KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 spor eğitmeni arkadaşım bağlarbaşı spor salonunda çalışıyordu. salon yıkılıp yerine AVM yapılacakmış. bağlarbaşındaki Capitol AVM neden yeterli görülmemiş anlamış değilim. buna karşı gece gündüz koşturup gördüğü herkesten imza alıyordu. aşağıdaki linkte siz de kampanyaya destek verirseniz sevinirim. istanbuldaki tek nizami salon diye duymuştum yıkılması eğitim gören gençler için kötü bir kayıp olacak. teşekkürler. imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bu ne la heryeri avm yi yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 link isim altına alınca dandiklik yaptı tekrar veriyorum http://www.change.org/tr/kampanyalar/gsb-suatkilic-jimnastik-spor-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-istanbul-ba%C4%9Flarba%C5%9F%C4%B1-jimnastik-salonu-kapat%C4%B1lmas%C4%B1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oha ashgashf adamlar bokunu çıkardı artık korkuyorum bizim binayıda yıkıp avm yapcaklar diye. bence tüm türkiye avm olsun boş yere uğraşmasınlar.toptan çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 @tarumar ever malesef. ve amacını anlamış değilim AVM için gerçekten çok verimsiz bir yer amerikan kolejinin karşısı ama beylikdüzündeki AVM'ler nasıl sıkışıp kalmışsa arada bu da aynı tür olacak ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 avm ler han'a filan dönüşür yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sporun sporcunun yanındayız her zaman ya bastım imzayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 cidden imza toplayarak bir şeyleri değiştirebileceğinizi mi sanıyorsunuz? ben sanmıyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 off metro durağınında dibi özyeğin şehir felan derken 4-5 tanede mini kampüs doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 @L_zero hiçbirşey yapmamak olabilir tabi tercihin, zorla değil sonuçta imza atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yok onu demiyorum, imza attım zaten sıkıntı orada değil, sorum şu, bu imzalarla bir şeyler değişecek mi? yani şu kadar insan 5 lira verse c4lerle uçurursun o avm inşaatını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 :) mesele yasal yolla çözmek ne kadar etkili bilmiyorum ama en azından bir adım oluyor ve birilerine insanlar bunu istemiyor mesajı gitmiş oluyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bizim okulun karsisiydi ora, ne avmsi sigicak, arada bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 para kazandırmıyorsa yıkın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Esnaf said: oha ashgashf adamlar bokunu çıkardı artık korkuyorum bizim binayıda yıkıp avm yapcaklar diye. bence tüm türkiye avm olsun boş yere uğraşmasınlar.toptan çözüm valla mantıklı. avm'lerin içinde küçük rezidanslar olur, umumi tuvaletler olur, mescidler olur, insanlar dışarı çıkmadan heryere gidebilirler. Hatta tüm türkiyeyi tek bir devasa avm yapalım, güneş falan da görmeyiz hem, insanlar yazın geldiğini anlamaz böylece soyunup milleti günaha teşvik etmez kimse. marjinal gruplar ara sokaklara dağılıp kaçamaz çünkü ara sokaklar olmayacak, bu dev avm'nin hemen altı da aynı genişlikte devasa bir hapishane olur. of harika lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ne geniş bi hayal yelpazen varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Xenocide said: Esnaf said: oha ashgashf adamlar bokunu çıkardı artık korkuyorum bizim binayıda yıkıp avm yapcaklar diye. bence tüm türkiye avm olsun boş yere uğraşmasınlar.toptan çözüm valla mantıklı. avm'lerin içinde küçük rezidanslar olur, umumi tuvaletler olur, mescidler olur, insanlar dışarı çıkmadan heryere gidebilirler. Hatta tüm türkiyeyi tek bir devasa avm yapalım, güneş falan da görmeyiz hem, insanlar yazın geldiğini anlamaz böylece soyunup milleti günaha teşvik etmez kimse. marjinal gruplar ara sokaklara dağılıp kaçamaz çünkü ara sokaklar olmayacak, bu dev avm'nin hemen altı da aynı genişlikte devasa bir hapishane olur. of harika lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 evet beyler geyiği bırakın hasılatı alalım kimler imzaladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ya bu avm kültürü nasıl işledi yahu bizim ülkeye kim kafasına girdi bu müslümanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 attım imzayı, güzel bir comment de çaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 -Deno- said: attım imzayı, güzel bir comment de çaktım bu mu :D mal misiniz olm oraya avm mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 KidLazer said: -Deno- said: attım imzayı, güzel bir comment de çaktım bu mu :D mal misiniz olm oraya avm mi olur. yok ben başka bir şey yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar