Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

Volkan'a yapılanın mazereti yok. Götünü yayarak oynuyorsa klüp ve teknik direktör adam edecek, edemiyorsa gönderecek. Tribünlerden küfür edip, hakaret edip bir insanı bu şekilde rencide etmenin hiç açıklanabilir yanı yok. Sporseverlikle holiganlığı ayırt edin artık koca adamlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

https://www.youtube.com/watch?v=g70UNYcTKNg

Sahada boş beleş dolaşıp götünü kaldıramadan yıllardır para alıyor ve futbolcuyum diye geziniyor ortalarda. İyi oldu bunu kız gibi ağlatana teşekkürler.

O yüzden zaten trabzon gibi bi takımda.

trabzon taraftarı çok kötü ya. Takım baskı kurmuşken sahaya maddeler atıp oyunu soğutan ve karşı takımı baskıdan kurtaran bi taraftar.

Yönetim de bi garip. Allah sabır versin ordaki aklı başında insanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

taraftarda takımda çok leş olabilir, ama bu sercan, volkan, ozan arasında en çok şişirilen adam volkandı. ozansa hak ettiği değeri bulamadı diye düşünüyorum.

o bursa'da bu isimlerin yanında bekir ozan has, muhammet demir, eren albayrak, turgay bahadır gibi isimlerde çok önem plana çıkmıştı zaman zaman, hepsi yeni türk yıldızları vs. deniyordu. Parlama yaptılar, gerisi kolay gelir vs.

Hepsi de birbirinden değişik şekillerde patladı...

Hiçbiri hayal edilen yerlere ulaşamadı, hepsi kariyerlerinde sorunlarla karşılaştı. Ozan Has'a biraz haksızlık yapıldı gerçi ama olsun.

Bunu ben birazda Ertuğrul Sağlam'ın yumuşak yönetimine bağlıyorum. Senin elinde inanılmaz potansiyelli adamlar var, hepsi çok genç ya da daha önce orta sıraları bile tatmamış oyuncular. Bunlar kontrolden çıkmaya o kadar yatkın ki bunları senin kontrol altında tutman gerek. Aksine kontrol edemedi ve hepsi onun ellerinde akıp gitti... İyi TD, iyi taktisyen ama adam yönetimi konusunda malesef koskoca bir sıfır...

Beşiktaş'tayken mesela özellikle Hakan Arıkan'ın kariyerinin sona ermesinin bir numaralı sebebidir benim gözümde. Keza o kadrodan Gökhan Zan, Aydın Karabulut, Gordon, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı vs. de hep adam yönetimini becerememesi yüzünden çok beklenilen ama çok çabuk harcanan adamlar kervanındaydı. Gerçi Gordon sonradan milli takımda as oyuncu oldu ama olsun asfsa

Ozan İpek halen çok iyi ama onunda disiplin problemleri var. Onu dizginleyebilecek bir hocanın elinde yine o senelerdeki haline rahatlıkla bürünebilir ama Volkan ve Sercan'in eskisinin yarısı olma ihtimali bile yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...