Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hostes demişken

Gobili

Öne çıkan mesajlar

Abi ne editörüm ne de başka biriyim,ne kadar abartıyorsunuz arkadaş :s hayatımda gördüğüm ilk kız değil ama en güzel kız gerçekten face profiline baksanız şoka girersiniz gerçekten bir türk için fazla kuddusimavra gibi cia. Beni kullanacakmı triplerindeyim akşam akşam zaten kalbim yerinden çıkacak:s

Türk hamamına götürürmüsün muhabbeti etti burada götürsem ben dahil tecavüze uğrarım diye korkuyorum en güzeli otel + tarihi turistik gezi sonrasınıda düşünürüz artık...
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Zaten bu olay gerçek ise ve sen hayatında ilk defa bu kadar heyecan yaptıracak kadar güzel bir kızla olduysan, merak etme o kızı diyalogla etkilememişsin demektir. Çiçeğe "ashuashuah" da yazsan farketmezmiş yani boşver =)

Vantuz gibi çekince haliyle ayrılamıyor işte asadafag

Bide kakası kurumuş fakir dediğim için özür dilerim doğrusu,tuvalete gitmiyor karnındaki kaka tokluk hissi versinciler,sonrada gelip beni sorguluyorlar arkadaş,şahinci kızları bile haketmeyen pazar ezikleri var. Tipdesen tip var , otomobil desen bmw ve mini cooper var, para desen aylık 2500 lira akaryakıt giderinden toplam gelirimi bulsun ezikler, sevişme desen at gibi sevişirim daha ne olsun arkadaş? Ama bu kıza sanki aşık oluyorum lan :s
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Senin üst versiyonun var burada kasma.

/summon Sequo

Ben benim dostum gerisi beni ilgilendirmez. Kendi alınterimle iş görüşmelerinde meydan savaşı veriyorum. İş bağlıyorum ve babamın şirketinde maaşlı eleman gibi çalışıp tek kuruş fazla almıyorum. 15bin maaş da yetiyor artıyor bile hamdolsun
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yemin ederim çok şaşırıyorum ailelerin çocuklarını yetiştirme tarzlarını görünce ya, böyle çıkartmış koymuş kenara sulamış günde 1 kere büyümüş öyle kendi kendine.

Hayır çok afedersiniz ben de çok şükür varlık içinde büyüdüm de şu adam gibi olmadığıma nasıl şükrediyorum bazen. Yaşasın aile terbiyem vallahi.

2 edit patlatmadan yazamadım bile o kadar heyecanlı bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendimi bilirim banane başkasından diyen birinin gelip kendi skorunu, maaşını burada hepimizi ilgilendiren bir olay gibi paylaşması da güzel.

1 bmw 1 mc olması über birşeymiş gibi gelip yazdın ondan söyledim sequo'yu. o adamdaki arabalar olsun o zaman gel "fakirler" fln diye laf et ne bileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...