Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Abi ne editörüm ne de başka biriyim,ne kadar abartıyorsunuz arkadaş :s hayatımda gördüğüm ilk kız değil ama en güzel kız gerçekten face profiline baksanız şoka girersiniz gerçekten bir türk için fazla kuddusimavra gibi cia. Beni kullanacakmı triplerindeyim akşam akşam zaten kalbim yerinden çıkacak:s Türk hamamına götürürmüsün muhabbeti etti burada götürsem ben dahil tecavüze uğrarım diye korkuyorum en güzeli otel + tarihi turistik gezi sonrasınıda düşünürüz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 böbrekleri götürücekler senin gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Aralarda nokta kullan kardejj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi şu bişeyler anlatırken "şöyle şöyle oldu. Nasıl mı? bla bla bla" diye devam edenlere bayılıyorum ya :D dsafgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Yahu gerçek olabilir de, böyle birşey yaşayıp heyecan yapıp buraya yazmak nedir? Daha da garibi, burada troll fun fest olacağını bile bile fikir sormak nedir? Heyecan yaptıysanız açıp telefon edip anlatacak, fikir soracak arkadaşınız da mı yok? Sonra niye inanmıyorsunuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bütün arkadaşlarıma anlattım o da yetmedi dün öğlen almanya da ki bir arkadaşıma sipariş vererek uçağa yetiştirdiği bir çiçek demeti yaptırdı :) üzerine yazdrdığım yazı çok anlamsızdı belki :). En güzel lufthansaya ..... Sdasasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Zaten bu olay gerçek ise ve sen hayatında ilk defa bu kadar heyecan yaptıracak kadar güzel bir kızla olduysan, merak etme o kızı diyalogla etkilememişsin demektir. Çiçeğe "ashuashuah" da yazsan farketmezmiş yani boşver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Gobili said: buradaki karnında kakası kurumuş fakirleride anlamıyorum Çığlık attım çığlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ona ben de güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: Çiçeğe "ashuashuah" da yazsan gözümde canlandırdım ya, kıza böyle yavaşça orta yaşlı bir alman yaklaşıyor ve "bu size madam" diyor, kız da heyecan ile kartı açıyor ve "ashuashuah". surat ifadesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 HEUHEUHEUHEUHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Acaba hosteslerin de kaptanlar gibi ve pilotlar gibi her uçuş noktasında "gelince nereleri gezdirsem" diye bekleyeni var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 foto or didnthappen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: Zaten bu olay gerçek ise ve sen hayatında ilk defa bu kadar heyecan yaptıracak kadar güzel bir kızla olduysan, merak etme o kızı diyalogla etkilememişsin demektir. Çiçeğe "ashuashuah" da yazsan farketmezmiş yani boşver =) Vantuz gibi çekince haliyle ayrılamıyor işte asadafag Bide kakası kurumuş fakir dediğim için özür dilerim doğrusu,tuvalete gitmiyor karnındaki kaka tokluk hissi versinciler,sonrada gelip beni sorguluyorlar arkadaş,şahinci kızları bile haketmeyen pazar ezikleri var. Tipdesen tip var , otomobil desen bmw ve mini cooper var, para desen aylık 2500 lira akaryakıt giderinden toplam gelirimi bulsun ezikler, sevişme desen at gibi sevişirim daha ne olsun arkadaş? Ama bu kıza sanki aşık oluyorum lan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 insanlık öldü mü ? neden at gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Servet düşmanı olmak kadar görgüsüz olmanın da büyük eziklik olduğunun farkında olmanı isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Evet kendini avutmak ne kadar güzel bir duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Senin üst versiyonun var burada kasma. /summon Sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ya hepiniz zenginsiniz de bir ben mi fakirim? doğru söyleyin çok kırılırım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 @guernica tabii abi. haftasonu ferrari çarpıştırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Gobili said: Evet kendini avutmak ne kadar güzel bir duygu Ne demek istediğini anlamadım ama sanırım çok akıllı bir insan değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: Senin üst versiyonun var burada kasma. /summon Sequo Ben benim dostum gerisi beni ilgilendirmez. Kendi alınterimle iş görüşmelerinde meydan savaşı veriyorum. İş bağlıyorum ve babamın şirketinde maaşlı eleman gibi çalışıp tek kuruş fazla almıyorum. 15bin maaş da yetiyor artıyor bile hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi yemin ederim çok şaşırıyorum ailelerin çocuklarını yetiştirme tarzlarını görünce ya, böyle çıkartmış koymuş kenara sulamış günde 1 kere büyümüş öyle kendi kendine. Hayır çok afedersiniz ben de çok şükür varlık içinde büyüdüm de şu adam gibi olmadığıma nasıl şükrediyorum bazen. Yaşasın aile terbiyem vallahi. 2 edit patlatmadan yazamadım bile o kadar heyecanlı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben kendimi bilirim banane başkasından diyen birinin gelip kendi skorunu, maaşını burada hepimizi ilgilendiren bir olay gibi paylaşması da güzel. 1 bmw 1 mc olması über birşeymiş gibi gelip yazdın ondan söyledim sequo'yu. o adamdaki arabalar olsun o zaman gel "fakirler" fln diye laf et ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar