Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hedef 2023 büyük sürpriz

Tarumar

Öne çıkan mesajlar

Tarumar said:

bu arada atatürk elbette böyle bir şey yazmamıştır ama halifeliği böyle yedirme projesi bu. bakın atatürk te destekliyor diye baksana konuda birisi hemen atlamış bile halifelik gelsin diye. köylere kasabalara bu haber yayılsa sevinçten çıldırırlar.

Peki gerçekten böyle birşey varsa , ne olur sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

Tarumar said:

kuddusi stayla bir konu açıyorum.

kaynak falanda yok tamamiyle spekülasyon.

tayyip geçen senelerde 2023 büyük proje diye konuşuyordu hatırlarsanız. işte şimdi o konuşulan büyük sürprizin halifeliğin geri getirilmesi olduğu konuşuluyor buna sebep olarakta atatürk bir mektup bırakmış ve 2023 te halifeliği geri getirin yazıyormuş.

aslına bakarsanız pek uçuk bir düşüncede değil. şu anda bir toplum mühendisliği var devamlı olarak ahlak tartışmaları olsun alkol ve sigara kısıtlamaları olsun, suriyede esad ın düşürülme isteği olsun buna işaret olabilir. bir halife seçilirse sünni ülkeler buna sıcak yaklaşacaktır ama şiiler bunu kabul etmeyecektir.

yavru...o kadar tartışıyoruz,insan azıcık feyz alır, kuddusi stayl mtayl değil açtığın konu. kaynaksız bu tür konuları açmam.

heee...yazının geri kalanı da saçma ötesi...Atatürk gibi kudretli bir önder ille de halifelikten bir fayda olacağına inansa neden kaldırsın ortadan? adam bu dünyaya evlat bile bırakmamış; bu, zekasından şüphelenmekle çok haklı olduğuma inandığım millet, yerine onu geçirir diye. gelecekte tayyip gibi bir adamın bu ülkenin başına halife olma ihtimalini düşündüğü an bile hilafeti kaldırmasına yeterlidir.ne ki 2023'e böyle bir miras bıraksın?

edit: ahahaha...bombaymış lan senin bu yazdığın mesaj. şimdi anladım mesaj-konu başlığı açmak yerine benim ve başka bazı arkadaşların açtığı her mesaja gelip neden saldırdığını.kolay çünkü saldırmak ama zor çünkü kendini ifade edebilmek,bir şeyler anlatabilmek. ifadende ki anlatım bozuklukları bile efsane.

neyse,şunu fark ettim şimdi. halife seçilirse sünni ülkeler buna sıcak yaklaşacaktır demişsin ya; sana hiç öğretmediler mi osmanlı halifesinin CİHAT ÇAĞRISI'nı sünni müslümanların sallamadıklarını. Atatürk'ün hilafeti kaldırması her bakımdan bir gereklilikti çünkü adı var,kendi yok bir kurumdu.

sen böyle birkaç başlık daha aç. aça aça öğreneceksin kendini ifade etmeyi. aslan kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya birader...benim için anket manket düzenliyorsun. açtığın anketin sonucunu bile yorumlayamıyorsun, ondan sonra forumun en büyük luzırı muzırı konuşuyorsun. sen takıl bana,devam et benimle tartışmaya. edebiyat, haber analizi, gerçekler...öğretirim sana.

heee. bu arada konu başlığı açmaktan da çekinme. hep eleştir eleştir,nereye kadar? B)-

edit: ezmeye çalıştıysa mı ?

Sosyal ağlarda paylaş

atatürk, gizli vasiyetinde öldükten 50 yıl sonra lich lord olarak raise edileceği ayini anlatmış. kenan evren 1988'de vasiyeti okumuş ama undeadlerden korktuğu için "o zamana kadar nasılsa ölürüm" diyerek vasiyeti bi 25 yıl daha saklansın diye kasaya geri kilitlemiş.

tarih 2023 değil 2013'tür. hazırlıklı olun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...