bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 nerfun dibine vurmuşlar ya fishing'de. tüm gün yapamadım ama aralıksız 4 saat falan fishing yapmışımdır totalde 350pp falan geldi. 3 pole patlattım 3 tane small map çıktı. 1.5k fish, 100 nacre, 70 shell falan. beyond patates. gather'in refine ve craftını düşününce çok daha iyi.
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 steam'den monthly payment'ı nasıl askıya alıyoruz? Bulamadım ben .. şu sıralar belli girecek zamanımız olmayacak boşuna para vermeyelim buldum
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ben geri dönüyorum artık oyuna yeter realda pvp yaptıgım
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bende devam etcem iyi oluo df yav standart güzel bir ememooounster işte
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 napıyoruz beyler hadi toplanın bakayım
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben başlarım bugun tekrar heralde akşam da clan konusmasına girerim tahminen alım için
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 var mı akşama gelen darkmoor siegeliyoruz.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Herkes geri toplanınca haber verin ben de geleceğim.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bendeki durum şu şekilde: temmuzun sonuna kadar yılın en yoğun anını yaşıyor olacağım işte (yıl kapanışı ve başlangıcı olduğu için) bu yüzden sürekli mesai, haftasonu işe gitme gibi muhabbetler olacak ki başladı bu süreç. O yüzden bu gezi olayı sırasında hazır oynamazken, tekrar açmayayım dedim accountu odağım bozulmasın diye. çünkü darkfall varken, her akşam abi eve dönüp darkfall oynayayım moduna giriyorum. By işteki yoğunluk sırasında bunu yaşamak istemediim için biraz bensiz devam edin gençler. ama forumlar vs gelişmeler takibimde sürekli. Ağustos başı eğer hala burdaysanız görüşelim. arada gelirim mumble'a.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben de şu anda açarım açmasına da bitirmem gereken bir kısa film var bütünlemelere yetiştirmem lazım önümüzdeki haftaya. o bitene kadar açmayayım diyorum. Sonra gogo akar.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 o zaman ben ss`lerle size yasatmaya calisiyim siege`i patlamazsa tabii.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 primalist: skir: warrior : elementalist : siege olacak sehir:
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 paintin azizliğine uğramışsın dsf
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 oha sslerde nasil faillemisim oyle asdasdasdasd
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 2 saattir adayı savunuyoruz: ping anormal yüksek, fps düşüyor ama rahatsız edici veya oynanmaz bir hale gelmiyor, bazılarında -bende dahil olmak üzere- freeze oluyor ekrana 200'e yakın kişi girdiğinde fps aynı ama 3-4 sn ekran donuyor tamamen çok kötü.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 şehri aldık, DF'un şanına yakışır düzeldi bir savaş oldu gerçekten. adayı savunduktan sonra şehir vulnerable olduğunda saldıraya geçtik. 3 taraftan baya stratejik saldırdık. şehire saldırırken düşük fps, lag veya freeze gibi sorunlarla karşılaşmadık. ufak tefek crashler oldu yine.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 oo hayırlı olsun :) bu arada Painkillers LA alliance'ından çıktı vs tarzı bişeyler denmişti Öyle mi o iş ne oldu? ayrıca PP leriniz ne durumda çok geri kaldık mı ben en son 34k mıydım neydim galiba.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 darkmoore DF'deki 6 wonder şehrinden biri olarak geçiyormuş, şehir DEVASA büyük. DF1'de de bir wonder cityimiz vardı LA olarak fakat bu ondan ölçüm olarak çok daha büyük. kötü olan yanı zerg gelse durdurmanın imkanı yok, o kadar çok entry point, o kadar çok siegede kullanılabilecek nokta var ki. şehirde 3 tane mine, bir quarry, bir sürü göl, kesmekle bitmeyecek oranda ağaç ve herb var. en az 10'a yakın ayrıca metal gördüm. ss'leri koyayım şehrin. şehir bana inanılmaz iyi oldu, angfrost ve o adadan nefret ediyordum :) kombata gelince, deli gibi mediclik yaptım. yaptığım heal'in, reslediğim adamın haddi hesabı yok. r60 set + r50 staff ile gittim. 3 kere öldüm, hiç ganklenmedim. tam şehre girdiğim ve bindstone'a yaklaştığımız noktada push eden gruba destek verirken crash yedim. login olduğumda whiteclaw'a teleport etmişti :( bir heyecan geri dönmeye çalışırken leş yiyici sunlar 5 kişilik gruba 25 kişi atladılar, herifler geri dönen grup olursa diye pusu kurmuşlar, tam leş yiyiciler. neyse öyle gitti yani setim. fakat 3 saat boyunca 1 set kaybetmekten bir şey olmaz hehe. bength bizim 65 kill almış, herifler saçma sapan oynuyor. çok eğlenceliydi, freezerler ve crashler dışında. toplamda 600 kişi falan gelmiştir şu siege'e. 6-7 büyük tane clan vardı, onun dışında ufak tefek bir sürü minik clan vardı, leş yiyici vardı. şehrin resimleri : PK hala alliance'da bu arada. beraberdik
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 eh benide bu gezi olayları derken guildden atmışlar (LA) o kadarda özel mesaj atmıştım bir süre giremicem diye...
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 atmak değil o, başvuru yapıp girmemiştin, başvurun duruyor snap'e mesaj at gir direkt.
NotEasy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Oyuna giremiyorum Already playing with this account. Yazıyor nedendir acaba askıdamı kalmıs anlayamadım
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 play'e bastıktan sonra 1 dk bekle, hala öyle diyorsa biri senin karakterle oynuyor olabilir mi? hiç almadım o hatayı?
NotEasy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bende almamıştım dün akşam sanırım bakım vardı oyunda o aralar girmeyi denedim sorun yoktu oyun acıldı tekrar denedım bu hatayı vermeye başladı Already playing uyarısını aldıktan sonra tekrar play butonu geliyor leave queue de beklemiyor o yüzden bir dakikada beklenmiyor chara birinin giricegini sanmam hack yemedigi sürece tek ben biliyorum facebook sayfasından baktımda steam üzerinden oynayan bir oyuncuda yazmış onarın hatanızı diye
Öne çıkan mesajlar