Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Merhaba arkadaşlar 2 net soru sorucam toplamda 3 cevap bana yeterli. animeleri izleyebileceğim bir site tarzı bir şey var mı? japonca olmasın :P death note izledim en sevdiğim karakter L ona göre starter bir şey önerebilir misiniz? hani bu konuya çok vakit harcamanıza gerek yok, 2 cümle yeter :) max 2 kişiden aynı şeyi duysamda yeter vaktinizi almak istemiyorum, bakındım biraz ama şeyapamadım ben ondan soruyorum. ha birde akuma vardı bizim iskenderunda görüşmüştük o buralarda mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.animefreak.tv/book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 eyv elma, türkçe altyazı hayal sanırım? ingilizcede sıkıntı değilde yorar mı diye düşünmüyor değilim hoş bir şey olmaz, ee ne izleyeyim? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 code geass'tan yardır sonra steins;gate izle şu liste de işini görür http://myanimelist.net/anime/1535/Death_Note/userrecs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.turkanime.tv/ http://www.dizi-mag.com/animasyon-dizileri-izle.html buralardan tr altyazılı izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lectre said: eyv elma, türkçe altyazı hayal sanırım? ingilizcede sıkıntı değilde yorar mı diye düşünmüyor değilim hoş bir şey olmaz, ee ne izleyeyim? ^^ bleach izle abi, türkce altyazı var bazı dizilerde ama sorunlu olabilir, bleach ve naruto iyi gelir,one piece de gayet zevkli. ben burdan ing alt yazı ile izliyorum, ille türkce diyorsan download yapcaksn torrentten,divxplanette TR alt yazı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 tamam o zaman şimdi 1 bölüm bleach + 1 bölüm code geass izleyeyim yatmadan :) fma nasıl iyi mi? full metal alchemist, bir arkadaşım övmüştü baya bilemedim onuda izleyeyim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 güzeldir fma serisi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 code geassa başladım şimdilik 3 bölüm oldu sardı gibi güzelmiş bu anime işi :) iyi iyi sevdim bak, step 2 sc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fma'da güzel seri bende brotherhooda başlayacam bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 naruto, bleach, code geass izleme. one piece izleyebilirsin ama ona dedikasyon lazim bayagi. 597. bolumde su an :D Gintama Cowboy bebop GITS: SAC FMA GTO Death note Basilisk Steins;gate Trigun Psycho pass bu benim top 10 listem. death note'u izlemissin zaten. hepsinin genre'i iyi kotu farkli. asagidan yukari dogru git. bunlarin disinda jormungand, baccano, rurouni kenshin, danshi koukousei no nichijou tavsiye ederim. ama bunlardan hangisini turkce altyazi bulursun onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 baccano izleyebilirsin entry leveldır iyidir bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 claymore u tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Osirix said: baccano izleyebilirsin entry leveldır iyidir bayağı kesinlikle katilmiyorum. karakter fazlasi ve hikayenin daginikligi sebebiyle ilk izledigim anime'lerden biri olsa hic begenmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 codegeass r1 r2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 turkanime.tv'de yukarda verilen animelerin hepsi türkçe altyazılı olarak var. ben de ordan izliyorum. abv sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 16 bölüm bleach 10 bölüm code geass izledim şimdilik, iyi gidiyor ikiside, bleach biraz.. hmm bilemedim ama iyi ya, hepsini izleyeceğim hahaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Darklight1903 said: naruto, bleach, code geass izleme. one piece izleyebilirsin ama ona dedikasyon lazim bayagi. 597. bolumde su an :D Gintama Cowboy bebop GITS: SAC FMA GTO Death note Basilisk Steins;gate Trigun Psycho pass bu benim top 10 listem. death note'u izlemissin zaten. hepsinin genre'i iyi kotu farkli. asagidan yukari dogru git. bunlarin disinda jormungand, baccano, rurouni kenshin, danshi koukousei no nichijou tavsiye ederim. ama bunlardan hangisini turkce altyazi bulursun onu bilemem. bence code geass gerçekten iyi gidiyor, hani çok tecrübesizim anime konusunda ama, konusu olsun işlenişi olsun çok hoşuma gitti ne bileyim. cga laf yok! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 code geass goygoy ya. 50 bolumde 1 tane iyi bolum var. degmez izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Darklight1903 said: Osirix said: baccano izleyebilirsin entry leveldır iyidir bayağı kesinlikle katilmiyorum. karakter fazlasi ve hikayenin daginikligi sebebiyle ilk izledigim anime'lerden biri olsa hic begenmezdim. evet ama tipik anime klişelerinden uzak olduğu için a ile b'yi bir araya getirebilen herkes izleyebilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar