Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ha işte şöle canavar gibi "içinde uranyum varmıs kutuda yazıyo. uranyum zararlı" diye gelin. ne o öle "hızlı pişiyosa pistir" falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Cuce said: şimdi bilip bilmeden konusmıyalım. noodle zaten öle bizim makarna gibi kaynatılarak pişirilmez. sıcak suya koyarsın, kaynar suya koyarsın pişer. hızlı pişiyo olması katkı maddesi gerektirmez. ayrıca katkı maddesi varsa üstünde yazar okuyun işte. Ya tek kişilik hazır çorbadan feyzaldım ben, direkt içinde ne var diye okumadım. Noodle da yapıyorum ayrıca, ramen değilse haşlanmıyo zaten. Sonuçta susam yağında pişmesi gereken şeyi aynı kıvama 2 dkda su ile getiriyosun, o da normalde olacak bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 enjoy your cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 tetanos olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mr_Hand said: al pişmemiş noodleını kendin yap arkadaşım. mis gibin. bu "instant" denen hedelerde abuk subuk katkı maddeleri var 2 dkda sıcak suyla "pişmiş" oluyo bunlar sayesinde. sıkıntı noodle'da değil, instant ramen baya savaşta askerler yesin diye geliştirilmiş bişey ama o çorba tozlarında ne var kimse bilmiyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 L_Zero said: migrosta satılıyor mu bunlar yahu? Yup, hatta bardaksız versiyonlarıda var daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben genelde tozların yarısını koyuyorum, sonra düz noodle yaparken diğer yarısını vs ama genede pek tüketmemek lazım düzgün noodle yapması da zor bişey değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 animeyi kısın. makarna yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çok fazla koruyucu var. bi ara şu karidesli olanını yiyodum tee lisedeyken falan. ne zaman farkettim ki TURUNCU terliyorum bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bizim lisenin ordaki tekel satıyordu lan, sen diyince aklıma geldi. Ben yeşilinden yiyordum turuncusu acı diye. Ama yeşil terlediğimden bırakmıştım ben de (ay çok komiğim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 imamizer said: animeyi kısın. makarna yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 abi ramen iyi gerçekten baya bıraksan yerim görüş alanımdaki bütün ramen'leri. çin'de grupta aç kalmayan tek insandım, kilo falan almıştım. ben seviyorum, un, ekmek, erişte, ramen, pirinç, pirinç erişteleri falan tahıl sevgimi hiç bir diyetisyen öldüremez. yaşasın tahıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 gainer al 150 liraya 5kg günde tek ölçek alsan 25gr ölçeği 200 gün protein tozu al 150 liraya 2.3kg tek ölçek 25 gr 92 gün multivitamin al 75 liraya 180 tablet bundan da günde bi tablet 180 gün öğünde 1 ölçek gainer 1 protein tozu ile başla doymassan 2 ölçek gainer yaparsın. 3 ay gidersin böyle. daha pratik ayrıca. en azından içinde ne olduğunu biliyosun. 1.70 lik bu yemek 3 ay 153 lira gerçi al sana formül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Killer said: gainer al 150 liraya 5kg günde tek ölçek alsan 25gr ölçeği 200 gün protein tozu al 150 liraya 2.3kg tek ölçek 25 gr 92 gün multivitamin al 75 liraya 180 tablet bundan da günde bi tablet 180 gün öğünde 1 ölçek gainer 1 protein tozu ile başla doymassan 2 ölçek gainer yaparsın. 3 ay gidersin böyle. daha pratik ayrıca. en azından içinde ne olduğunu biliyosun. 1.70 lik bu yemek 3 ay 153 lira gerçi al sana formül bu mantıklı geldi bana. benim asıl derdim böyle beslenip kuvvetten düşmemek. yani enerjim yerinde kalsın ama pratik besleneyim öğlenleri. almam gereken ne varsa alayım o öğünde proteindir odur budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 msg kaynağı bu noodle lar. ama güzel. bi de bu çin değil, endonezya noodle ı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çok basit bir kural söyleyeceğim şimdi size. bozulmayan yiyecek zararlıdır. birçok koruma maddesinin nasıl test edildiğini falan biliyorum malesef. çokçokçok basit anlatacağım. maddeyi yüzde 5 koyup veriyor fareye ölmüyor yüzde 6 koyuyor ölmüyor yüzde 7 koyuyor mefta. diyo ki yüzde 7 öldürücüdür o zaman yüzde 6 koyabiliriz. ve fakat bütün koruyucu maddeler senin böbreklerinde birikme riski var. bu tip yiyecekleri çok tükettiğinizde farkedersiniz zaten bi yanmalı işeme durumlarını falan. eğer pratik çabucak beslenmek istiyosan hemde dengeli olsun diyosan kaynat 2 tane yumurta. öğlen soy onu ye üzerine 2 tane elma ye süt iç mesela. yumurtalı ciğerli pattiz salatası mesela yapımı en kolay şeylerden birtanesi. yarım saatte 3 gün yetecek kadar yapabilirsin. yap koy kaba götür yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 gaz maskesi dagit da etrafindakiler olmesin sen onu yerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bozulmayan yiyecek genellemesi yapma. annanelerimizin süt zehri alırından bi farkı yok şu cümlenin. bal.. direkt 1000 sene tut gene bozulmuyor. kristalizasyon gözükür şeker yapısından ama bozulmaz. pastırma gibi kurutulmuş etler, vakumlanmış oksijenle irtibatı kesilmiş yiyecekler uzun süre dayanır doğru saklama koşullarında. doğru cümle, kimyasal yollardan ömrü uzatılmış yiyecekler zararlıdır olacak ki; onada tam olarak doğru denemez. şu anda piyasada yiyeceklerin içerisine konan her kimyevi maddenin doz aşımı, zararlı olacağı miktar biliniyor. yeni olan maddeler zaten konmuyor. ilk FDA bakıyor. onaylarsa bizim sağlık bakanlığıda bi bok bilirmiş gibi bide kendileri bakıp onaylıyor. çoğu zaman FDA da belirtilen doz aşımı ne hikmetse aynı oluyor. fareyle falanda test edilmiyor :) fdsajhgdahjgsa bu koruyucu maddelerin hepsinin belli bir dozdan sonrası vücuda zararlı. karaciğer, böbrek yetmezliğinden ölüme kadar yolu var. o dozuda şu şekilde ayarlıyorlar: istatistik olarak ellerinde 1 sene içerisinde normal bir tüketicinin tükettiği kola miktarı (200 lt diyelim)var bunların. ve kolanın içerisindeki koruyucu maddenin doz aşımı 100mg da oluyorsa. %10-20 pay bırakarak 200 litre kolada 100mg o (koruyucu, renklendirici artık ne lazımsa) maddeye limit getiriyorlar. kısaca her ne olursa olsun, yediğin noodle da olabilir başka bişeyde, (içerisinde koruyucu, renk düzenleyici vs olan) aşırı tüketiyorsan zararı var. karaciğerine özellikle. içerisindekilerin zararlı olup olmadığı hesaplanırken her öğün noodle yediğini göz önünde bulundurmuyorlar çünkü. daha doğrusu bulunduramıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çin tuzu var diye biliyorum içinde,zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çok basit anlatacağımın örneğiydi fare. bide çok bariz şeyler söylemişsin. ne demek istediğim belli bence. kurutulmuş etten veya baldan bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 meyveler de uzun sürelerce yenilebiliyor kurutulursa pestil falan onlar da baya dayanıyor bir de tuzda bekletilmiş fermente besinler var, balık turşusu, yumurta turşusu çok uzun süre dayanıyor baya bi yüzyıldır tüketiliyor. uzun süre bozulmayan ve zararlı ayrıca eski yemek diyince aklıma şey geliyor ama, tütsülenmiş etler. onlar baya trol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 diaboliq said: Killer said: gainer al 150 liraya 5kg günde tek ölçek alsan 25gr ölçeği 200 gün protein tozu al 150 liraya 2.3kg tek ölçek 25 gr 92 gün multivitamin al 75 liraya 180 tablet bundan da günde bi tablet 180 gün öğünde 1 ölçek gainer 1 protein tozu ile başla doymassan 2 ölçek gainer yaparsın. 3 ay gidersin böyle. daha pratik ayrıca. en azından içinde ne olduğunu biliyosun. 1.70 lik bu yemek 3 ay 153 lira gerçi al sana formül bu mantıklı geldi bana. benim asıl derdim böyle beslenip kuvvetten düşmemek. yani enerjim yerinde kalsın ama pratik besleneyim öğlenleri. almam gereken ne varsa alayım o öğünde proteindir odur budur. http://protein7.com/news/urun.php?s=urun-goruntule2&id=210 bunun bir ölçeği öğün yerine geçiyo genelde. 2 tane çaksan gayet yerinde olur. hem gainer hem protein ile uğraşmak istemessen. yanına da etinin püskevitleri falan güzel gider, suyla karıştır bunu yanında onu ye http://www.besinmarket.com.tr/karbonhidrat-gainer/dymatize-super-mass-gainer-cikolata-5450-gr gainer dediğim şu, 2 siteye baktım senin için stokta yok diyo. bunu bulcan alcan 150 falan olması lazım bunun ya da bunu alabilirsin hardline türk markası iyidir, zaten body buildingle falan bi işin olmadığı için uç değerlere ihtiyacın yok http://www.hardlinenutrition.com/PROGAINER,PR-19.html yanına protein tozu bu http://www.hardlinenutrition.com/100-WHEY,PR-29.html multivitamin de şunu alıcan http://www.protein7.com/news/urun.php?s=urun-goruntule2&id=323 180 tablet zaten düşün gerisini sfgsd kafan rahat olsun. evde de 5-10dk şınav mekik çek 2 gram da kas alırsın gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 noodle virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ismar'larda bile var. ben beğeniyorum zararlı mı bilmiyorum da. evde yiyecekseniz kutu almayın pahalıya geliyor, paketleri yarı fiyatı aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar