inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 O vortex'i bok mu var aldılar halen anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Warp Prism'i upgrade'li hızıyla başlatmayı deniyorlar: http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/8920191947#1 Deathball oyun tarzını biraz da olsun değiştirecektir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bu herifi Idra'ya vericen, ağzını burnunu kıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/8920191947#1 PROTOSS BUFF YOLDA default upgrade speed researched Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 güzel buff MOAR DT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuAriEs Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bir kişi de çıkıp aga bu medivac boost'u nedir? dememiş.hayret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ahaha öküz buff olmus. bari acclerationı default böle olmasa. gelsin immortal droplar artık. hep içimde kaldı zaten swarmhostları immortal dropla temizlemek artık bi denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Çok bir şey değiştirmez.2 drop yapacağına 3 drop yaparsın maçta total.Devede kulak bu buff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Oh be. Oh be sonunda yani. Bıktım abi deathball protoss'tan, az daha terran'a geçiyodum, bu ilaç gibi oldu. Ben de drop yapıcam, ben de harasslıcam ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 !summon Oymanq said: bak kim gelmiş BuAriEs said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 çok saçma bi buff hiç bir işe yaramıcak sadece all in vs. güçlendirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bence oyun çok dengesiz, çünkü ben çok yeniliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ms core iyi, hatta oyunun başı için baya lazım bence. ama ms abes. sadece kapışma anında 3-5 saniye kazandırıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 BuAriEs said: bir kişi de çıkıp aga bu medivac boost'u nedir? dememiş.hayret.. Geldiğinde dediydik onu merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 medivac buff geldiğinde baya extreme gelmişti çünkü yanında bi de healing rate'i de arttıran buff vardı. şu anki buff öyle extreme değil ya. millet de alıştı biraz, daha iyi savunuyorlar. david kim'in dediği bu olay doğru. bir buff/nerf geldiği zaman bunun yerinde olup olmadığını oyuncuların alışma döneminden sonra gözlemlemek gerekiyor. o yüzden swarm host'a da dedim ben, eğer böyle devam ederse değişmeli diye. ama belki de bir çözüm bulacak protoss oyuncuları bu taktiğe karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuAriEs Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 inyormaynd said: Geldiğinde dediydik onu merak etme. Doğrudur.Yeniyim ben : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 -Deno- said: bence oyun çok dengesiz, çünkü ben çok yeniliyorum o senin dengesizliğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sen bana cevap veremezsin, gelmiş geçmiş en başarılı sc oyuncusuyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 dropu arttırmaz. droplıycak ğnite yok cünkü. combatta daha cok kulalnılmasını sağlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Viking'ler artık daha yavaş olacağu için TvP'de Collosus drop açılışları görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Jim_E_Rustler said: Oh be. Oh be sonunda yani. Bıktım abi deathball protoss'tan, az daha terran'a geçiyodum, bu ilaç gibi oldu. Ben de drop yapıcam, ben de harasslıcam ulan. yine deathball yapacaksin heyecanlanma hiç. combatlarda kullanir iste prolar cani azalan colossuslari immolari kacirmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Valla kimse kusura bakmasın çatır çatır droplarım engagement sırasında röhöhö diye. en kötü Ramp FF'lersin, bildigin protoss için tricklerin önünü açtı şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar