moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 çoraplarını çıkar .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ışığı kapat .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 dandik avrupa filimleri izleyeceksiniz işte. bi de araya kore sinemasının kıyıda kalmışlarını ekleyin tamamdır. bana kalırsan terminator 2 dir olay. gerçek erkeklerin filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 moriarty said: Ha entellikten ölüyo gibi gözükmek istiyorum, kız görselci diyosan: Kieslowski'nin bu üç filminden birini seçeceksin. http://www.hukukihaber.net/images/album/yy_renk.jpg bi anlık terazin olsun istedim mori.şunu bitirsem yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 baya bilinen bi üçleme yalnız bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 _Rave said: moriarty said: Ha entellikten ölüyo gibi gözükmek istiyorum, kız görselci diyosan: Kieslowski'nin bu üç filminden birini seçeceksin. http://www.hukukihaber.net/images/album/yy_renk.jpg bi anlık terazin olsun istedim mori.şunu bitirsem yeter ayıp be ayıp biz neyiz burada :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 moriarty said: ışığı kapat .s .s utanıyorum .S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yav said: baya bilinen bi üçleme yalnız bu ya moruk tamam soktun lafı.bi çık aradan nolursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 kieslowski yapcaksan git dekalogu bul onları izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bela tarr filmleri izlet yarısında sıkılır daha da entellik yapmaz imax'te züpermen falan takılırsınız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yav said: baya bilinen bi üçleme yalnız bu ben bile biliyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 olm sen çaktırmadan entelsin zaten. gizli entel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ahuahah vermicek kız işte napsın senin gibi cahili tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 _Rave said: yav said: baya bilinen bi üçleme yalnız bu ya moruk tamam soktun lafı.bi çık aradan nolursun. sdf ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 enes218 said: _Rave said: moriarty said: Ha entellikten ölüyo gibi gözükmek istiyorum, kız görselci diyosan: Kieslowski'nin bu üç filminden birini seçeceksin. http://www.hukukihaber.net/images/album/yy_renk.jpg bi anlık terazin olsun istedim mori.şunu bitirsem yeter ayıp be ayıp biz neyiz burada :S resimli resimli ilk o ilgimi çekmiş abi kusra bakma sdfs.aynen teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 barbu said: olm sen çaktırmadan entelsin zaten. gizli entel. yok be abi alakam yok valla neyse 19. yüzyıl edebiyatındaki gothic akımını inceleyeyim biraz geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 moncici said: bela tarr filmleri izlet yarısında sıkılır daha da entellik yapmaz imax'te züpermen falan takılırsınız sonra. bak kızı eve sinema partisine çağır şu aşağıda yazacağım 3 filmi 9 saat boyunca izlemeye çalışın bela tarr - werckmeister harmoniak, torinoi lo angelopoulos - ulysses' gaze yarısında sevişmeye başlarsanız bana teşekkür et yarısında uyuyakalır veya sıkılırsa elinde hani enteldin kozu olur bana teşekkür et 3 filmi de izler üzerinde tartışırsa kızı bana pasla ben sana başka bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 the trial izlet.http://www.imdb.com/title/tt0057427/ Kafka'nın. baya kült filmdir. kesin izlememiştir. izlet, sonra bir şey anlamayınca bir daha entellik yapmaz yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 moncici said: moncici said: bela tarr filmleri izlet yarısında sıkılır daha da entellik yapmaz imax'te züpermen falan takılırsınız sonra. bak kızı eve sinema partisine çağır şu aşağıda yazacağım 3 filmi 9 saat boyunca izlemeye çalışın bela tarr - werckmeister harmoniak, torinoi lo angelopoulos - ulysses' gaze yarısında sevişmeye başlarsanız bana teşekkür et yarısında uyuyakalır veya sıkılırsa elinde hani enteldin kozu olur bana teşekkür et 3 filmi de izler üzerinde tartışırsa kızı bana pasla ben sana başka bulurum 3 filmide izliyip üstünde tartışıp sevişme ihtimalimiz olmazsa kurdeleyle sana yollayıp kargo parasınıda karşılarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 insanoglu nereye gidiyor lan. internetten kiz tavlamalik film diye aratip sonra o filmleri izleyip kiza entel rpsi yaparak ilgisini cekip yataga atmacalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 rpyi elinle uygulamadıktan sonra kötü bi durum yok bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 _Rave said: film konusunda baya seçkin bi zevke sahip olan kız için entel dantel görsel tasarımcılar için izlemese olmaz film tavsiyelerine ihtiyacım var. festival filmleri falan. help plz. 4. sayfa olmuş kimse mirror mask dememiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Xenocide said: insanoglu nereye gidiyor lan. internetten kiz tavlamalik film diye aratip sonra o filmleri izleyip kiza entel rpsi yaparak ilgisini cekip yataga atmacalar falan. nasıl nereye gidiyor? tarihin başlangıcında beri her yol mübah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Sufi said: _Rave said: film konusunda baya seçkin bi zevke sahip olan kız için entel dantel görsel tasarımcılar için izlemese olmaz film tavsiyelerine ihtiyacım var. festival filmleri falan. help plz. 4. sayfa olmuş kimse mirror mask dememiş mi? şunuda ekledim. bunlar gayet idare eder şimdilik.tavsiyeler için herkese teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar