim önceden. şuan yama bişi indirmiyor ama manage download kısmında da update required diyor ama played yazıyor sadece. ona tıklayınca da daha açılmadı oyun diyor. Bunu önceden update etmek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=dkOsTxXBXyA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 pff hard copy order ettim, release'e gelmicek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mosquito said: kizillelma said: 1.96 GB Yama iniyor.. steamden preload etmiştim önceden. şuan yama bişi indirmiyor ama manage download kısmında da update required diyor ama played yazıyor sadece. ona tıklayınca da daha açılmadı oyun diyor. Bunu önceden update etmek mümkün mü? Steam için yama oyun açılınca yüklenecek. Steam sisteminden kaynaklanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Baska bir siteden gold edition aldiydim key ler bugun teslim edildi. Preload acildi bendede. Uplay ve steam disindaki sitelere dagitim basladi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 g2play'den henüz gelmedi ama 8 öncesi yollayabilirlerse güzel olur, ümitlendirdin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Ben kinguinden almıstım 123playgame diye bir satıcıdan. bugun itibariyle game+season pass imi yolladı ve guzelce aktive ettim darısı basınıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Almanya preorderların şapka/cap yerine helmet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 SP fiyatı belli olmuş 39.99 dolar. Parayı hazırlamak lazım.. https://www.youtube.com/watch?v=KUSwSS70Hlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 playstoredan gold edition aldimda 3 key yollamislar, biri abuk subuk gecersiz diyor. 2. yi ekledim hicbir halt yapmadi, 3. oyunu acti goldmuydu 2. verdigi? ilk verdigi key ne peki? zahmet edip hangi keyin ne oldugunu yazmamislar bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Büyük ihtimal geçersiz dediği closed beta key'i, artık geçersiz olduğu için hata vermiştir. Diğeri season pass, sonuncusu da oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 season passi once aktive ettim o zaman ama uyari filan vermedi dandrik uplay, ne oldugunuda yazmadi season passin aktif olup olmadigi nereden goruluyor? veya accountuam tanikmladigi mkeyleri steam gibi gorebilicegim bir tab filan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Uplay de oyunu görmen bile büyük olay. Ara ara Division kaybolup geri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 http://cdn.meme.am/instances/57332077.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Simdi pazartesi saat 15 de oynayabiliyormuyuz oynayamiyormuyuz?? Kesin her hype yapilan oyunlardaki gibi ilk gun yogunlugundan cokmeler patlamalar olur gibime geliyorda hayiflisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 oynayamiyorsun abi yatti o hayaller :D sali sabah 7de aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar