Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bi problemim var da çözümünün kaynağı bu mudur acaba diye şüphelerdeyim şu anda. Elimde kendi yaptığım bi video var, teslim ettiğim yer videoda çok minimal bir senkron kaymasının olduğunu söylüyor ama kayma böyle zamanla başlıyor. yani videonun başında sıkıntı yok, 1. 1,5. dakikadan itibaren başlıyor kayma. Videoyu tekrar izlediğimde bana da öyle bi durum var gibi geldi ama hakikaten pür dikkat izlemeden anlaşılacak birşey değil. Elimdeki görüntüler 1080p, 25fps, exportu da FLV 1080p almıştım. Şimdi bi de F4V 1080p aldım sanki bunda daha düzgün gibi ama psikolojik olarak mı öyle gibi geliyor onu bilemedim. internetten baktığım kadarıyla flv flash player 6, f4v flash player 9 gerektiriyor, yani f4v daha yeni bi format. düz mantıkla full hd görüntü yeni formatta daha düzgün çıkar dedim. Bilen biri yaşadığım sorunun bununla bi alakası var mı söylerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 format degil abi bu, container. neyle encode ettigine gore degisir kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 container ne demek bilmiyorum. sonuç olarak full hd exportu f4v'de aldığımda flv'ye oranla senkron daha doğru "gibi mi geliyor" yoksa gerçekten faydası var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 birinde ortadaki karakter L diğerinde 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fistan fisted again. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130213005641/fallout/images/d/dd/Oh-you-93067263235.jpeg sen ve senin şu şakaların :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 şakacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 şu an başka bişey farkettim. Benim kaynak görüntümün sesi 48KHZ, fakat aldığım exportlar 44.1 khz olmuş. videoların ortalama uzunlukları 2-3 dk, 1,5 2. dakikadan itibaren kayma hissedilmeye başlıyor. KHZ ile alakalı olabilir mi yaşadığım desync? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kayma fps ve bilgisayarın renderda kasmasından kaynaklanır genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 export ederken birşeyi yanlış yapıyorsun elindeki görüntü sabit 25 fps mi? görüntüyü nasıl oluşturdun bilmiyorum ama ben bazen fps 25-30 arası oynayan videoları convert ederken, fps'i default bırakırım. mesela sen export ederken 25 fps seçmişsen, senkron kayar. fps'i default bırak opsiyonu gibi bişey olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sony kamerayla çekmişler, görüntüler ilk MTS formatındaydı, apple makinede quick time'a çevirdim. belki o ilk çevirme işleminde problematik bişeyler olmuş olabilir de 720p export aldığımda hiçbi sıkıntı olmuyor. 1080p'de sadece böle 2. dklarda 0.001 saniye kayıyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar