Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Ben bi chat kanalı yaptım sadece AH ye konulanlar yazıyor, koyuoyrlar yani devamlı koyulduğu an satılıyor ama. Daha çok zırh falan tabi ama diğer şeylerde konuluyor devamlı ama yeterli değil işte AH boş hep 1 konuyorsa 1000 müsteri var hiç birikmiyor o yüzden AH de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ' Burası benim spotum, duel me or go home yankee ' durumlarına alışın sürekli olacak. Özellikle 50+ spotlarında (Susan, pirate, gahaz, naga, fogan gibi) hep pvp dönüyor. Adama hiç ' spot taken ' yazmadan direk kestiğim zamanlar bile oluyor, 1 saat grind atıcan diye 10 kişiyle uğraşınca artık umursamamaya başlıyor insan bir süre sonra, kesip geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 solo ömrü nedir bunun , arenası fln varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 köyden indim şehire modunda girdim threde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 referans buna mıydı https://forum.paticik.com/read.php?42,25397,25397#msg-25398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Solo 20. günün en küçük bayma olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Lemmy said: Ben bi chat kanalı yaptım sadece AH ye konulanlar yazıyor, koyuoyrlar yani devamlı koyulduğu an satılıyor ama. Daha çok zırh falan tabi ama diğer şeylerde konuluyor devamlı ama yeterli değil işte AH boş hep 1 konuyorsa 1000 müsteri var hiç birikmiyor o yüzden AH de.. AH hüsran ya. Ben umudu kestim gittim granül kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Savasçı milletiz üretim falan sıfır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Hayret hiç pvp ye girmedim nasıl oluyor bilmiyorum. Oyun içinde bir cagrı var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 PVE seviyırum ben de PVP sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 pvp çok hızlı ya kafa kaldırmıyo 30 yaşında balığımı tutarım mob keserim yetiyo bana grafikler inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Adamlar grafikleri kopyalıyıp bir sürü bölge yapmamış her yer her npc için uğraşmış tek tek sesler falan, görmedim ben böylesini Özele yükseltim ben hesabı, beni baymaz gibi geliyor artık pek, efsenevi yaparım kesin hesabı kısa süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 akirafes said: Hayret hiç pvp ye girmedim nasıl oluyor bilmiyorum. Oyun içinde bir cagrı var ama.alt+c pvp modunu açıyor sonra kesiyorsun işte. Pvpnin hiç bir kazancı yok gibi açık dünyada. Full loot değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Tutorial ve tembel friendly olduğu an tek mmo olur wow vs mevcut hali ile bdo ile mücadele şansı 0 gibi P2w mantığındaki detayları soru işareti sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 en son oynadığım MMO wow bırakalı 10 yıl oldu üstüne tonlarca MMO denedim sonra dedim daha mmo falan oynamam, buna başladım 1 ay oluyor günde 5-10 saat full hız devam. Ben PVP yapmadığım için hiç sorun olmuyor P2W mi değil mi. Ben oyuna para basanın bir üstünlük sağladığını görmedim belki biraz çabuk ulaşıyor istediğine senden güçlü falan olduğu yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 80tl yeni geldi, bunu alırsam bana +60kg avantaj sağlıyacak, zaten 930kg taşıyorum çok bi avantajı yok görüntü güzel olacak. pw2 bu yani oyunun çok önemli değil olunca güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Oyun ss lerde super, pop in yuzunden benim icin haretlenince facia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Pve yapicam meslek kasicam diye rahatlik adi altinda guzel para topluyorlar. Herseyin max i ni yapinca 5bin 5bin tl inci ceken adamlarim eline ne gececek. Pvp sevmiyorsan grind yapamazsin. Para kazaninca da zaten yuksek sev item alip pvp akmicaksan ne ise yarar. Oyun sirf para tuzagi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Parası olan vermekten memnun sorun olmuyor. Olmayanda 29 tl ye nerdeyse hiç bi kısıtlama olmadan oynuyor, para veren kadar rahat olmasada. millet nasıl pvp seti için kasıyor ben de pve için kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 http://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=SjuG_tCv860 Lahn Awakening Arrives in Korean Version Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Daesu said: solo ömrü nedir bunun , arenası fln varmı biz oynuyoz 6-7 kişi. tek kişi de oynarsın. parti görevleri ve group boss'ları yapmak istediğinde bana whisp. hemen toplanıp yaparız. farmı :) gel sen gel, su çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 bi ibnelikler çevirdigini biliyodum ya sessiz sessiz kasıyodun dimi arkalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 13 aylık süreci 1 ayda geçmişler, daha eklenecek tonlarca şey var. EU daki silahların yanında kurdan gibi kalıyorlar şu an bizim en güçlü silahlar gibi şeyler Her hafta patch bol bol içerik mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 3v3 arena gelecek dedi arkadaşım ama araştırıp bakmadım. nedir ne zaman gelir bilmiyorum. lvling gördüğüm kadarıyla çok hızlı, 50tl olanı alırsan subs eşyasını veriyor %30 ordan, q'lardan vs ordan burdan gelen bir de ayrıca boostlarla ztn hayvan gibi kasılıyor. 22saat falan aldı sanırm benim lvl50 olmam. sonra durdum işte şu neymiş bu neymiş bakıyorum. ekleneceğinden şüphe duymadığın ve beklediğin içerik olması rahatlatıcı bu arada :D yeni exp. bok gibi çıkmaz umarım, dengeleri bozmasın vb. gibi şeyler düşünmüyorsun. Zaten düzeltilmiş haliyle geliyorlar fdgh edit. tabi kasılması zor olan şey lvl değil. eşya setin falan o da kaskas bitmeyecek sonuçta içerik sürekli gelme halinde olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Evet her gelen patch stabil geliyor, EU da oynayanların aylarca beklediği patchleri her hafta fazlasıyla alıyoruz. Çokta hızlı gitmesinler gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar