Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 abi piçlik şurda, tam heli inerken 4 kişi bi kişiye saldırıp yatırıyo. lootlayıp alt+f4 cekiyolar 3-5 dakika sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Soloya zevk yok ama DZ'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 970 ile Supersample ve Volumetric Fog kapadım, diğer herşey ultra-high arası. Şukela oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 dz'de ne lootlanabiliyor playerlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 dz'de dusenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 2x gtx 980 ti 6gb 1200 fps oynuyorum hersey max fog mog hersey acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 millet neler düşürmüş ya şaka gibi silahlarla oynuyo herkes sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 tek basima item cikardim DZ den, iki grup birbirine girip wipeladi. @df Bende butun hersey full de, custom video settings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Izledigim kadariyla fena olmamis. Cikinca deneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 DZ de level 8 ler ayri instanceda oynuyormus. (DZ leveli degil, normal pve leveli lvl8 olanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Lvl 7 nin uzerine cikilabiliyo mu ki? Sadece grind kaldi bende herseyi tamamladim hala 7nin ortalarindayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 8 max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 takımsız ya da factionsız baya anlamsız oluyo tabi oyun. bir nevi ffa ya da hangi 4lü kimi düterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 dark zone bomba ya, çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 kaç kişi max dz ler, kesin bilgi yok mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 PC ile kıyaslayacak olursak 2 farklı pcden denedim 780GTX ve 570GTX SLI ile ikisi de 16gb ram i5 işlemci. Minimum req 560gtx istese de 570GTX SLI ile oyun otomatik olarak lowda çalıştırıyor kendisini tek tük oynamalar ile konsoldaki gibi 30fps şeklinde ayarladığımda konsol çok daha düzgün gözüküyordu. Hatta frame droplar oluyor baya o yüzden şayet PC de 780GTX (ki o da overclocklanmış) altında bir kartınız var ise direk konsola yönelin derim. Ağrısız başınızı ağrıtmaya değmez. 780GTX ile oyun çok rahat konsol ile aynı grafikleri yakalıyor üstüne konsoldan çok daha başarılı duman, sis ve ışıklandırma efektlerine sahip oluyorsunuz. Kaplamalarda güzelleşiyor tabi ama normalde gözle görülen bir fark yok konsolda bazı kaplamalar kağıt gibi ve köşeli iken PC'de daha yumuşak duruyor ama netice de aynı görüntü anca kamera açısı ile açık ararsanız bulabiliyorsunuz. Oynanış olarak oyun her türlü ben konsol oyunuyum diyor rahatlık bakımından söylüyorum. Bazı shooter oyunlar konsol için yapılsa bile kontroller zor oluyor ve sırıtabiliyor. Bunda öyle bir şey yok konsol da pc de gayet rahat oynanıyor. Hatta pcde aim sensitivity %0 olsa bile hızlı kalabiliyor mouse dpidan ötürü. Demem o ki PC gereksinimlerinden emin değilseniz ve konsolunuz var ise hiç kasmayın konsol alın gitsin zere 2 gündür XBOX tarafı da PS4 tarafı da gayet zibil gibi insan kaynıyor. Oyun tutacak olur ise adam sıkıntısı yaşanmayacağı bir gerçek. Ben büyük ihtimal konsola alacağım pc için ne zaman bu tarz oyunlara kapılsam sonunda hep ya bu hilecilerin allah belasını versine dönebiliyor olay. Hoş bu rpg tarzında olduğu için hileci olsa bile pat diye adam alamayacak ama keyfimi kaçırmıyor değil. Mayıs gibi yeni ekran kartı almayı düşünüyorum o zaman o gazla pcye alırım belki. Ama şu bir gerçek PC'de ultra grafik eminim ki E3 seviyesine oldukça yakın olacaktır ben 780GTX ile high açabildim tek tük şeyleri 1-2 kademe kısarak ve gayet hoş gözüküyordu. Edit: Özellikle sis çöktüğü zaman oyun çok keyifleniyor dead zoneda. Sis PC'de çok keyifli gözüküyor tabi ULTRA yayınlarda gördüğümü söylüyorum daha yoğun duruyor. Konsolda da tü kakalık bir durum yok ama master race ULTRA settingsde kıyas bile kabul etmez yani. Tabi onun için de sanırım 4-5K bir para harcamak lazım kasaya. Adamın teki dün şu sistem ile oynuyordu - Mainboard: Gigabyte Z170X-Gaming 7 - Cpu: Intel i7 6700k 4.0GHz - Gpu: Evga 6GB GTX980 Ti ACX 2.0+ SC+ - Ram: 32 GB - SSD: 512GB OCZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Oyunun artıları - Bir kere çok iyi optimize olmus bir oyun. Abuk subuk glichleri yok. Ben son 1 ay kala 1 tane beta yapmalarına anlam verememiştim ama bitmiş zaten oyun. - Silahınızdaki en ufak değişikliği hemen hissediyorsunuz. Mesela uzun menzillinin namlusuna kabza eklediniz stabilite artıyor - Sanırım oyundaki ses kalitesini oynayan herkes farketmiştir. 7.1 desteklediğini düşünüyorum helikopterin nereden geldiğini bakmadan anlayabiliyorsunuz. - Atmosfer... - Görevler çok akıcı. Hiç sıkmıyor, öyle görevi aldım hemen diğerine geçeyim son level olcam kafası yok. Şehrin içinde gezinirkende lezzetli görevler çıkabiliyor. - Şehri keşfetmek acaip eğlenceli her ne kadar henüz betada bir kısmını göstermiş olsalarda büyüklüğünü anlayabiliyorsunuz. - Grafikler... Uzun zamandır grafikleri ve modellemeleri beni bu kadar etkileyen bir oyun hatırlamıyorum Şimdide gömüyorum - AI patates. - Karakter yürürken yerden ayağı kayıyor gibi. Oyuna ilk girişte farkettim bunu. En sevmediğim şeylerden biri. - Grafikler ve ve atmosfer ne kadar iyi olursa olsun başta vaad ettikleri dinamik ışıklandırma tam manasıyla çalışmıyor bazı şeylerde çalışıyor diyebiliriz. - Dark zoneda tek başına survive etmeniz şansa kalmış. Bir anda herkes birbirine düşman kesilebiliyor. Faction muhabbeti olsaydı daha mı iyi olurdu bilemedim... Oyun alınır ama mutlaka arkadaşınızla beraber alın acaip keyif alırsınız bu bir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 ya ztn 2gün deil mi abi bu beta, bugün 3 saat bakıma almış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Ne zamanmış bakım ben 15dk kadar önce kapattığımda bir cacık yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 15 dakka önce fln kapadilar serverı işte 3 saatliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 genelde bakıma alınınca 1 gün fln uzatıyor millet. bakalım bunlar da uzatacak mı. dün görevi bitirdim arkadaşla. bugün de dark zone a gircez. tip var mı dark zone için =) hiç fikrim yok video da görmedim dark zone'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Helikoptere mali ilk sen koyma. Baska tip yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 darkzoenda 2-3kişilik grupla oynamak acayip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 @esh sağol. başarılı bi çıkarma yaparım inş =) bakım bitene kadar tomb raider e akayım madem. o da heyecanlı gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 bakım sanırım 11'de başladı bizim saate göre 2'de filan gelecek server heralde, bende sabah dışarı çıkmadan iki takılayım diyordum olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar