Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.FLV ile .F4V arasındaki fark nedir?

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Bi problemim var da çözümünün kaynağı bu mudur acaba diye şüphelerdeyim şu anda. Elimde kendi yaptığım bi video var, teslim ettiğim yer videoda çok minimal bir senkron kaymasının olduğunu söylüyor ama kayma böyle zamanla başlıyor. yani videonun başında sıkıntı yok, 1. 1,5. dakikadan itibaren başlıyor kayma. Videoyu tekrar izlediğimde bana da öyle bi durum var gibi geldi ama hakikaten pür dikkat izlemeden anlaşılacak birşey değil. Elimdeki görüntüler 1080p, 25fps, exportu da FLV 1080p almıştım. Şimdi bi de F4V 1080p aldım sanki bunda daha düzgün gibi ama psikolojik olarak mı öyle gibi geliyor onu bilemedim.

internetten baktığım kadarıyla flv flash player 6, f4v flash player 9 gerektiriyor, yani f4v daha yeni bi format. düz mantıkla full hd görüntü yeni formatta daha düzgün çıkar dedim. Bilen biri yaşadığım sorunun bununla bi alakası var mı söylerse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

export ederken birşeyi yanlış yapıyorsun elindeki görüntü sabit 25 fps mi? görüntüyü nasıl oluşturdun bilmiyorum ama ben bazen fps 25-30 arası oynayan videoları convert ederken, fps'i default bırakırım. mesela sen export ederken 25 fps seçmişsen, senkron kayar. fps'i default bırak opsiyonu gibi bişey olması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...