barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nilly said: barbu said: beyler 0ne tam anlamıyla başlamadıysa da bize laf sokmaya çalışıp cool takılmaya çalıştığına göre kız bunlar. doğru alarm. rahat olabiliriz. Laf sokmaya, cool takılmaya çalışmasam da incisözlükte ifşa olmamış hesabıma rağmen bu sohbetin benim pireli mesajım sonrası oluşmasını sevdim ben. İlgi ya da prim toplama peşinde değilim. Yazdıklarınıza sizin kadar gülüyorum. Pazar akşamı bilgisayar başında kaldığıma ve zamanın bu kadar çabuk geçtiğine inanamıyorum. Varolun! :) neden alındın nisancım. ben onu 0ne a söylemiştim oysaki. Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 senko said: ingilizce kullaniyorum do you want me to teach you my best english? no need to pay, its free for you cutie.. Alıntıla
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 abi... kapatiyorum forumu izninizle Alıntıla
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 0ne said: senko said: ingilizce kullaniyorum do you want me to teach you my best english? no need to pay, its free for you cutie.. Neden bunu yapıyorsun ki kendine, hoşuna mı gidiyor milletin seninle dalga geçmesi ben anlamıyorum ki. Milletin seninle dalga geçtiği cümlelere mi odaklanıyorsun nedir? Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 barbu said: nilly said: barbu said: beyler 0ne tam anlamıyla başlamadıysa da bize laf sokmaya çalışıp cool takılmaya çalıştığına göre kız bunlar. doğru alarm. rahat olabiliriz. Laf sokmaya, cool takılmaya çalışmasam da incisözlükte ifşa olmamış hesabıma rağmen bu sohbetin benim pireli mesajım sonrası oluşmasını sevdim ben. İlgi ya da prim toplama peşinde değilim. Yazdıklarınıza sizin kadar gülüyorum. Pazar akşamı bilgisayar başında kaldığıma ve zamanın bu kadar çabuk geçtiğine inanamıyorum. Varolun! :) neden alındın nisancım. ben onu 0ne a söylemiştim oysaki. Üzerime alındım alenen. Nasıl da anlamlandırmaya meraklıymışım. Alıntıla
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 moriarty said: An Lor Xen wis quas amk Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Adres verin gate açıyorum Vas Rel Por Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 0ne said: senko said: ingilizce kullaniyorum do you want me to teach you my best english? no need to pay, its free for you cutie.. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdhqa77Rrr1qedbmpo1_400.gif Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 0ne said: senko said: ingilizce kullaniyorum do you want me to teach you my best english? no need to pay, its free for you cutie.. http://i.imgur.com/QEIzpqF.gif Alıntıla
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mery said: Nilly, biz kacalim:) An Lor Xen Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 1 haftalık birikmişliğimi atayım dedim, cya next sunday. Alıntıla
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nilly said: Mery said: Nilly, biz kacalim:) An Lor Xen bravo benim büyücü kadınım. şimdiden öğrenmeye başladın. Alıntıla
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 haci kacip bana geliyorlar yalniz Alıntıla
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 zararsız görmüşlerdir panpa Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 0ne said: senko said: ingilizce kullaniyorum do you want me to teach you my best english? no need to pay, its free for you cutie.. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/05/no-thanks.gif Alıntıla
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 şu mal başlıklar en azından yeni gifler görmemizi sağlıyor ahaha Alıntıla
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 0ne said: senko said: ingilizce kullaniyorum do you want me to teach you my best english? no need to pay, its free for you cutie.. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/86114_700b.jpg Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.