ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 telefon sıralaması şöyle bence xpreia z = htc one > iphone 5 > s4 > iphone 4s > s3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sony ile htc yer değiştirmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 eşit yazdım zati fark etmez o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 xperia Z güzel telefon. Hiç lafım yok. ama HTC one > Xperia Z. fanboyluk gibi olacak ama HTC bu sefer yapabileceğinin en iyisini yapmış. Ekranı, bodysi, software'i süper olmuş. iphone 4'ün kasası çok güzeldi mesela çıktığında bu iphone 4'ten de daha bi olmuş hissi var. Telefon alacaksanız, hele hele 2k gibi bir parayi vericem diyosanız bi tane HTC one'ı görün. Hatta şansınız varsa yanyana bakın diğerleriyle. Ben de sıralamamı yapayım. iphone'u hiç koymuyorum. Onu değerlendiremiyorum. HTC One > Xperia Z > S4 > Nexus 4 ya da belki Nexus 4'ü Z'den sonraya da koyabiliriz bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 galaxy s kullanıyorum baya araştırmıştım htc one alıcam bende sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sair burada; "Htc ye 2k verin ve seneye 800 liraya satmaya calisin" demek istemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kullandigi telefonu bi süre sonra satmaya çalışan mı var ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bi cihaz tercih ederken uzun vadede 2.el fiyatının nasıl bir onemi var abi? iphone dısında hangi cihaz 1 yıl sonra iyi fiyata alıcı buluyor ki? iphone'nun da adı var diye 2.el fiyatı yüksek. bende HTC sensation vardı ben sattım Esh'in dedigi fiyata aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben aile uyelerine veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hiçbir özelliği yoksa bile iphone'un daha güzel bir tasarımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 iphone'un her özelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 iphone'da tek kıl olduğum nokta dosya aktarım kısmı. internetten indirdiğim ıvır zıvırı atmak istiyorum tele attırmıyor ya da ben yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ha o konuda ben de kırgınım ama itools adlı program direkt her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kullandiginiz telefonları sanki bir böbreğiniz gibi savunmanız çok değişik geliyor bana arkadaşlar kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ya bi kes emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 lan duyan da telefon ile hücre inceliyorsunuz sanacak. ne yapıyorsunuz abi siz yok üç piksel azmış yok stabilmiş. merveye aslıya mesaj atıyorsunuz, mekana hanım çağırıyorsunuz abik gubik fotoğraflar çekip paylaşıyorsunuz bi de haber stalklıyorsunuz. uydu mu idare ediyorsunuz abi 2 milyar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sanssizsansli said: ya bi kes emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ShadowFax said: bi cihaz tercih ederken uzun vadede 2.el fiyatının nasıl bir onemi var abi? soyle onemi var, birinde 2200'e alip 1500'e satinca 700'e kullanmis oluyorsun. digerinde 2000'e alip 800'e satinca 1200'e kullanmis oluyorsun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bozulana kadar kullaniyosak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 2200e kullanmış oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 aquila said: bozulana kadar kullaniyosak? tebrikler fakirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mum_Chamber said: aquila said: bozulana kadar kullaniyosak? tebrikler fakirsiniz Fakir: Ünlü iş adamı Nevzat Demir, neden 16 yıldır Nokia 3310 kullandığını açıkladı http://www.haber8.com/ekonomi/unlu-isadami-hala-nokia-3310-kullaniyor/haber-178270 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 S4 > all, son nesilde durum bu. Bir süredir kullanıyorum, 2 minor şey dışında hiçbir falsosunu görmedim. Onlar için de firmware update gelir kısa zamanda. Diğer rakiplerine fark atıyor, internetten iZombie'lerin yazdığı incelemelere kanmayın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 2013'ün yarısı bitiyor, hala iphone'da swype yok, daha birşey söylemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hangisini istiyosan onu al. daha iyisi diye birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar