mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Volkan'a yapılanın mazereti yok. Götünü yayarak oynuyorsa klüp ve teknik direktör adam edecek, edemiyorsa gönderecek. Tribünlerden küfür edip, hakaret edip bir insanı bu şekilde rencide etmenin hiç açıklanabilir yanı yok. Sporseverlikle holiganlığı ayırt edin artık koca adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 taraftarda takımda çok leş olabilir, ama bu sercan, volkan, ozan arasında en çok şişirilen adam volkandı. ozansa hak ettiği değeri bulamadı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Zamanında milli takım kampında Amerika da tanıştığı Amerikalı kızla tek kelime ingilizce bilmeden evlenmiş adam Volkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Nessaftw said: https://www.youtube.com/watch?v=g70UNYcTKNg Sahada boş beleş dolaşıp götünü kaldıramadan yıllardır para alıyor ve futbolcuyum diye geziniyor ortalarda. İyi oldu bunu kız gibi ağlatana teşekkürler. O yüzden zaten trabzon gibi bi takımda. trabzon taraftarı çok kötü ya. Takım baskı kurmuşken sahaya maddeler atıp oyunu soğutan ve karşı takımı baskıdan kurtaran bi taraftar. Yönetim de bi garip. Allah sabır versin ordaki aklı başında insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Volkan'ın yatmaya gelmiş gibi bir hali var. 2.5 yıl oldu galiba bir maçta da iyi oynamadı. Ama hala kadroda herif !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 sleepingdeath said: taraftarda takımda çok leş olabilir, ama bu sercan, volkan, ozan arasında en çok şişirilen adam volkandı. ozansa hak ettiği değeri bulamadı diye düşünüyorum. o bursa'da bu isimlerin yanında bekir ozan has, muhammet demir, eren albayrak, turgay bahadır gibi isimlerde çok önem plana çıkmıştı zaman zaman, hepsi yeni türk yıldızları vs. deniyordu. Parlama yaptılar, gerisi kolay gelir vs. Hepsi de birbirinden değişik şekillerde patladı... Hiçbiri hayal edilen yerlere ulaşamadı, hepsi kariyerlerinde sorunlarla karşılaştı. Ozan Has'a biraz haksızlık yapıldı gerçi ama olsun. Bunu ben birazda Ertuğrul Sağlam'ın yumuşak yönetimine bağlıyorum. Senin elinde inanılmaz potansiyelli adamlar var, hepsi çok genç ya da daha önce orta sıraları bile tatmamış oyuncular. Bunlar kontrolden çıkmaya o kadar yatkın ki bunları senin kontrol altında tutman gerek. Aksine kontrol edemedi ve hepsi onun ellerinde akıp gitti... İyi TD, iyi taktisyen ama adam yönetimi konusunda malesef koskoca bir sıfır... Beşiktaş'tayken mesela özellikle Hakan Arıkan'ın kariyerinin sona ermesinin bir numaralı sebebidir benim gözümde. Keza o kadrodan Gökhan Zan, Aydın Karabulut, Gordon, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı vs. de hep adam yönetimini becerememesi yüzünden çok beklenilen ama çok çabuk harcanan adamlar kervanındaydı. Gerçi Gordon sonradan milli takımda as oyuncu oldu ama olsun asfsa Ozan İpek halen çok iyi ama onunda disiplin problemleri var. Onu dizginleyebilecek bir hocanın elinde yine o senelerdeki haline rahatlıkla bürünebilir ama Volkan ve Sercan'in eskisinin yarısı olma ihtimali bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 fıkra gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ertuğrul bu mallarla bursayı şampiyon yaptı ya hakikaten büyük adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Şampiyon yaptıktan sonraki sene hepsini kadro dışı bıraktı ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Hayır niye bu kadar ağlamış ki ne demiş ki taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 anan yanımdaydı dün gece demiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Volkan bey lütfen biraz daha paslı oynayın demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Volkan senin biyolojik baban benim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Volkan bey sizin için yanıyorum demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Ne rezil adam şu Hacıosmanoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 malouadaya translate ettirmisler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Forma yaptırıyosun bari 61 yaptır hani adam Rizeli olabilir ama sen Trabzon'da Trabzonspor forması veriyorsun adama. Yazdır RTE diye Dünya Lideri ne amk. Bir de ingilizceye çevirmişler ki cidden şahane ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Ya kupamız çalındı deyip duruyor, hırsızları korumak için kıçını yırtan adamın peşinden de ayrılmıyor.. Yok, kupayı alana kadar ben buna dayı diyicem diyorsa sorun yok, ama hiç sanmıyorum , adamlar bayağı bayağı pişkin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 the world leaderdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 The world leader ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hacı 3 büyüklerin ki daha fena durumda, adam en azından kameralar önünde açık açık destekliyor.helal olsun dürüst adam,menfaatçı takılmıyor. la bu menfeaat nasıl yazılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Cas maalesef Fenerbahçe'nin cezasını onayladı. Artık bu sene 6+0+4 seneye 5+0+3 hiçbir şekilde kaldırılmaz. Çok üzüldüm. Bu dönemde "fark açılmasın" diye Galatasaray'a her türlü darbe vurulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 her bi boktan nem almasinida iyi biliyorsunuz afedersinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 World Leader sdsdfsd ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bordomavineti takip ediyorum uzun zamandır, bu tayyip sevgisi hiç hoş karşılanmıyor. Köpürüyor herifler.. Yakın zamanda isyan eder taraftar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar