Xenus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=x3WTE9ABjxc bütün 16 classın da awakeningleri çıktı. eu'da hepsinin gelmesi aralık sonunu bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 10$'lık pack'i kalıcı olarak eklediler. oynamak isteyenlere duyurulur. https://www.blackdesertonline.com/shop/GamePass.html diğer packler çok kötüydü zaten. bunu alıp cash shoptan pet, weight limit falan almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 işte şimdi alınıp oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 EU da Blader class ı yok mu ? Adımı farklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 buraya bakan yok herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Bir Guest pass atin da bakalim oyuna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 arka sayfada guest passlarımdan koymuştum, en üstte var hala kullanılmamış. oyunu almak isteyen olursa 10$ pack'in gift kodunu alabilirim, sonra yarı fiyatına benden keyi alabilirsiniz. yalnız guest pass kullandıysanız, aynı account'a gift kodu kullanamıyorsunuz. blader classı da musa olarak geçiyor na/eu'da bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 hala yasaklı mıyız biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Xenus said: arka sayfada guest passlarımdan koymuştum, en üstte var hala kullanılmamış. oyunu almak isteyen olursa 10$ pack'in gift kodunu alabilirim, sonra yarı fiyatına benden keyi alabilirsiniz. yalnız guest pass kullandıysanız, aynı account'a gift kodu kullanamıyorsunuz. blader classı da musa olarak geçiyor na/eu'da bu arada. hocam anlamadım şu olayı tam. Siz 10 dolarlık gift kodunu alıyorsunuz biz sizden 5 dolara alıyoruz öyle mi ? Bide ben guess pass kullandım ama oyuna hiç girmedim oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 HarveyQuinn said: Xenus said: arka sayfada guest passlarımdan koymuştum, en üstte var hala kullanılmamış. oyunu almak isteyen olursa 10$ pack'in gift kodunu alabilirim, sonra yarı fiyatına benden keyi alabilirsiniz. yalnız guest pass kullandıysanız, aynı account'a gift kodu kullanamıyorsunuz. blader classı da musa olarak geçiyor na/eu'da bu arada. hocam anlamadım şu olayı tam. Siz 10 dolarlık gift kodunu alıyorsunuz biz sizden 5 dolara alıyoruz öyle mi ? Bide ben guess pass kullandım ama oyuna hiç girmedim oluyor mu ? evet, gifting event'i var. 1 ekim'den önce account'umu yarattığım için gift kodu satın alabiliyorum. kodu uygulayan arkadaşın 30 level'a geldiğinde bana bir tane pet veriyor. ama dediğim gibi kodu uygulamak için accountun yeni ve sıfırdan başlaması gerekiyor. guest pass kullandıysanız kodu kullanamıyorsunuz. birde oynayacak arkadaşın level 30'a kadar bir karakter oynaması lazım, yoksa bana pet gelmiyor. en düşük pack'i almayı düşünen varsa, gift kodu alabilirim. işte bana 5$ değerinde steam'den bi oyun giftleyebilirsiniz ya da yemeksepeti'nden dürüm falan ısmarlarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Xenus said: evet, gifting event'i var. 1 ekim'den önce account'umu yarattığım için gift kodu satın alabiliyorum. kodu uygulayan arkadaşın 30 level'a geldiğinde bana bir tane pet veriyor. ama dediğim gibi kodu uygulamak için accountun yeni ve sıfırdan başlaması gerekiyor. guest pass kullandıysanız kodu kullanamıyorsunuz. birde oynayacak arkadaşın level 30'a kadar bir karakter oynaması lazım, yoksa bana pet gelmiyor. en düşük pack'i almayı düşünen varsa, gift kodu alabilirim. işte bana 5$ değerinde steam'den bi oyun giftleyebilirsiniz ya da yemeksepeti'nden dürüm falan ısmarlarsınız :D Hocam ozaman ben alayım senden 1 tane. Mesaj kutunu boşalt yarın yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Xenus hocam geliyor mu mesajlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 geldi şimdi döndüm mesajına. ancak irl bi arkaşıma aldım oyunu, pet'i aldım bile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Aylardır açık olan bir exploit bulmuşlar. Büyük guild'ların hepsinin deli gibi sömürdüğü konuşuluyor. Ve tabii gene ne rollback, ne de bir ceza gündemde, "exploit early, exploit often".. http://massivelyop.com/2016/10/24/black-desert-players-claim-to-have-dug-up-a-massive-infinite-gathering-exploit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/117699-desert-shovel-exploit/ o konu hakkında açıklama yaptılar. ban wave ya da silver/item reset falan yapıcaklar. o exploit'i tespit etmek o kadar bariz ki. loglara bakınca direk anlaşılacak birşey. işin komiği bu exploit kore'de bulunanı yıl olmuş. bizim versiyonda ayyuka çıkınca patchleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/117853-actions-against-shovel-exploiters/ exploit'i kullananlar perma ban gg. bu kadar hızlı tepki beklemiyordum şahsen. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 yazuach said: Aynı olay banada oldu 3-5 gün önce. Tek kartta değil 3 kart denedim hepsinde hata verdi. Gittim account aldım başkasından sinirlenip bende (:P). Baya memnunum ama oyundan. Beklediğmiden çok daha güzel çıktı. Hocam sen oynuyor musun hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 o başka serverda başladı. aldığı account'taki karakter oradaymış. diğer serverlarda oynanmaz ama herkes jordine'de. http://origin.webcdn.theblackdesertonline.net/forum/service_live/monthly_10_2016/1.png.9bcf4f4092153d2619055a96cbe3b0d2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 siz bunu nasıl oynuyosunuz vpn'le falan mı? bi de trial falan alabileceğimiz deneyebileceğimiz bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 razzRaziel said: siz bunu nasıl oynuyosunuz vpn'le falan mı? bi de trial falan alabileceğimiz deneyebileceğimiz bi yer var mı? vpn i açıp login oluyorsun server seçme ekranında vpn i kapatıp normal bağlantın ile devam ediyorsun. trial da guest pass veriliyor 7 günlük onlardan bulursan girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 tamamdır(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 razzRaziel said: siz bunu nasıl oynuyosunuz vpn'le falan mı? bi de trial falan alabileceğimiz deneyebileceğimiz bi yer var mı? benim 7 günlük guest passlardan kullanabilirsin. Code 2 : E5EF-0CA7-C90B-4519-BBD6 Code 3 : 5A9E-114F-47BB-4961-9FE3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 eyvallah, onlardan birini kaldırsaydın ya özel olarak atasana kapılacak :( tamamdır ikincisini kullandım sağolasın (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 email nasıl değişebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar