Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 State of the game adlı programa katılan david kim çarpıcı açıklamalarda bulundu. Wol hakkında Wings of liberty Hots'a göre balanced bir oyun değildi. Özellikle son zamanlarda zerg güçlüydü. infestor - spine - broodlord oyunu kitliyordu. Fakat hots'tan memnunuz. Hellbat hakkında Hellbat'in güçlü olduğunu düşünmüyorum ama her ırka karşı bu taktik kullanılmaya başlarsa nerf düşünebiliriz Swarm host hakkında Swarm host en büyük hayal kırıklığımdır Tempest hakkında Hots'ta çıkardığımız en güzel ünitedir. Oyunda ki en kötü ırk? incontrol: oyunda ki en kötü ırk hangisi? d.kim: terran incontrol: ne?? d.kim: pardon benim en kötü ırkımı sordun sandım! Protoss oyuncuları hakkında. Protoss oyuncularının turnuvalarda diğer ırklara göre daha az başarılı olduğu gerçeğini kabul ediyorum. Pro seviye de protoss diğerlerine göre güçsüz kalıyor diyebiliriz. Patchler nasıl geliyor? patch yapmadan önce uzun süre turnuvaları izliyoruz ve hemen karar vermiyoruz çünkü oyuncuların kararları çabuk değişiyor. hots çıktığında medivac çok hızlı ve droplar çok çabuk geliyor engillenemez diye feedback gelirken şimdi mothership core'un overcharge'ı güçlü diye feedbacklere alıyoruz. yani çabuk karar almıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 waay hayret "şu ana kadar iyi bir Protoss oyuncusu görmedim" de diyebilirdi. 2 yılın sonunda nihayet kabul etti protosun ezikliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Adam söyleyemiyor ama resmen oyunun-ünitelerin berbat olduğunu kabul ediyor. Ek: 16 kere güncelleme bir rekor mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 hay ağzını öpiim adamın, şu uzun oyunlardaki viper-swarm host kombosunun ağzını kırarız eğer çok fazla görmeye başlarsak demiş. bakalım rakipler çözemezse bu olayı nerf gelecek o zaman. sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 protos oynayan adam ne kadar hızlı oynuyorsa ırk raciali olarak o kadar ekstra bir katkısı olsun, dengelensin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sabonis said: hay ağzını öpiim adamın, şu uzun oyunlardaki viper-swarm host kombosunun ağzını kırarız eğer çok fazla görmeye başlarsak demiş. bakalım rakipler çözemezse bu olayı nerf gelecek o zaman. sevindim. viper swarm host için dememiş hellbat için demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bi daha dinle bence =) hellbat için dr diyor ama swarm host için de diyor. Ki bu 1 hafta önce yapılmış o zamandan beri de sık sık gördük swarm host play. Biraz daha devam etsin de bari sıçsınlar ağzına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 terran tech açılırsa iyi gidiyoda. mmm swarmhostun üstünden geçiyo. bence de değiştirilsin daha değişik çaksın. Swarm host gitsin Lurker gelsin. Swarm host out Lurker in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ben oynamıyorum bu arada sırf izliyorum bayadır. O açıdan yaklaşıyorum hem sıkıcı hem de biraz fazla güçlü gibi geldi bana. Ama genellikle toss'a karşı gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Sawrm host sadece protossa güçlü. o yüzden lurker gelmeli çok mu şey istiyorum bizim zerglerin drop yapmaya güzel bir unitimiz olur bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 evet zerg'de drop play görmüyoruz hiç... nydus da hiç kullanılmıyor ya. onu biraz düzeltmeleri lazım belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=352106 bide böyle bişey buldum milletin görüşleri aynı fikirde olan sadece ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bane drop yapın abi en guzel drop bole ikinci dunya savası modeli arkada ride of the valkries calarken bole overlorddan dokulen baneling modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 SC2'nin yapım süreci boyunca Lurker'ı onlarca şekilde denediler. SC2'de Lurker gibi bir ünite hiçbir işe yaramıyor. Swarm Host, ZvP ve ZvT'de Mech'e karşı işe yarıyor. ZvZ'de bile görmeye başlayabiliriz Muta-Ling'den uzaklaşıldığı için. Birçok durumda kullanılabilecek bir ünite. Daha az kullanılan tonla ünite var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bir ara nydus swarm-host çok yapılıyordu da fazla tutunamadı nedense.Çabuk pes etti galiba zerg oyuncuları.Lurker geri gelebilir çok üzerinde durduklarını görmedim blizzard'ın.Sağlam bir revize olmak ister tabi orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Incontrol bu arada baya dalga geçti David Kimle. Late game de oracle işe yarasın diyince "bi fikrim var. dönüşüp bi robot olsun hiç bi işe yaramasın" felan dedi pasffs. ama işte adamlar kendilerinde bi tame oluşturdu. Zerg üniteleri yavruluyo (broodlord swarm host infestor ) terran üniteleri dönüşüyo (viking hellipon). Protoss üniteleri bişi yapmıyo öle duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Protoss unitler delikanli. Delikanlı adam yavrulamaz, bir ona bir buna dönüşmez, neyse odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 e yanı oyunun olayı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 mothership core hızı arttırılsın oracle'a mekanikleri kilitleyecek alan etkili bir güç getirilsin stalkerin hakkı 120 hp + 40 shield olsun anca kendine gelir toss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ben ümidimi kestim artık.En başta yapmaları gereken şeyleri sene sonra yaptılar ettiler bu saatten sonra david kim'in kalkıp bufflayacak bir şey getireceğini sanmıyorum.Getirse bile bir ay sonra geri alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben adamların zamanında yer altından gidebilen baneling'i düşünmelerine inanamamıştım ben ya. böyle bir şeyi nasıl düşünürler yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Roach/infestor gidiyor baneling neden gitmesin diye yola çıkmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 amama burrow move baneling kadar imba bişi olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ms core güzel su anda. ms'in kendisi biraz garip oldu. onun dısında stalkerın olayı bu işte 80/80 bi arada cılgın bi rchon stalekr buildı bulucak diye bekliyoruz 3 yıldır. bulunur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ms ın kendısı cıdden gereksiz bir hale dönüştü ona bi ayar çeksinler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar