imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yada copry batırsa kendine iğneyi oracıkta blankaya dönüşşe saçlarda müsait kırmızı hem. sonra sekuya verse ceyranı.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kerpeten kullandırtmayın yalnız üzülürsünüz sonra
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Xaenin said: Şöyle bi tüp nitrous oxide bağlasa da keyfimiz yerine gelse ya. 1 tüp mü? bütün paticiğe yeter 1 tüp
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 E tamam işte ben de kendime istemiyorum zaten, herkes niyetlensin.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 güzel olur da NO yok dişte, anestezist bulmamız lazım ; 1 adım öne çıksın varsa.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 NASIL YOK GÜLME GAZI DİYE KANDIRIYORLAR MI?
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 gülme gazını solutmak için bi de uzman mı olmak lazım? bi de maaş veriyorlardır anestezist diye allah bilir. herbal life satan ev kadını daha uzman ondan.
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sequyu neyle döversen döv adam olmaz.
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Rasmon said: sequyu neyle döversen döv adam olmaz. Lan niye aramıyorsun yapşak?
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 BabacumMostors said: hebrew life HERBEL WİFE
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 interperez said: Noyzura said: spiritual dövmek istiyorum. tinto brass gibide olabilir. Bedenin görünen ruhun ve ruhun görünmeyen bedenin. Döverken tüm benliğini kullanmanın yollarını keşfetmek için bolcana pratik yapmalısın .
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bingildak said: Noyzura, cidden öyle bir olay var mı? Spiritüel olarak birini pataklayabiliyor muyuz? Veya biliyor musun, biz yapamayız da. Mesela mental olarak adamı yorup, uykusunu rahatsız edip, ne bileyim ruh haline darbeler indirebiliyor musun? Mesela erkekliğine yönelik spiritüel saldırılar mümkün müdür? İlizyon, hologram veya haladan tavsiye alarak büyü kategorisinde? Eğer mümkünse gereksinimler nedir? Mesela ben imam'a karşı böyle bir saldırıda bulunmak istesem veya Mortis'e karşı neye ihtiyacım olur? IP adresi ile yapamayız değil mi? Nasıl çalışıyor bu sistemler? evet böyle şeyler mümkün. bu konuda ustalaşman ya da bir büyücüye gitmen gerekli.
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ulan haftalardır pipi gibi geziyorum demek spiradwtüel olarak dayak yedim, başka açıklaması yok
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 @Noyzura : önerebileceğin biri var mı abi? voodoo doll tarzı şeyler arıyorum. böyle çok uzun süreli hazırlık gerektirmeyen ve anlık tepkimelere sebep olacak bir şey. mesela TS'de "abi kesmeyin yazık" falan dediklerinde böyle batırayım içinde hissetsin acıyı istiyorum. içindeki carebear'i öldürmek istiyorum.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 boşver gül geç en güzel çözüm budur. verdiğin her acıyı kendinede bulaştırırsın haklı da olsan haksızda .. kendini içine soktuğun enerji titreşimleri senin gerçekliğinde de tezahür eder.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 benim içime de girecekse olmaz abi zaten o iş, adama girecek şeyin benim içimde ne işi var. vazgeçtim.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hemen girmiyor ama sıkıntıyı patlatıyor elbet. dediğim gibi gül geç. hayatta en önemli şey ne olursa olsun ya da seni ne kadar kızdırırlarsa kızdırsınlar kendi enerji titreşiminin kalitesini korucaksın. Enerji titreşim kalitesi iyi olduğu sürece cennette gibi olursun ve işlerin rast gider. Günlük yaşam hissiyatının çoşkusu , tatlılığı güzel hissettirir. Enerji titreşim kaliteni ona buna gider yaparak ya da kafaya takarak geçirirsen şartların ne kadar iyi olursa olsun bi cenabetlik üstüne yapışır. En sevdiğin yemeği yerken bile lezzetini olması gerektiği kadar iyi alamazsın. Kafan döner durur saçma salak düşünceden bir diğerine. Sıkma tatlı canını yani ;) kimse buna değmez.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sen bizim darkfall gruplarına katılsana akşam ya iddia ediyorum gelirsen bizim loot verme oranımız çok ciddi oranda düşer. kapışmana falan da gerek yok TS'de dur yeter.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 copry said: güzel olur da NO yok dişte, anestezist bulmamız lazım ; 1 adım öne çıksın varsa. döverek bayıltırım. doğal aneztezi TISSSSSSSSSSSSSSSSS
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Sen şu böceklerden bişi elde etmeye bak yazık ellerini harabetme
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bi dönem böcek aldım ben ya. yılan zehri çalışıyorum ben 2 senedir asıl tezim mezim araştırmam komple onun üzerine. kaç sene kik boks yaptık döverim. az biraz amerikan futbolu oynadım receiver olarak fena koşmuyorum dövemezsem kaçarım. yakalanırsam zehir tükürürüm. arazi çalışmalarında dağda bayırda kalacağımız zamanlar için pompalı tüfek kullanmayı biliyorum. vurur öldürürüm. türkiyenin en zehirli yılanlarını koruyucu eldiven dahi giymeden çıplak elle dalıp tutacak reflekslere sahibim. DÜNYAYI KURTARACAK AKLA SAHİBİM. AKIL ZENGİNİYİM. bir sürü satranç madalyam var fen lisesi mezunuyum bilim adamıyım at gibi zekiyim falan. gerçekten çok ölümcülüm ya. ağzını burnunuzu kırarım hepinizin. eritrositlerinizi parçalarım akıllı olun. ben villian olacağım ya. inanılmaz bir herifmişim şimdi. okuyunca farkettim. ya bide saçma sapan yakışıklı ve karizmatik bir adam olduğumu düşünürsek tek engel önümdeki finaller ve tez. şu tezi finalleri vereyim çok değişecek buralar çok. akıllı olun
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 peynirin zayıf noktası bacakları tekme atıp kaçın o ölür kendi kendine
Öne çıkan mesajlar