Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Askere gitmemiş olanlara müjde. Sıkıntılı bir konuydu. Eminim burada bir sürü gitmemiş kişi vardır. http://www.radikal.com.tr/turkiye/vicdani_reddin_yolu_acildi_kamu_yararina_calistirilacaklar-1134823 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 inşallah uygulanmaz, gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 terör biterse bugün vicdani ret diye bağıranların %90'ı gider askere sdgsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 tankçı veya bahriyeli olacaksam koşarak giderim ama komutanların ayakçısı olacaksam direk retçiyim. uşaklık yapmayı seven varsa gitsin yapsın beni ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 2 sene calisirsiniz hakkaride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ilk gün askere gidip, firar edip kalan sürede imza vericem galiba ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 OYLAR AKPYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 askerden terör yüzünden kaçılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 patide böyle anti guntin işlere bulaşacak tipler yoktur ya benzini shellden tezkereyi tsk dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sen kaçmadın mı askerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ceza ne abi vicdani red yapan adamı "cezalandırmak" ne demek. farklı vatani hizmet, kamu yararı vs deyin. ceza ne olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ben gataya gidip burnumdan derin ama sessiz bir nefes alıp tutku enerjimi serbest bırakınca herkes bir hoş oldu ve bana psikoseksüel bozukluk raporu verdiler. Savaşta ve barışta askerlikten muafım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 çok iyi lan alman sistemi gibi inş gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sparkcaster said: sen kaçmadın mı askerden yoğğ askerlik yapmak için başvurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 değilmiş lan okumadan yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ahmedinejad said: terör biterse bugün vicdani ret diye bağıranların %90'ı gider askere sdgsdh yok gitmem ben, 1-2 keko öldürürüm diye düşünüyordum oda bitiyor şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 zorunlu askerligi kaldirsinlar vicdanla micdanla ugrasacaklarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi ben net acemiliği yaparım bir ay daha takılırım sonra firar eder imza atmaya giderim askerlik dediğin 2 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ne savaşı ne terrörü ya. Savaş tabanlı ekónomi sistemleri. Piyon olmak niye o kadar değersiz mi yaşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ay canım ya. lüftedip kamu hizmetinde calıstıracaklarmış bi aptallığı başka bir aptallıkla örtmek tam bizim ülkenin işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Marquezetto said: zorunlu askerligi kaldirsinlar vicdanla micdanla ugrasacaklarina e o zamanda paralı askerliğin önü açılacak, sonra maaş vermek zorunda kalacaklar, sonra olmaz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Beleş insan hayatı, milyonlarcası amerika,israil ve dünya devi şirketlerin çıkarlarına olan savaşlar için ölmeye hazır. Koreye bile gidip şehitlik mertebesine erebiliyor. Her Şey Vatan İçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 biri özet geçsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 üni mezunu retçiler öğretmen olarak çalışsa çok güzel olur bence. bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretsin. inş mühendisleri usta yetiştirsin. ziraat mühendisleride çiftçilere ders versin. gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 >>>özet>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar