Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ne yapacağımıza artık karar verelim ve herkes aynı çizgide ilerlesin. Annen gibi muhteşem bir oluşumda kalıp alliance mı yapmaya zorluyoruz, yoksa Annen gibi muhteşem bir oluşumu kapatıp gavurların yanına, sürekli bir eventlere katılma zorunluluğu olan, iş güç var katılamadık dedirtmeyen bir klana mı geçiyoruz? Annen esprilerinin sonu da gelir böyle bir hareket yaparsak ama siz bilirsiniz, Annen demoktratik bir oluşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 öyle aşırı sert bi tavır takınmıyorlar anladıgım kadarıyla eventler icin la. ki zaten zevkini alınca kendimiz katılmak isticez eventlere gibi geliyor bana heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 2 event gerekiyor 1 ayda diye biliyorum. her hafta 3-5 event var. çok ağır bir gereksinim değil fakat zaten eventler pvp, siege vs. olduğu için zorunluluk olmasa da katılmak isteriz. anneni içimizde yaşatmamıza engel değil LA'a girmemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bir de her akşam 5-8 online ile alliance olmaz abi, en azından LA ile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Annen'i içimizde yaşatmak ile Annen'in içinde yaşamak çok farklı. Neyse, bakalım gün içinde oylar gelsin kararımızı veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben şu şekilde düşünüyorum: Artık oyunda belli bir seviyeye geldik, rank 30larla dolanıyoruz, pvp yapıyoruz, az çok karakterlere hakimiz. Şu noktada yapılan şey genelde etrafı gezip pvp aramak oluyor. Fakat bir de bunun end-game kısmı var, yani siegeler, eventler vs. Biz Ne yazık ki annende kaldığımız sürece bunlardan mahrum kalacağız, çünkü tek başımıza yeterli adama sahip değiliz. Alliance düşünmüştük, fakat alliance düşündüğümüz zaman online sayımız 20 vs. idi. Şu an yaklaşık 7-8kişi olarak oynuyoruz. ki Karght, Ben, Floki Painkillersda(LA Allianceı) ve Bingildak LA'de kısacası annende aktif olan adam sayısı 4 veya 5 bu aralar. ÖLe olunca biz de dedik ki , madem sayımız böyle. biz de zaten alliancedayız. Annende kalıp aktif olan 4-5 kişi de ister painkillers a ister lux arcanaya başvursun, Aynı alliance da olalım ,yine aynı şekilde devam edelim, extradan da siegelere eventlere katılabilelim. Biz çoğu zaman pvp aranıyoruz etrafta koştura koştura, alliance chati görmeyenler için söylüyorum, sürekli, Angfrost defense i adam aranıyor vs. gibi mesajlar geliyor. Aksiyon var yani oralarda. Biz yine oyunumuzu oynar aynı şekilde, istediğimiz zamanda bu aksiyonlara katılırız. Bakın oyun başından beri ben Pain Killersdayım, Bingildak da Lux Arcanada, adamların herhangi bir yaptırımı yok bize, rahat rahat casual bi şekilde oynamamıza izin veriyorlar. Alliance Mumble'ında da 10larca kanal var bomboş duran, gireriz bir kanala, yine anyı şekilde türkçe muhabbetimizi yaparız, gemi ile mi açılıoz, spawn spawn gezip gank mi yapıyoruz, takılırız. Arada da böle siegelere eventlere katılırız isteyenler tabi. En mantıklı ve en eğlenceli çözüm buymuş gibi geliyor bana açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Seni okumayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dayanamadım okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 oasdıasdıa oyunu oynamayan adamların oylaması nasıl olacak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 anket yerine zaten 5-6 kisi var annende oynayan aktif onlar buraya yazılı oy atsa daha güzel sonuç alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dramatik efekt katmak istedim, tek harekette seçim şansı falan ama siz ne anlarsınız sevmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Lux arcana ingiliz guildi değilmiydi? Dwarfdan hallice bir gm si var idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 İngilizce de liderinin dwarf olması? ne bakımdan dwarf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 pipisi kucuk demek istedi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 öff karar veremedim lan, Annen var lan işin ucunda Annen çok duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Lux iyi gibi duruyor da girişte mülakat filan yapmıycaklar dimi? Öyle bir muhabbet dönmüştü TS'de zamanında.. Adamların abiidk gubidik abartı sorularına zaman ayırmak da zor geldi açıkcası.. Biri konuşsun mesela sonra hepimizi Lux'a alsalar ne temiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 oy vermeye yüreğim el vermedi ve vermeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bingildak said: İngilizce de liderinin dwarf olması? ne bakımdan dwarf? Darkfall da iken birleştiğimiz guildin lideri dwarf dı .4 kişiyxik ve terör estiriyorduk şehirlerarası yollarda sdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesela ben 1 haftadir giremiyorum is guc ingilizce konusamiyorumda pp desen 11k . Yalandan kendimi nimet sayip oy kullanmicam ama la ya girmek mantikli tabi benide aldirirsaniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yunusemre said: Lux iyi gibi duruyor da girişte mülakat filan yapmıycaklar dimi? Öyle bir muhabbet dönmüştü TS'de zamanında.. Adamların abiidk gubidik abartı sorularına zaman ayırmak da zor geldi açıkcası.. Biri konuşsun mesela sonra hepimizi Lux'a alsalar ne temiz olur abi mülakat falan olmaz ya giriosun induction kısmı olur, sana anlatır adam böle böle böle böle kurallarımız var ıvır zıvr sen de "yes, okay, " arada hangi classın diye sorar, I am a warrior dersin. thank you dersin. bye dersin biter öle 5 sene sonra kendini nerde görüosun, LA başvurma nedenlerini uzunca anlat gibi sorular olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 adamlar kurallarında yazmıslar haber vermeden 7 gün online olmazsan kik recruit statusundeyken. forumlardan haber verdigin sürece sorun cıkıcagını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 7 gun aramasam beni terketmeyecek kiz arkadasim olduydu. kiymetini bilememisim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Öyle saçma şey mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben hazırlamıştım kendimi 5 sene sonrası için boşuna mı çalıştım, ingilizceye çevirdim sonra ezberledim konuşmamı :( böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi ingilizce bilmiyorsanız problem çıkacağını sanmıyorum, ben konuşurum gireceksek adamla, zaten hep beraber login olup hep beraber takılıyoruz iletişim sıkıntısı olmaz diye. İngilizce bilmeyenin de hiç bir şey bilmediğini düşünmüyorum, anlıyorum ama konuşamıyorum durumu vardır herhalde. Adam şunu şunu yapmaya şuraya gidiyoruz dediğinde bön bön bakılmazsa hallederiz gerisini. Herkese yetecek kadar var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar