Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Meslekler nasil kazsndiriyormu balikcilik mesala yanina wowdaki gibi cooking falanmi aliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ben afk fishinge bırakıyorum valla baya temiz para kazandım. ama balıktan değil, denizden bi kristal bişey var çıkan, onu marketplace'de 700k silvera falan satıyosun asd Ayrıca Heidel'de online'ım şekerlerim. Ya PM atın ya da Server chat'inden falan yazın, guild invite atayım. Family Name: YourMom Char. Name: Xenocide artık hangisine pm atılıyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Peki son soru trial versiyondaki chari tam surume gecirebiliyormuyuz begenirsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 evet, o hesaptayken alım yapıyosun işte, oyun içinden bile yönlediriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 cok iyi yapmışlar ya bir daha mmo ya geri döneceğim aklıma gelmezdi bless online ı bekiyordum aslında ama yuvamı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 abi sen her mmo nun ilk 2 haftasına böyle diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Doğru söylüyor ben de son 5 yıldır bir mmo ya girip te devam etmedim güzel demedim. Bu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Valencia serverında kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 dreagloth said: abi sen her mmo nun ilk 2 haftasına böyle diyorsun Çok samimi bir şey diyeyim gel sende 49 yaşına unutma bunu bu yaşta hic bir sey beğenmiyorsun. Ne kadar uzun zamandır bir tane mmo arıyordum. Tek zevk aldığım ark tı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 akirafes action takılıyor hoşuna gitmiş, ben quest ve meslekleri geliştirmeye ağırlık verdim hoşuma gitti. Zaten quest yaparken secenek var sadece savaş queslerini göster diye hiç bulaşmıyosun yardırıp gidiyosun, nasıl gelişmek istersen sana bırakmışlar. Ama bir sürü güzel olay ve item quest gidişatında çıkıyor bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ya ben area cı adamım dağıtırım. Witch akıyor sanki diablo oynuyorum. bu kadar güzel bir grinding görmedim. Aslında hep para kasarak oynarım direk Level kasar paraya yönelirim. oyunun anladığım kadarı ile ticaret yonu muazam gelişmiş tam bir pasif gelir yaratma oyunu. Faka player to player ticaret yasaklanmış auctiona low ve high limit getirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 kim getirdiyse turkiyeye allah razi olsun ya tum gun balik tuttum meslek ograndim falan sikilmadim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ust baş olayı ise dehşet Level sınırı yok aldığın kıyafetlerle alt ları inanılmaz hızlı kasabirsin gordugum kadar ile. bana sanki anarchy online da buff için millete yalvardıgım tiplediğim zamanları hatırlattı. maden kazıyorsun o bile acaip bir zevk neyse fazla yazmıyayım. Topladıgın malları 10x ettiği yer mesela pvp bölgesi. Çok ilginç şeyler katmışlar oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Pardon alıntılamanın yasak olduğunu unutmuşum.Daha dikkatli olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Abi bunlari turk serverinda mi yasiyosunuz?yuzde doksan basliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 evet gel ticaret at arabası bana elite in ilk versiyonunu hatırlattı veya privaterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bunlar var vagon, bende ki farm olan şuan asıl lux olanlar var ancak kendin yapacaksın onları kasıp, satan görmedim daha, yada pazar da. 20 slot alıyor planda o var yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Lan en sevdigim sey ya.eve online da bile madencilik,hurda toplama,arkeoloji falan kasiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Şundan yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 hype var galiba. 100 dolar ödetip 2 gün sonra gelip oyun kötüymüş diyip bırakıcaksınız dimi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 daha çıkmadı diyen bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 NEdense crafting pek ilgi duyan yok veya yapımı zor herhalde. Auction crafting item yoksunluğu yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 7 günlük keyi olan varsa alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Geride bir yerlerde linki vardı basıyosun veriyor otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Aha link https://promo.gamesatis.com/ Bu arada, bu linkten aldığım 7 günlük deneme hesabı hala kapanmadı. Oyuna girip oynuyorum, 10 gün olmuştur artık o hesabın süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar