Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.ismi sildirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kankut nası ortamlara giriyorsun ki ismin 'yavuz selim' olduğu için utandırıyorlar seni? İsminden ziyade arkadaşlarını gözden geçirmen lazım bence. İsim lan bu. Babam böyle düşünmüş, bu ismi vermiş der geçersin, bunun üzerinden seni zor durum düşürecek yorumlar yapmaları enteresan.
Mesaj tarihi:
Kimsenin utandirdigi yok yahu daha kimseyle de karsilasmadim aslinda haci ne bicim isim bu senin adini aldigin adam benim dedelerimi kilictan gecirmis falan diyen :p
Kendi kendime edindigim bir mesele tamamen.
Mesaj tarihi:
yav said:

orası öyle zaten, internet hesaplarında, tanışırken, sınav kağıtlarında vs 2.ismi hiç kullanmıyorum uzun süredir ama bir yerlerde karşıma çıkıyor illa ki. bazı politik entel ortamlarda bu yüzden utanmışlığım da oldu bir kaç sefer sdfg rahatsız edici yani.

Neden utanıyorsun isminden bilader. O dönemleri 20 yıl önce attık biz. Sanki tek ismimiz varda hiç sorun çıkmıyor değil mi? Bundan psikolojin bozuluyorsa korkarım ki sana kötü haberlerin var.
Mesaj tarihi:
Bi tandığımla dalga geçiyordum demek ki şikayet etse psikolojim bozuldu diye dava etse gg olmuşuz....

Kızın 2 ismi var ve soyadı .....oğulları. Seni başka ...... oğulları ile evlendirelim diye ne dalga geçmiştim. İşte bu yüzden rahat rahat dalgamı geçtiğimden ergenliğimi sağlıklı atlattım :D
Mesaj tarihi:
Ya yok, ciddi olursak isminden utanmasan bile çok lüzumsuz ikinci isim bende de var, birini kullanıyorum özellikle ama nedense başıma hep şu iki şey geliyor:

- Sekreter tayfasından birisi aradığında hep kullanmadığım ismim ile hitap ediyorlar ve bir double-take oluyor, yanlış mı aradı acaba diye.

- Hangi müşteri hizmetlerini arasam 5 saniye garanti vakit kaybı oluyor, hangi isminizle hitap etmemizi isterseniz geyiğiyle.
Mesaj tarihi:
ya olay dalga geçmek de değil sadece, hastaneye gidiyorsun ali veli adın mesela veliyi kullanıyorsun 20-30 yıldır. zart ALİ BEY. ALİ BEY. diye sesleniyorlar. dalgınlığına gelirse yandın dönüp bakmıyorsun bile.

değiştir abi değiştir. iki isim ne ya. çeken bilir. hayat senin hayatın.
Mesaj tarihi:
Uğraşmak istemediğim için sildirmeyecem muhtemelen zaten. Bir de bizimkilerin kalbi falan kırılır şimdi pek hayırlı bi evlat da olamadım henüz zaten^^

Adam soykırım yapmış ya.
Yarın bi gün alevi bi kıza aşık olursam nası isteyeceğim mazallah. Zaten vermiyo galiba onlar ama olsun 21.yy
Mesaj tarihi:
Biz de karşı odadaki arkadaşla isimlerimizi ekletcez birbirimize bu gidişle. İsimlerimiz çok benziyor, sürekli birbirimizin isimleriyle çağrılıyoruz. Artık Sinan dendiğinde bakmaya başladım.
Mesaj tarihi:
Çok basit isim değiştirmek,rahatsız oluyorsan hiç durma.Bir arkadas bahsetmiş tek celsede bir sahit ile hallediliyor.Ev arkadasımın ismi Gülistan'dı ve öğretmen adayıydı düsünün artık olayı.Artık nasıl içine oturduysa KAAN yaptırdı ismini hoş hakim baya dalga gecmişti ismiyle ahah
  • Yeni Oluştur...