cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 abi ben analogla aim hikayesinden nefret ediyorum o yüzden sordum açıkçası. k+m varken niye analog gibi rezil bişeyle bu tarz bi oyun oyniyim diye düşünüyor insan. ikisine de alıcam sonunda böyle giderse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Evet analogta auto aim sux :) ve sonrası pro anologlar için çok iyi sen sıçıosun bu seferde :D konsolda oynayacak grubun yoksa boşver bence pc al ama ikiside iyi ya ben ikisinide aldım saljksajklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Bu oyunda konsolda aim aldığın zaman şayet düşmana bakıyorsan aim yavaşlıyor zaten rahat nişan alabilmen için. Ki bir fps olmaması + rpg türünde olmasından ötürü çokta dert değil headshot atsanda ölmüyor sonuçta adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Gamepadle aim'den korkmayin. En kotu bi 1aya alisiliyor. Bi de kontrolfreek cakarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 ben de baya beceremiyordum da xbox one controller alınca biraz daha alıştım. logitech e fln göre baya kaliteliymiş kol. la-noire, alan wake vs gibi tam fps olmayan oyunlarda rahat oynayabilmeye başladım. ama fps ise yine k/m devam =) performans ve grafik seven biri olarak konsol sevmiyorum zaten gerekince oyuna göre kolu pc ye takıp pratik yapıyorum. ilerde konsola mahkum olursam elim alışkın olsun diye o da. =) edit:yani eskisi kadar imkansız gelmiyor gözüme artık gamepad olayı ama yine de mümkün olduğunca k/m direteceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 ölme ve yeniden canlanma sistemi nasıl? atıyorum arkadaşınız iyileştirmedi öldünüz ee sonra respawn mı oluyosunuz? ölünce herhangi penalty durumu varmı (para ne biliyim tamir masrafı vs?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 D.Zoneda para, exp ve D.zoneda topladığın itemi kaybediyorsun + spawn olmak için sana yakın bir nokta seçtiriyor genelde 200-400 metre mesafesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Kac sunucu var bu arada? Eu us ch diye mi ayriliyo zonelar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Mobdan lejendar dusuren oldu mu bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 gtx 670 le high-ultra arası oynuyorum oyunu.Büyük bir fps drop görmedim daha eğer sadece beta için özel bir downgrade den dolayı değilse oyunun optimizasyonu baya başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 dark zone'da inanılmaz eğlendim ben ya kesin alıyorum oyunu. sonunda ubi'ye sövmediğim ilk hype heralde =) yarın kaçta kapanacak beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Şimdi ben level 7 oldum illa dz1'e giriyorum, onun dışında bir yer açık değil mi haritada. Bizim arkadaşların online olmadığı zamanlarda ilk başladığım yer haricinde gidecek yer göremedim ben? İlla DZ giriyorsun, orada da extraction dışında yapacak bir şey bulamadım? Tek başına ne yapılabilir? Artı son level kaç şu an, kaç açık bölge var vs bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 retail te marttaymış. ben beta bitince hemen başlıycak sanıyodum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 valla biraz önce 3 kişilik grup dznin anasini ağlattı. adamlar manhunt olarak gezdi 5 dakka boyunca en son rogue deilken denk geldim heriflere 2 kişi kalmışlardı party istermisin dediler tamam fln derken kafama boşalttı şarjoru ipne ruslar. bide konuşma olayı eğer partydeysen sadce partye mi gidio yoksa gene local mi? aente said: Şimdi ben level 7 oldum illa dz1'e giriyorum, onun dışında bir yer açık değil mi haritada. Bizim arkadaşların online olmadığı zamanlarda ilk başladığım yer haricinde gidecek yer göremedim ben? İlla DZ giriyorsun, orada da extraction dışında yapacak bir şey bulamadım? Tek başına ne yapılabilir? Artı son level kaç şu an, kaç açık bölge var vs bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 bizde de vardı öyle de 3 grup birleşip 10 kişi adamları 300 metre kovalayıp bi mağazada kıstırdık. öldürüp rahat ettik =) yok yanındakiler duyuyor. dayz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Editor said: Mesela para + xp Locked itemler Skiller hepsini açabiliyorum. Hatta Beta dışı haritaya bile çıktım izin vermediği halde hehe :D Talent ve Perk'leri açabildiysen ss koyar mısın, neler varmış inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Mosquito said: valla biraz önce 3 kişilik grup dznin anasini ağlattı. adamlar manhunt olarak gezdi 5 dakka boyunca en son rogue deilken denk geldim heriflere 2 kişi kalmışlardı party istermisin dediler tamam fln derken kafama boşalttı şarjoru ipne ruslar. bide konuşma olayı eğer partydeysen sadce partye mi gidio yoksa gene local mi? Biraz önce bizim ekip geldi ilk defa girdik 4 kişi 45 dakika boyunca nonstop adam öldürüp, metro tüneline çekip tükettik gelen herkesi. 4 level ve 3000'den fazla dz parası falan aldık, tekrar tekrar 5 dk resetlendi PK'ımız ahaha, başardık ama çıkmayı. The Expendables tadı yaşadım resmen enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 rogue olunca ne oluyor? rogue degilken de saldirabiliyor herkes herkese zaten. nedir olayi tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 bu adam ibne diye alarm veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 dark zona giren herkes ibne degil mi zaten? itemlar mi daha iyi neden darkzona giresin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 tamam la sen girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 sdfsd olayi anlamadim cidden. dark zone'a pvpye giriyorsun sonra dalinca da flagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 anlatam Dark zone en iyi itemlerin dusme olasiligi olan yer. Arada belli bolgelerde ozel moblar cikiyor. Onlardan mavi item dusme ihtimali cok yuksek Ancak dark zone'da dusen itemlerda soyle bir durum var. Eger helikopterler gondermezsen (tum silahlar virus bulasmis oldugu icin onlarla kapidan gecemiyorsun illa belli zonelarda helikopter cagirip onla gondermen gerek) oldugunde o itemlari dusuruyorsun Dark Zoneda 2 tur agent var biri normal digeri rogue. Rogue birini oldurunce (roguelar haric) oluyorsun. Ya olmen lazim ya da belli bir sure bekleyince geciyor. Ayrica Dark zone vendorlar var, dark zone levelina ve dark zone topladigin para birimine gore sana guzel seyler satiyorlar. Dark zone levelinda dark zonedayken gordugun yerler, oldurdugun mob ve insanlardan geliyor. Dark zoneda olunce exp kaybediyorsun. Ki rogue isen cok fazla kaybediyorsun. Hatta exp kaybedip dark zone leveli bile dusebiliyorsun. Kisaca dark zone item icin en iyi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 rougeda ölünce normal ölmene göre 2 kat ya da 1.5 galiba daha fazla dz xpsi ve dz parası kaybediosun. ama millet yolunu bulmuş 3 kişi kesio kesio milleti sonra 1-2 sote yer var evin çatısında tek iple çıkılo adamlar orayı tutuo beklio sonra manhunttan gelen parayı çukka edio. bide eğer gitmediysenzi safe home var dz'de orda betadaki en ii 2 silah satilio gördüüm kadarıyla. acayip eğlenceli 2-3kişi ekiple gidilirse bomba olur ama daha mic'i olup da düzgün oynayan denk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Bir dahaki beta ne zaman? Gaza getirdiniz, bakıcam biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar