cantug Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 izlemeye gelsene... ve ordada de aynı şeyi lütfen.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://gifs.gifbin.com/092011/1316539764_mma_kicking_fail.gif
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Marty said: noyzura + ceto vs sipeyskek + imamizer bu kadar sevilmeyen adamın arasında ben niye varım ya??
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 in this topic http://n1305.hizliresim.com/19/u/ngrmr.jpg
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Jaegerjaquez said: abi bu fotonun mlp li olanı vardı ya onu bulana 1 tane jellbean
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 moriarty said: http://gifs.gifbin.com/092011/1316539764_mma_kicking_fail.gif oha herif panda
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 imamizer said: Marty said: noyzura + ceto vs sipeyskek + imamizer bu kadar sevilmeyen adamın arasında ben niye varım ya?? diversity
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Octavarium said: in this topic http://n1305.hizliresim.com/19/u/ngrmr.jpg koskoca marcusu ne hale getirmişler aksfad
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Holy said: liberal said: Kutulu. vursun bi kendimize gelek.kutuluyu bir böcek gibi ezerim ve dönüp arkama bakmam bile. Dizine sürterim 3 ay yeter o sana sdf
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Senkonun aazına aazına vururdum biraz daha az sevimli olsaydı. Net. Gerçi arada bir darp uygular gibi oluyorum yalan yok.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 liberal said: Kutulu. vursun bi kendimize gelek. Sana kıyamam canımsss
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 cantug said: Noyzura said: varsa pvp atmak isteyen saniyede 8 yumruk makinesi ayağınıza geldi ultimi açtığımda buna dönüşüyorum yere yatırdığım an ölürsün. HAHAHA adam boldlamış underline falan etmiş dramatik efekt katmak için.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Finklorpeyniri said: ÇETO Jim_E_Rustler said: Çok net Çetintaş. Her ırkçılık yaptıgında agzına bir tane vursan eninde sonunda adam olur. moriarty said: çeto sacrolash said: Çetintaş ağzını uüzünü kıradım var. olm dünya küçük. bir pati toplantısı falan olur. çıkarım karşınıza, "gelin lan" derim, "dördünüz gelin". o zaman "asdasmasdas asdafasadas, abi şaka yaptıydık,ahahahahahah,ahahahaha, otur biranı iç ve hatta gel abi,şerefe yapalım, ahahahahah" demeyin, kırarım ağzınızı, acımam. B)- edit: jim e hustler takma isimli yaratanın yarattığı... eğer bir tane ırkçı söylemim varsa istanbuldaki ilk pati toplantısında gelenlerin huzurunda yaptığım bu ırkçılıktan ve dolayısıyla şerefsizlikten dolayı özür dileyeceğim... ama yoksa şerefsizin en önde gidenisin.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Xaenin said: cantug said: Noyzura said: varsa pvp atmak isteyen saniyede 8 yumruk makinesi ayağınıza geldi ultimi açtığımda buna dönüşüyorum yere yatırdığım an ölürsün. HAHAHA adam boldlamış underline falan etmiş dramatik efekt katmak için. SAJKDAS
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 KuddusiMavra said: Finklorpeyniri said: ÇETO Jim_E_Rustler said: Çok net Çetintaş. Her ırkçılık yaptıgında agzına bir tane vursan eninde sonunda adam olur. moriarty said: çeto sacrolash said: Çetintaş ağzını uüzünü kıradım var. olm dünya küçük. bir pati toplantısı falan olur. çıkarım karşınıza, "gelin lan" derim, "dördünüz gelin". o zaman "asdasmasdas asdafasadas, abi şaka yaptıydık,ahahahahahah,ahahahaha, otur biranı iç ve hatta gel abi,şerefe yapalım, ahahahahah" demeyin, kırarım ağzınızı, acımam. B)- edit: jim e hustler takma isimli yaratanın yarattığı... eğer bir tane ırkçı söylemim varsa istanbuldaki ilk pati toplantısında gelenlerin huzurunda yaptığım bu ırkçılıktan ve dolayısıyla şerefsizlikten dolayı özür dileyeceğim... ama yoksa şerefsizin en önde gidenisin. Abi boş ver çoluk çocuk işte. Sonra Çetin, bebe dövdü diye arkandan laf ederler.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 xunn u dövücem büyük ihtimalle gördüğüm yerde.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 çetintaş xunnu dövse biri videosunu yüklese youtubedan izlesek falan çok eğleniriz lan
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 xunn birisini dövdüğü için karakola düşmüş insan değil miydi ya. aman diyim .
Öne çıkan mesajlar