applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 loop said: Off ya ne maç ! Hiç beklemezdim almanlardan !! asıl almanlardan beklersin abi kimden beklicen sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Dortmund geçersiz gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 barça-real baya yalan resmen bunların yanında.bide zevkli en azından izlemesi adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Orda Robben de dalsaydı yav sakatlanma pahasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Götze neden oynamıyor ? sakat veya transfer oldugu icin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 _Rave said: barça-real baya yalan resmen bunların yanında.bide zevkli en azından izlemesi adamları. onu yapan barçanın sacma futbol anlayışı ama, barca kimle oynasa zevksiz oluyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Alaba ya top çarpınca geri sekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lombardi said: Götze neden oynamıyor ? sakat veya transfer oldugu icin mi ? sakat yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kaybeden tarafa yazık olacak. Çok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi subotic çok acayip şeyler yaptı az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 applev0dka said: _Rave said: barça-real baya yalan resmen bunların yanında.bide zevkli en azından izlemesi adamları. onu yapan barçanın sacma futbol anlayışı ama, barca kimle oynasa zevksiz oluyor :S ben realin futboluda beyenmiyorum ya.daha doğrusu la liga maçı oturup izleyesim gelmiyo deli gibi futbol sevdiğim halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Penaltıydı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fenn said: Lombardi said: Götze neden oynamıyor ? sakat veya transfer oldugu icin mi ? sakat yersen Ahmet Hakanın , Melih Gokcek'e dedigi aklıma geldi. Metro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 _Rave said: applev0dka said: _Rave said: barça-real baya yalan resmen bunların yanında.bide zevkli en azından izlemesi adamları. onu yapan barçanın sacma futbol anlayışı ama, barca kimle oynasa zevksiz oluyor :S ben realin futboluda beyenmiyorum ya.daha doğrusu la liga maçı oturup izleyesim gelmiyo deli gibi futbol sevdiğim halde. ben realin futbolu seviyorum abi,adamların amaci 3 pasta gole gitmek, tak tak seri seri gole gidiyorlar güzel geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lewandovski yokları oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 net kırmızı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Hakem kartlar konusunda çok yanlış kararlar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 umarım dortmund alırda götze göt olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Tam gaz ne güzel maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bu alabayla sezon sonunda ilgilendiğimizi yazmıştı gazeteler, adam 22M€ lan. nasıl yazmış gerzek medya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Dortmund öne geçerse Bayernliler den her an bir tekme dirsek çıkabilirmiş gibi hava var. Kırmızı olur bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ekşiden. said: rahmetli enver paşa yaşasaydı mutluluktan gözleri yaşlı bir şeklide izlerdi bu maçı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Normalde Dortmund alsın isterim kupayı fakat Bayern 3 finaldir alamıyor kupayı.Artık alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 maça bakınca Münih daha aç gibi bi izlenim var fakat Dortmund un sağı solu belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar