Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar 2 net soru sorucam toplamda 3 cevap bana yeterli.

animeleri izleyebileceğim bir site tarzı bir şey var mı? japonca olmasın :P

death note izledim en sevdiğim karakter L ona göre starter bir şey önerebilir misiniz?

hani bu konuya çok vakit harcamanıza gerek yok, 2 cümle yeter :) max 2 kişiden aynı şeyi duysamda yeter vaktinizi almak istemiyorum, bakındım biraz ama şeyapamadım ben ondan soruyorum.

ha birde akuma vardı bizim iskenderunda görüşmüştük o buralarda mı hala?
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

eyv elma, türkçe altyazı hayal sanırım?

ingilizcede sıkıntı değilde yorar mı diye düşünmüyor değilim hoş bir şey olmaz, ee ne izleyeyim? ^^

bleach izle abi, türkce altyazı var bazı dizilerde ama sorunlu olabilir,

bleach ve naruto iyi gelir,one piece de gayet zevkli.

ben burdan ing alt yazı ile izliyorum, ille türkce diyorsan download yapcaksn torrentten,divxplanette TR alt yazı var
Sosyal ağlarda paylaş

naruto, bleach, code geass izleme. one piece izleyebilirsin ama ona dedikasyon lazim bayagi. 597. bolumde su an :D

Gintama
Cowboy bebop
GITS: SAC
FMA
GTO
Death note
Basilisk
Steins;gate
Trigun
Psycho pass

bu benim top 10 listem. death note'u izlemissin zaten. hepsinin genre'i iyi kotu farkli. asagidan yukari dogru git.

bunlarin disinda jormungand, baccano, rurouni kenshin, danshi koukousei no nichijou tavsiye ederim.

ama bunlardan hangisini turkce altyazi bulursun onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

naruto, bleach, code geass izleme. one piece izleyebilirsin ama ona dedikasyon lazim bayagi. 597. bolumde su an :D

Gintama
Cowboy bebop
GITS: SAC
FMA
GTO
Death note
Basilisk
Steins;gate
Trigun
Psycho pass

bu benim top 10 listem. death note'u izlemissin zaten. hepsinin genre'i iyi kotu farkli. asagidan yukari dogru git.

bunlarin disinda jormungand, baccano, rurouni kenshin, danshi koukousei no nichijou tavsiye ederim.

ama bunlardan hangisini turkce altyazi bulursun onu bilemem.

bence code geass gerçekten iyi gidiyor, hani çok tecrübesizim anime konusunda ama, konusu olsun işlenişi olsun çok hoşuma gitti ne bileyim.

cga laf yok! ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

Osirix said:

baccano izleyebilirsin
entry leveldır iyidir bayağı

kesinlikle katilmiyorum.

karakter fazlasi ve hikayenin daginikligi sebebiyle ilk izledigim anime'lerden biri olsa hic begenmezdim.

evet ama tipik anime klişelerinden uzak olduğu için a ile b'yi bir araya getirebilen herkes izleyebilir bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...