Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft balance sorumlusu sonunda konuştu


Oymanq

Öne çıkan mesajlar







State of the game adlı programa katılan david kim çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Wol hakkında


Wings of liberty Hots'a göre balanced bir oyun değildi. Özellikle son zamanlarda zerg güçlüydü. infestor - spine - broodlord oyunu kitliyordu. Fakat hots'tan memnunuz.




Hellbat hakkında

Hellbat'in güçlü olduğunu düşünmüyorum ama her ırka karşı bu taktik kullanılmaya başlarsa nerf düşünebiliriz




Swarm host hakkında

Swarm host en büyük hayal kırıklığımdır



Tempest hakkında

Hots'ta çıkardığımız en güzel ünitedir.




Oyunda ki en kötü ırk?

incontrol: oyunda ki en kötü ırk hangisi? d.kim: terran incontrol: ne?? d.kim: pardon benim en kötü ırkımı sordun sandım!



Protoss oyuncuları hakkında.

Protoss oyuncularının turnuvalarda diğer ırklara göre daha az başarılı olduğu gerçeğini kabul ediyorum. Pro seviye de protoss diğerlerine göre güçsüz kalıyor diyebiliriz.



Patchler nasıl geliyor?

patch yapmadan önce uzun süre turnuvaları izliyoruz ve hemen karar vermiyoruz çünkü oyuncuların kararları çabuk değişiyor. hots çıktığında medivac çok hızlı ve droplar çok çabuk geliyor engillenemez diye feedback gelirken şimdi mothership core'un overcharge'ı güçlü diye feedbacklere alıyoruz. yani çabuk karar almıyoruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SC2'nin yapım süreci boyunca Lurker'ı onlarca şekilde denediler. SC2'de Lurker gibi bir ünite hiçbir işe yaramıyor. Swarm Host, ZvP ve ZvT'de Mech'e karşı işe yarıyor. ZvZ'de bile görmeye başlayabiliriz Muta-Ling'den uzaklaşıldığı için. Birçok durumda kullanılabilecek bir ünite. Daha az kullanılan tonla ünite var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Incontrol bu arada baya dalga geçti David Kimle. Late game de oracle işe yarasın diyince "bi fikrim var. dönüşüp bi robot olsun hiç bi işe yaramasın" felan dedi pasffs.
ama işte adamlar kendilerinde bi tame oluşturdu. Zerg üniteleri yavruluyo (broodlord swarm host infestor ) terran üniteleri dönüşüyo (viking hellipon). Protoss üniteleri bişi yapmıyo öle duruyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...